JIMBOAthens Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Έλα ντε. Δεν έχει βγει αντικατάσταση για τα Ζ-2300. Καλό είναι να ενημερωνόμαστε από το επίσημο site της εταιρίας πριν πετάμε κάτι έτσι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thrylos7 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Φιλε μου δεν ειναι value for money.Ηχεια υπολογιστη παιρνεις.Ειναι πολλα τα λεφτα και αυτα τα ηχεια μονο watt δινουν. Το ζουμι δεν ειναι στα watt, αλλα στον decoder που εχουν, και που τα κανει κατι πολυ παραπανω απο "ηχεια υπολογιστη" οπως λες. Το decoder box τους εχει toslink + coaxial εισοδους για 5.1 ηχο και αποκωδικοποιει dolby digital + DTS. Για να βρεις αυτη τη δυνατοτητα με αλλο τροπο θες ειτε να παρεις ενα σκετο decoder Και να τον συνδεσεις στα ηχεια σου, ή να στησεις κανονικο συστημα με πραγματικο ενισχυτη και ξεχωριστα ηχεια κλπ. Στην πρωτη περιπτωση υπαρχουν ελαχιστα/κανενα και πανακριβα προιοντα στην αγορα. Η Creative εβγαζε καποτε το DDTS-100 , το οποιο πλεον στο ebay χτυπαει 200$ ευκολα με το που εμφανιστει καποιος να το πουλαει...και μετα θες και ηχεια κλπ. Τωρα αν πας να στησεις κανονικο συστημα με ενισχυτη+5 ηχεια+woofer, ναι θα καταληξεις σε κατι καλυτερο απο τα 5500 , αλλα θα δωσεις πανω απο 500 ευρω....ενω αν τσιγκουνευτεις τρελα και καταφερεις και ριξεις το κοστος στα 400-450 (γιατι παρακατω δεν παει με την καμια) ισως καταφερεις να εχεις και χειροτερο αποτελεσμα με τα χαλια ηχεια που θα αναγκαστηκες να παρεις. Εκει ειναι το value4money τους λοιπον....οχι στα watt... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Τωρα αν πας να στησεις κανονικο συστημα με ενισχυτη+5 ηχεια+woofer, ναι θα καταληξεις σε κατι καλυτερο απο τα 5500 , αλλα θα δωσεις πανω απο 500 ευρω....ενω αν τσιγκουνευτεις τρελα και καταφερεις και ριξεις το κοστος στα 400-450 (γιατι παρακατω δεν παει με την καμια) ισως καταφερεις να εχεις και χειροτερο αποτελεσμα με τα χαλια ηχεια που θα αναγκαστηκες να παρεις. Εκει ειναι το value4money τους λοιπον....οχι στα watt... Καλύτερα να δώσεις 500 ευρώ και να πάρεις ένα σέτ ηχείων με ενισχυτή HDMI,True HD,DTS,7.1 κτλ από το να πάρεις 300 ευρώ αυτά τα ηχεία. Όσο για το value4money πρίν 2 χρόνια είχαν 220 ευρώ!!! Η αύξηση της τιμής οφείλεται στην μουσειακή τους αξία ? και όταν τέλος του χρόνου αναγκαστικά θα τα σπρώχνουν στα 100 ευρώ για να ξεστοκάρουν, εκεί να δείς value4money γι αυτούς που θα τα έχουν πάρει στα 330 ευρώ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Φιλε μου δεν ειναι value for money.Ηχεια υπολογιστη παιρνεις.Ειναι πολλα τα λεφτα και αυτα τα ηχεια μονο watt δινουν. Τα έχεις ακούσει και το λες αυτό; Δεν νομίζω.Γιατί τα συγκεκριμένα ηχεία μπορεί να προορίζονται για pc (τουλάχιστον έτσι προμοτάρονται - ως pc speakers) αλλά και σαν αυτόνομο home cinema είναι κορυφαίο για τα λεφτά του. Τα έχω εδώ και ενάμισι χρόνο σε μεγάλο σαλόνι συνδεδεμένα σε media streamer (eGreat M34) με τα 4 ηχεία του αναρτημένα σε στήλες και απλά σπέρνουν. Ούτε παραμορφώσεις ούτε τίποτα.Ένταση; Λίγο πάω από τη μέση να τα βάλω αρχίζουν να ξεκολλάνε οι σοβάδες Άκουσέ τα με μια ταινία με αποκωδικοποίηση DTS και θα καταλάβεις. Με 230 που τα είχα πάρει τότε,δεν βρίσκεις να πάρεις κάτι αντίστοιχο.Ούτε με τα 2πλάσια χρήματα. Για μουσική είμαι απόλυτα ευχαριστημένος αλλά πολλοί λένε οτι δεν κάνουν λόγω του ότι τα πρίμα καλύπτονται από τα μπάσα.Με μια ρύθμιση όμως το διορθώνεις και παίζουν μια χαρά.Εαν είσαι Hi-Fi-ντάκιας ΟΧΙ ΔΕΝ κάνουν.Αν έχεις νορμάλ απαιτήσεις και βέβαια είναι best value for money To επόμενο στάδιο εαν θες κάτι καλύτερο , πας σε ξεχωριστό ενισχυτή,ηχεία και όχι κάτω από χιλιαρικάκι.Εαν θες να δεις διαφορά.Γιατί τώρα υπάρχουν και ξεχωριστά ηχεία-ενισχυτής του 500άρικου που είναι για τον κουβά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Septum Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Τα έχεις ακούσει και το λες αυτό; Δεν νομίζω.Γιατί τα συγκεκριμένα ηχεία μπορεί να προορίζονται για pc (τουλάχιστον έτσι προμοτάρονται - ως pc speakers) αλλά και σαν αυτόνομο home cinema είναι κορυφαίο για τα λεφτά του.