Προς το περιεχόμενο

Το κινητό μου χάνει την ώρα.

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Ελπίζω να περνάτε καλά και να κάνετε πολλά μπάνια! :-)

Έχω το Nokia 6600i Slide και αντιμετωπίζω το εξής εκνευριστικό πρόβλημα.

Σχεδόν πάντα όταν κλείσει από μπαταρία χάνεται η ώρα/ημερομηνία. :mad:

Είναι πολύ σπαστικό το πρόβλημα πραγματικά. Έχω φτάσει στο σημείο πλέον να μην έχω ρυθμισμένη την ώρα γι' αυτό τον λόγο.

Το κινητό το έχω λιγότερο από έναν χρόνο. Θέλω να πω ότι δεν φαντάζομαι να έχει χαλάσει η μπαταρία.

Ευχαριστώ. :-)

Δημοσ.

Εχω κ εγω το ιδιο προβλημα σε μερικα απο τα κινητα μου(πιστευω οτι πρεπει να εχουν καποια εσωτερικη μπαταρια για την ωρα η οποια θα πρεπει να αδειαζει)Ευχομαι να βρεθει η απαντηση!!!

Δημοσ.
Καλησπέρα σε όλους! Ελπίζω να περνάτε καλά και να κάνετε πολλά μπάνια! :-)

Έχω το Nokia 6600i Slide και αντιμετωπίζω το εξής εκνευριστικό πρόβλημα.

Σχεδόν πάντα όταν κλείσει από μπαταρία χάνεται η ώρα/ημερομηνία. :mad:

Είναι πολύ σπαστικό το πρόβλημα πραγματικά. Έχω φτάσει στο σημείο πλέον να μην έχω ρυθμισμένη την ώρα γι' αυτό τον λόγο.

Το κινητό το έχω λιγότερο από έναν χρόνο. Θέλω να πω ότι δεν φαντάζομαι να έχει χαλάσει η μπαταρία.

Ευχαριστώ. :-)

!! ---> (( φορτιζε το )) <--- !!

:-)

Δημοσ.

Η καλύτερη λύση είναι να το φορτίζεις τακτικότερα ή να μην το αφήνεις να «ψοφά» η μπαταρία.

Τα περισσότερα κινητά έχουν και μια μικρή εσωτερική επαναφορτιζόμενη μπαταρία (ή ένα πυκνωτή που παίζει το λόγο μπαταρίας) η οποία διαρκεί ελάχιστα. Σε SE κινητά που είχα, όταν έβγαζα την μπαταρία (πάντα είχα 2) αν καθυστερούσα να βάλω τη φορτισμένη μπαταρία πάνω από 1-2 λεπτά έχανα ημερομηνία και ώρα.

Δημοσ.

ναι αυτό δεν νομιζω να διορθώνετε γιατί μαλον είναι έτσι φτιαγμένο το κινητό σου..

και το δικου αν του αφερεσω την μπαταρία για ένα δευτερόλεπτο χάνει την ώρα

είναι σαν να αφερεις την μπαταρία του υπολογιστή

Δημοσ.

φιλε isay εχω την εντυπωση οτι η εσωτερικη μπαταρια δεν πρεπει να ειναι επαναφορτιζομενη,αλλιως δεν θα "γεμιζε"κ εκεινη κατα την φορτιση;;;

ps: δεν αμφισβητω τα λεγομενα σου απλα τις αποριες μου ρωταω!

Δημοσ.

Γενική παρατήρηση. Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες έχουν περιορισμένους κύκλους φόρτισης και όσο αυξάνονται οι κύκλοι τόσο μειώνεται το φορτίο που μπορεί να αποθηκεύσει η μπαταρία. Μετά απο Χ φορτίσεις η μπαταρία θα είναι ΣΑΝ να είναι πάντα αφόρτιστη.

Δημοσ.

Η μπαταρία του κινητού όταν τελειώνει, λίγο φορτίο κανονικά πρέπει να κρατά, ώστε να κρατάει την ώρα, αλλά όχι αρκετό για να ανοίξει το κινητό.

Όσα κινητά είχα, αυτό το πράγμα πρώτη φορά.

iPhone 4 σου έρχομαι!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...