Siakon Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Γεια σε ολους, ειμαι νεος εδω,βασικα μολις ολοκληρωσα την εγραγη μου. Εχω την εξης απορια...Εχω tellas( βασικα ο θειος μ εχει) και με εχει τρελανει στα laggs.Ταυτοχρονα μπαινει και η αδερφη μου και τα laggs τρελενονται!Υπαρχει καποιος τροπος ή καποιο προγραμμα που να μπορω να μοιρασω την ταχυτητα? π.χ. 300kbps εγω και 20kbps η αδερφη μου.Σας ευχαριστω ολους προκαταβολικα.
tarantules Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Εαν δεν έχει το router σου επιλογή για QoS ή κάτι σχετικό , μπορείς μέσω software όπως το netlimiter να ορίσεις πόσο bandwidth θέλεις να δίνεις
Siakon Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Εαν δεν έχει το router σου επιλογή για QoS ή κάτι σχετικό , μπορείς μέσω software όπως το netlimiter να ορίσεις πόσο bandwidth θέλεις να δίνεις Σε ευχαριστω πολυ ρε αδερφε btw και εγω απο Ναυπλιο ειμαι!
poulinos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 to qos δινει priorities απλα.το net limiter κανει δουλεια αρκει να μην το κλεισει ο καθενας στο pc του και επισης στα P2p να μειωσεις το upload και τα Max connections.
poulinos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 εχει αλλα οχι μεσα απο το Interface.εχει μεσα απο telnet.
Teisos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 δράττωμαι της ευκαιρίας και ρωτάω εδώ κάτι που θέλω: Με περιορίζει το ρούτερ σε 200kB/s όταν συνδέομαι με το νετμπουκ. Πως "ξεκλειδώνω" τελείως το ασύρματο, να δίνει δηλαδή όλη την ταχύτητα ασύρματα; ( δεν ξέρω, στέκει αυτό σαν ερώτηση; ) Μπας και βοηθάει πάρτε και αυτό: είναι κάτι από εδώ; Η συνδεση είναι 24άρα connx.
poulinos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 den sε περιοριζει.δοκιμασε νβα αλλαξεις καναλι η κλειδωμα δοκιμασε πιο νεους drivers για την ασυρματη καρτα η πιο νεο firmware για τον ρουτερ.
dranoel Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Καλησπερα παιδες ... Μια ερωτησουλα εχω εγω μικρι ... σχετικα με το gennet oxygen ρουτερ εχει default wep key δηλαδη εννοω ενα wep key της ιδιας γενιας royter αν ναι ποιο ειναι το default wep key του? Eυχαριστω προκαταβολικα...
poulinos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 αν και δεν ειναι το καταλληλο τοπικ για εδωμεσα εγω σε ενα oxygen που ειδα δεν υπηρχε default κωδικος.εβγαινε και αυτος με βαση μαλλον το ssid και τον γραφει απο κατω.τουλαχιστον στο μοντελο που ειδα εγω.για τον φιλο πιο πανω με το Netbook ας δοκιμασει να κλεισει το 54g protection.η να μας πει τι αλλες επιλογες εχει.
F33L Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 αν και δεν ειναι το καταλληλο τοπικ για εδωμεσα εγω σε ενα oxygen που ειδα δεν υπηρχε default κωδικος.εβγαινε και αυτος με βαση μαλλον το ssid και τον γραφει απο κατω. ακριβως
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 μπορει επισης να μην εχει καλο σημα και να μην κατεβαζει οσο θα ηθελε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.