moyrgos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Γεια σας ! θα ηθελα να βρω ενα laptop με της βασικες θυρες μονο αλλα θα ηθελα την βοηθεια σας μηπως ξερετε ! Γιατι δεν εχω βρει κατι αναλογω ! θελω να εχει : 1 Firewire 1 eSata 4 Usb 1 HDMI 1 VGA 1 Καμερα 1 Ethernet 1 Wifi 1 Καρτα Ηχου 1 Blutooth 1 S-video χωρις Dvd BlueRay μπλα μπλα με soliedSate δισκο καλο επεξεργαστη 4 Gb DDR 3 Ram 15 "" - 17 "" LED οθονη 2 Gb καρτα γραφικων Δεν Ξερω αν εχω ξεχασει κατι μηπως καποιος εχει βρει κατι αναλογο ? Αν ναι μπορειτε να ποσταρετε καποιο λινκ ! Ευχαριστω Πολυ !
Xristaras12 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 2 Gb καρτα γραφικωντοσο μεγαλη καρτα γραφικων ειναι απιθανο να βρεις κατι ελλαδα.Βασικα δεν νομιζω να υπαρχει κατι τοσο δυνατο!Για ολα τα υπολοιπα βρισκεις προφανως το ποσο θα κοστιζει κατι τετοιο δεν σε ενδιαφερει καθολου
tasosvel Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 κι εγώ δεν νομιζω οτι κυκλοφορεί laptop με 2gb κάρτα γραφικών, τουλάχιστον σε normal τιμή . Ένα από τα καλύτερα που βρήκα είναι το Toshiba Qosmio F60-10K με 6 γβ ram αλλά κάρτα 1024mb. Επίσης δεν κατάλαβα καλά, θέλεις SSD δίσκο και να μην έχει bluray;
moyrgos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 ευχαριστω πολυ για την προσπαθεια και την ανταποκριση ! ναι θα ηθελα σκληρο δισκο SSD και δεν θελω να εχει αλλα περιφεριακα ! οσο για την καρτα γραγικων και με 1 GB ειναι αρκετα καλο ! αυτο που δεν θελω ειναι αλλες "αχροιστες" θυρες πχ modem,serial μπλα μπλα
nik_n Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Θα σου πρότεινα και εγώ το qosmio. http://www.multitec.gr/index.php/Toshiba-Qosmio/Toshiba-Qosmio-F60-10K/flypage.tpl.html ή το http://www.multitec.gr/index.php/Toshiba-Satellite/Toshiba-Satellite-P500-16F/flypage.tpl.html Αν θέλεις κάτι σε 17`` Έχουν τα περισσότερα χαρακτηριστικά που θέλεις και σε σωστή τιμή. Μάλιστα αν όλα πάνε καλά μπορεί να πάρω και εγώ το ίδιο. Όσο για τον SSD δίσκο δεν ξέρω για ποιον λόγο τον θέλεις, αλλά προσωπικά δεν με έχει πείσει ακόμα αυτή η τεχνολογία. Έχω δει πολλούς δίσκους SSD να "σκάνε" και δεν ξέρω αν στην πράξη αξίζει τον κόπο. Αν τώρα θέλεις κάτι ιδιαίτερο μπορείς να πάρεις ένα custom build Dell αλλά θα το πληρώσεις παραπάνω.
moyrgos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Υπάρχει κάποιο λινκ για το gustom build dell γιατί με ενδειαφερει πολύ · σας ευχαριστω πολύ !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.