Προς το περιεχόμενο

Oxygen router - Ρυθμιση ταχυτητας

Siakon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους, ειμαι νεος εδω,βασικα μολις ολοκληρωσα την εγραγη μου.

Εχω την εξης απορια...Εχω tellas( βασικα ο θειος μ εχει) και με εχει τρελανει στα laggs.Ταυτοχρονα μπαινει και η αδερφη μου και τα laggs τρελενονται!Υπαρχει καποιος τροπος ή καποιο προγραμμα που να μπορω να μοιρασω την ταχυτητα? π.χ. 300kbps εγω και 20kbps η αδερφη μου:devil:.Σας ευχαριστω ολους προκαταβολικα.:-D

Δημοσ.

Εαν δεν έχει το router σου επιλογή για QoS ή κάτι σχετικό , μπορείς μέσω software όπως το netlimiter να ορίσεις πόσο bandwidth θέλεις να δίνεις

Δημοσ.
Εαν δεν έχει το router σου επιλογή για QoS ή κάτι σχετικό , μπορείς μέσω software όπως το netlimiter να ορίσεις πόσο bandwidth θέλεις να δίνεις

Σε ευχαριστω πολυ ρε αδερφε btw και εγω απο Ναυπλιο ειμαι!

Δημοσ.

to qos δινει priorities απλα.το net limiter κανει δουλεια αρκει να μην το κλεισει ο καθενας στο pc του και επισης στα P2p να μειωσεις το upload και τα Max connections.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

δράττωμαι της ευκαιρίας και ρωτάω εδώ κάτι που θέλω:

Με περιορίζει το ρούτερ σε 200kB/s όταν συνδέομαι με το νετμπουκ.

Πως "ξεκλειδώνω" τελείως το ασύρματο, να δίνει δηλαδή όλη την ταχύτητα ασύρματα; ( δεν ξέρω, στέκει αυτό σαν ερώτηση; )

Μπας και βοηθάει πάρτε και αυτό: 73546091.pngείναι κάτι από εδώ;

Η συνδεση είναι 24άρα connx.

Δημοσ.

den sε περιοριζει.δοκιμασε νβα αλλαξεις καναλι η κλειδωμα δοκιμασε πιο νεους drivers για την ασυρματη καρτα η πιο νεο firmware για τον ρουτερ.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα παιδες ...

Μια ερωτησουλα εχω εγω μικρι ... σχετικα με το gennet oxygen ρουτερ εχει default wep key δηλαδη εννοω ενα wep key της ιδιας γενιας royter αν ναι ποιο ειναι το default wep key του?

Eυχαριστω προκαταβολικα...

Δημοσ.

αν και δεν ειναι το καταλληλο τοπικ για εδωμεσα εγω σε ενα oxygen που ειδα δεν υπηρχε default κωδικος.εβγαινε και αυτος με βαση μαλλον το ssid και τον γραφει απο κατω.τουλαχιστον στο μοντελο που ειδα εγω.για τον φιλο πιο πανω με το Netbook ας δοκιμασει να κλεισει το 54g protection.η να μας πει τι αλλες επιλογες εχει.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

αν και δεν ειναι το καταλληλο τοπικ για εδωμεσα εγω σε ενα oxygen που ειδα δεν υπηρχε default κωδικος.εβγαινε και αυτος με βαση μαλλον το ssid και τον γραφει απο κατω.

ακριβως

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...