ikskarda Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Απλα θα σου συνιστουσα να μην εκανες μαστερ σε Oxford,Cambridge,Stanford,MIT,Harvard εκει σιγουρα θα εχεις προβλημα,ειναι δευτεροτριτα αυτα στην Ελλαδα εεεε ???? φιλε Blondeamon ποιο ειναι το ΑΙΤ που λες ? το Athens Information Technology ? δεν εχω ακουσει καν να ειναι στα top και καλα ιδιωτικα μας . πχ το NYC διαφημιζεται πολυ
htps Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 εεεε ???? φιλε Blondeamon ποιο ειναι το ΑΙΤ που λες ? δε το ξερω !!! ναι στην Ελλαδα δεν αναγνωριζονται τα Bachelor τους επειδη τα απιαστα Ελληνικα Πανεπιστημια εχουν 1 ετος φοιτησης παραπανω.Τωρα για μαστερ μπορει να εχουν μιση ωρα λιγοτερη διαρκεια οποτε καλυτερα να μην ρισκαρεις ...αν κ νομιζω οτι εαν εχουν 20 λεπτα λιγοτερη διαρκεια τοτε πρεπει να εισαι καλυμενος αν κ φυσικα εξαρταται απο τον αλγοριθμο της Ελλαδας ασε που δεν ξερεις πως η Ελλαδα μπορει να μεταφραζει την διαφορα ωρας μεταξυ χωρων κ τις ζωνες ωρας,ισως βαζει κ εκει καποιο αλγοριθμο οποτε καλυτερα να μην ρισκαρεις
ikskarda Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 ρε φιλε htps η εγω ειμαι χαζος η με αυτα που γραφεις υποννοεις αλλα . δε καταλαβαινω το σκεπτικο σου απο αυτα που γραφεις !!! αν μιλας σοβαρα η αν μιλας ειρωνικα και χλευαστικα PS:απο οτι βλεπω στο site του AIT θελει Proficiency που δυστυχως ακομα δε το εχω , καθως το Φλεβαρη οταν πηρα το πτυχιο μου και ορκιστηκα ξεκινησα εντατικα αγγλικα μπας και το παρω το Δεκεμβρη
Blondeamon Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 ναι στην Ελλαδα δεν αναγνωριζονται τα Bachelor τους επειδη τα απιαστα Ελληνικα Πανεπιστημια εχουν 1 ετος φοιτησης παραπανω.Τωρα για μαστερ μπορει να εχουν μιση ωρα λιγοτερη διαρκεια οποτε καλυτερα να μην ρισκαρεις ...αν κ νομιζω οτι εαν εχουν 20 λεπτα λιγοτερη διαρκεια τοτε πρεπει να εισαι καλυμενος αν κ φυσικα εξαρταται απο τον αλγοριθμο της Ελλαδας ασε που δεν ξερεις πως η Ελλαδα μπορει να μεταφραζει την διαφορα ωρας μεταξυ χωρων κ τις ζωνες ωρας,ισως βαζει κ εκει καποιο αλγοριθμο οποτε καλυτερα να μην ρισκαρεις Στην ίδια φάση είμαστε, δουλεύω και εγω Σκωτία και σπούδασα και Ελλάδα 5 χρόνια Πολυτεχνείο και εδώ εκανα MSc στο Edinburgh Univ. Ενημερωτικά πήρα και Ελλάδα και Σκωτία αριστεία ώστε να μη νομίζεις οτι είμαι ξύστης. Δεν μου αρέσει όμως που υποτιμάς την ποιότητα σπουδών της Ελλάδας. Ακόμα και με ολα τα στραβά της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης εγώ έμαθα τα άπειρα περισσότερα απο τους καημένους τους άγγλους συμφοιτητές μου εδώ που πασχίζουν να νιώσουν. Δεν υπερβάλλω, μερικοί είναι λαμπροί φοιτητές αλλά κάνει μπάμ οτι τους λείπουν γνώσεις και ειδικά αυτοι εξ Αγγλίας που είχαν 3 χρόνια σπουδών ενώ η Σκωτία έχει 4 σαν εμας. Μην υποτιμάς το οτι εμείς ψοφάμε απο 1 σεπτέμβρη εως 31 ιούνη για 5 χρόνια ενώ αυτοί σε 3 χρόνια και με το διάστημα Μαιο-Οκτώμβρη να κάθονται αραχτοί. Αλήθεια έχεις εμπειρία δικιά σου απο σπουδές σε ελληνικό Πανεπιστήμιο? Στην Ελλάδα κάποιος που έχει μόνο τα μαθήματα εξαμήνου έχει 32-36 ώρες μάθημα, εδώ 18. Και δεν το πάω ποσοτικά απλά, αλλά όταν ένα εξάμηνο κρατάει 10 βδομάδες με ενα διωρο θεωρια τη βδομαδα(αντε 2 μερικα) μονο αυτο που θέλω να πω ειναι οτι δεν ειναι συγκρισιμα τα μεγεθη. Και εμεις προερχομαστε και απο πανελλαδικες που ήδη μπαίνουμε νεκροι ψυχικα στο πανεπιστημιο μετα απο 2 χρονια καταπίεσης. Υ.