denthnpalevw Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 περιπου 10 φωτογραφιες μου ειναι corrupted. Δοκιμασα ολα τα φρεε προγραμματα που βγαζει μια γρηγορη αναζητηση στο google αλλα τιποτα. Ξερεις κανεις κανα τροπο να τις σωσω? Εδω να πω οτι το corrupt εγινε στην φωτογραφικη. στο πρεωιες φαινοντουσαν και την επομενη μερα μονο μαυρο. sto pc δεν ανοιγουν καθολου.... καθε βοηθεια ευπροσδεκτη
TheELF Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Όταν λες τίποτα με τα free τι εννοείς;δεν βρήκαν καν τα αρχεία;τα βρήκαν αλλά δεν μπόρεσαν να τα ανακτήσουν; τα κάνανε ανάκτηση αλλά είναι μισές η έχουν σοβαρά προβλήματα λόγο έλλειψης πληροφορίας;
denthnpalevw Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 τα free σε ολες τις φωτο μου αμεφανιζουν τις 2 τελευταιες φωτο που εβγαλα. το θεμα ειναι οτι στο preview τις εβελεπα κανονικα το βραδυ. την επομενη μερα τιποτα. μετα εβγαλα 2 φωτο το επομενο πρωι για δοκιμη. τα free σε ολες τις προηγουμενες μου βγαζουν τις 2 τελευταιες σε διαφορα σταδια. 1/5, 2/5, 3/5,....5/5.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.