Murdocng Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ το όνομα μιας εκπομπής που έπαιζε σε κάποιο από τα κρατικά κανάλια (νομίζω στην ερτ2) και εξηγούσα πώς γίνονται-συμβαίνουν κάποια πράγματα. Νόμίζω λεγότανε how to αλλα δεν είμαι σίγουρος.Ψάχνω στο google αλλά οι λέξεις how to είναι πολύ κοινές και πέρνω ότι να ναι αποτελέσματα. Ένα επεισόδιο θυμάμαι μόνο που είχε 10 πράσινα μπουκάλια σε ένα τοιχο και τα είχε γεμισμένα με διαφορετική ποσότητα νερού και εξηγούσε γιατί όταν τα χτυπάς κάνουν διαφοερτικό ήχο.Έπαιζε γύρω στο 1998 , την ίδια εποχή που η ετ1 έπαιζε το art attack. Θυμάται κανένας την εκπομπή ή μπορεί να με βοηθήσει να βρω τα επεισόδια;;;;;;
Moderators Praetorian Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Μπορεί να ήταν το Inquiry Minds? (αυτό παιζόταν 1999-2001 στο TVO του Καναδά και σε κάποια φάση παιζόταν και στη δική μας κρατική, αλλά δε θυμάμαι πότε). πχ
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Θυμάμαι της σειρά που λες στην οποία ήτανε 3 άτομα σε ένα μεγάλο στρογγυλό τραπέζι και εξηγούσαν για το πως λειτουργούν διάφορα πράγματα. Μου διαφεύγει ο τίτλος της σειράς αλλά ήταν του στυλ "ΤΙ; ΠΩΣ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;"
Murdocng Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Θυμάμαι της σειρά που λες στην οποία ήτανε 3 άτομα σε ένα μεγάλο στρογγυλό τραπέζι και εξηγούσαν για το πως λειτουργούν διάφορα πράγματα. Μου διαφεύγει ο τίτλος της σειράς αλλά ήταν του στυλ "ΤΙ; ΠΩΣ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;" Κάτι τέτοιο αλλα πώς λεγόταν;;;; Το inquiring minds το θυμάμαι το έβλεπα και αυτό αλλά δεν νομίζω ότι είναι αυτό.Αυτό που λέω είχε πλατώ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.