Γ Αναφέρομαι πάντα σε αυτούς που ΘΕΛΟΥΝ να διαβάσουν και να μάθουν και στις 2 χώρες. Και στην Ελλάδα και στην Αγγλία οι μετριότητες και οι λουφαδόροι βρίσκουν τρόπο να πάρουν πτυχια. Στην Ελλάδα με κονε ή κόμματα στην Αγγλία με τα λεφτά τους. Υ.Γ2 Σιχαίνομαι την Ελλάδα και το τρόπο αντίληψης των πραγματων απο τους Έλληνες. Αλλά δεν εκθειάζω τους Άγγλους μόνο και μόνο επειδή μου αρέσει εδώ που είμαι τώρα. Όλοι έχουν κουσούρια, απλά η Ελλάδα φαίνεται να μην ξεπερνάει ΠΟΤΕ τα δικά της.
Ather Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 ρε φιλε htps η εγω ειμαι χαζος η με αυτα που γραφεις υποννοεις αλλα . δε καταλαβαινω το σκεπτικο σου απο αυτα που γραφεις !!! αν μιλας σοβαρα η αν μιλας ειρωνικα και χλευαστικα PS:απο οτι βλεπω στο site του AIT θελει Proficiency που δυστυχως ακομα δε το εχω , καθως το Φλεβαρη οταν πηρα το πτυχιο μου και ορκιστηκα ξεκινησα εντατικα αγγλικα μπας και το παρω το Δεκεμβρη Ίσως φταίει το κάπνισμα! @htps Σοβαρά πάντως αν τα θεωρείς γτπ, γιατί ασχολείσαι;
ikskarda Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 τι σχεση εχει το παραπανω ποστ , με παραθεση δικων μου σχολιων με τον htps ? αν το καπνισμα πηγαινει σε μενα , λυπαμαι ειμαι φανατικος αντικαπνιστης
Evgenios1 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Ακουσα οτι πλεον δωθηκε αδεια για 30 κολεγια απο το Υπουργειο χθες κ πλεον εξισωθηκαν κ αυτα με τα Πανεπιστημια Ποια ειναι αυτα κ τι σημαινει αυτο για την Ελλαδα? Κατι τρεχει στα γυφτικα. Εχω μια απορια. Αυτα τα "μεταλυκειακα ιδρυματα" εχουν ανταποκριση στον ιδιωτικο τομεα;
ZAKKWYLDE Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Κατι τρεχει στα γυφτικα. Εχω μια απορια. Αυτα τα "μεταλυκειακα ιδρυματα" εχουν ανταποκριση στον ιδιωτικο τομεα; Στον ιδιωτικό τομέα μετράνε οι πρακτικές γνώσεις και η προϋπηρεσία. Τα χαρτιά μετράνε για την 1η δουλειά που θα βρείς...και το μεταπτυχιακό ίσως για τις επόμενες (και όχι απαραίτητα).
Ather Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 @ikskarda ο htps προσπαθούσε να κόψει το κάπνισμα... ίσως για αυτό το μένος γενικότερα!!!
DrLo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Οχι, ονομάζονται "Ανώτατη" εκπαίδευση. Αλλιώς αν το πάρεις έτσι όλα είναι μετα-νηπιαγωγική εκπαίδευση αφού όλοι πήγαμε νηπιαγωγείο λολ Εγώ δεν πήγα ! Πάει το πτυχίο ?
kage Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 στην ουσια αυτα τα ε.ε. πτυχια θα ταν καλο να αναγνωριστουν και για τον ιδιωτικο τομεα ωστε να ξεκινανε και με επιδομα πτυχιου! ενταξει δημοσιο ακομη και να αναγνωριστουν παλι θα παιξει το ασεπ κτλ οποτε δεν ξερω αν θα καθησουν να μπουν σε αυτη την ιστορια οταν ξερουν οτι οι προσληψεις θα ναι ελαχιστες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.