fastarsolid Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Παιδια γεια σας.Θα ηθελα να ρωτησω αν ειναι επικυνδηνο να κανω εγατασταση κατι αναβαθμησεις της intel που τις εχω κατεβασει απο το Driver Genius Professional.Ο επεξεργαστης μου ειναι intel pentium 4 στα 3.2 GHz. Και αν δεν ειναι επικυνδηνο θα εχω καμια βελτιωση στην ομαλοτιτα των παιχνιδιων? Ευχαριστω εκ των προτετων
TheELF Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 http://www.intel.com/p/en_US/support/highlights/chpsts/inf Αν λες αυτό δεν υπάρχει πρόβλημα,και απλά βοηθάει στο να αναγνωρίζονται σωστά όλες η συσκευές σου,αν λες κάποιο άλλο πες μας ακριβός τι κατέβασες γιατί αυτό που λες δεν γίνεται.
fastarsolid Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 .Δεν μπορω να σου αναλυσω τι εχει γιατι δεν θυμαμαι.Αν κατφερεις κατι απο αυτο μονο...
TheELF Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Οκ άφοβα το τρέχεις απλός ενημερώνει τα windows και του λέει πιες ακριβός συσκευές έχεις , έτσι ώστε να περάσει τους σωστούς driver για την κάθε μια. Τώρα αν μέχρι στιγμής δεν έβλεπε σωστά κάποια συσκευή , μπορεί να δεις μια μικρή βελτίωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.