Τα έχω εδώ και ενάμισι χρόνο σε μεγάλο σαλόνι συνδεδεμένα σε media streamer (eGreat M34) με τα 4 ηχεία του αναρτημένα σε στήλες και απλά σπέρνουν. Ούτε παραμορφώσεις ούτε τίποτα.Ένταση; Λίγο πάω από τη μέση να τα βάλω αρχίζουν να ξεκολλάνε οι σοβάδες Άκουσέ τα με μια ταινία με αποκωδικοποίηση DTS και θα καταλάβεις. Με 230 που τα είχα πάρει τότε,δεν βρίσκεις να πάρεις κάτι αντίστοιχο.Ούτε με τα 2πλάσια χρήματα. Για μουσική είμαι απόλυτα ευχαριστημένος αλλά πολλοί λένε οτι δεν κάνουν λόγω του ότι τα πρίμα καλύπτονται από τα μπάσα.Με μια ρύθμιση όμως το διορθώνεις και παίζουν μια χαρά.Εαν είσαι Hi-Fi-ντάκιας ΟΧΙ ΔΕΝ κάνουν.Αν έχεις νορμάλ απαιτήσεις και βέβαια είναι best value for money To επόμενο στάδιο εαν θες κάτι καλύτερο , πας σε ξεχωριστό ενισχυτή,ηχεία και όχι κάτω από χιλιαρικάκι.Εαν θες να δεις διαφορά.Γιατί τώρα υπάρχουν και ξεχωριστά ηχεία-ενισχυτής του 500άρικου που είναι για τον κουβά.... Φιλε και βεβαια τα εχω ακουσει.Και ειναι αυτο που λες.Για μουσικη με νορμαλ απαιτησεις ειναι καλα.Αυτο δε σημαινει οτι αξιζουν τα τωρινα λεφτα τους.Για την παλια τιμη ειπα ναι αξιζε αλλα να παλιωνουν και να ακριβαινουν ε για μενα δεν αξιζει.Επισης νομιζω οτι τα 5.1 της bose ειναι καλυτερα(δεν τα εχω ακουσει απο οτι εχω διαβασει το λεω).Αυτο για τη ρυθμιση που ειπες δεν το γνωριζω,αλλα αν ισχυει σιγουρα ειναι ενα υπερ γιατι πασχει σε αυτο τον τομεα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisak Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 εγω επειδη ειμαι bass junkie το εχω τερμα παντα....προχθες μου κανανε παρατηριση οι απεναντι πως ετριζε το τραπεζακι τους και δεν μπορουσαν να κατσουν εξω...φιλε μου πιστευω πως ανετα καλυπταν και ενα παρτακι...γνωμη μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 ... αλλα να παλιωνουν και να ακριβαινουν ε για μενα δεν αξιζει. Ναι αυτό είναι κομματάκι αχώνευτο.Και εγώ σήμερα εαν ήξερα οτι είχαν παλιά 230 ίσως και να μην τα έπαιρνα.Είναι πολλών χρονών μοντέλο και δεν βλέπω και καμιά ανανέωση στον ορίζοντα από τη μαμά εταιρία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Μην τα αγοραζεται με την σημερινη τιμη τους ( εκτος εαν εχετε λυση το οικονομικο θεμα ) ! Μονο τοτε θα σταματησει η αισχοκερδεια , πριν ενα χρονο οπως σωστα αναφερθηκε ειχαν 220 ευρω. Τους εχουν βαλει "καπελο" 100 ευρω και τα παρουσιαζουν ως προσφορα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik.K Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Βασικα αυτο γινεται γιατι απο το εργοστασιο πλεον βγαινουν περιορισμενα κομματια οποτε η τα σκας η οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morfeas-dsl- Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δυστυχως δεν ειναι μονο ελληνικη αισχροκερδια. Και αγγλια το αμαζον τα εχει "προσφορα" στα 329 pounds δηλαδη περι 360 ευρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morfeas-dsl- Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δυστυχως δεν ειναι μονο ελληνικη αισχροκερδια. Και αγγλια το αμαζον τα εχει "προσφορα" στα 329 pounds δηλαδη περι 360 ευρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Βασικα αυτο γινεται γιατι απο το εργοστασιο πλεον βγαινουν περιορισμενα κομματια οποτε η τα σκας η οχι. Αυτος ειναι ο κανονας προσφορας/ζητησης. Αν δεν το αγορασει ουτε ενας θα φτασει 100 ευρω! Ακου 220 πριν ενα χρονο και 400+ (προσφορα και καλα 330) τωρα! Ρε ουστ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Βασικα αυτο γινεται γιατι απο το εργοστασιο πλεον βγαινουν περιορισμενα κομματια οποτε η τα σκας η οχι. Αυτος ειναι ο κανονας προσφορας/ζητησης. Αν δεν το αγορασει ουτε ενας θα φτασει 100 ευρω! Ακου 220 πριν ενα χρονο και 400+ (προσφορα και καλα 330) τωρα! Ρε ουστ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δυστυχως δεν ειναι μονο ελληνικη αισχροκερδια. Και αγγλια το αμαζον τα εχει "προσφορα" στα 329 pounds δηλαδη περι 360 ευρω... £264.99 στο overclockers.co.uk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δυστυχως δεν ειναι μονο ελληνικη αισχροκερδια. Και αγγλια το αμαζον τα εχει "προσφορα" στα 329 pounds δηλαδη περι 360 ευρω... £264.99 στο overclockers.co.uk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.