Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να κοιτάξεις αυτο το ενισχυμένη κεραία για τα ψηφιακά.πιθανόν να δημιουργεί θόρυβο στο σήμα και σου βγάζει σπασιματα.Η ψηφιακή εκτός απο στάθερο σήμα χωρίς είδωλο έχει καιτο προνόμιο να μην είναι απαιτητικό σε ένταση σήματος.Μην την πατατε με τις ψηφιακές κεραίες και αλλα παπατζιλικια των αετονυχιδων.Κοιτά λοιπόν το σήμα σου μήπως είναι υπερβολικό ή πολύ χαμηλό και μετά ψάξε αλλού.

δεν υπαρχουν ψηφιακες κεραιες

• 11 μήνες μετά...
  • Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν εννοειτε αυτη την netionσε μενα απο προχθες σε 47αρα LG δουλευει αψογα.

Να πω κατι...Τοσο καιρο εβλεπα αναλογικα μαις και εχω πολυ καλο σημα.Τωρα που την δοκιμασα παλι η ποιοτητα της εικονας δεν ειναι ιδια με αυτες που εχουν ενσωματωμενο ή εξωτερικο αποδικοποιητη και υπαρχει σε σχεση με τις παροναναφερθησες , διαφορα λιγου χρονου σε ηχο και εικονα και οταν στο ιδιο σπιτι παιζουν ιδιο καναλι ...υπαρχει προβλημα.

Μηπως υπαρχει καποια αναβαθμιση ή καλυτερη ci καρτα ????

Ευχαριστω.

Δημοσ.

H neotion εχει πολλα προβληματα, ισως αυτα που λες να ειναι τα πιο ανεπαισθητα.

Δεν παρατηρησες ποσο αργουν στις αλλαγες καναλιων?

Ακομα χειροτερα δεν ειδες οτι αν αφησεις την τηλεοραση ανοιχτη, οσο περναει η ωρα, τοσο κολαει σε σημειο να μην αλλαζει καν καναλια? Μεχρι που στο τελος θελει να την κλεισεις και να την ξανανοιξεις για να ερθει στα συγκαλα της για ακομα ~1 ωρα. Και μετα το ιδιο.

Η εντυπωση που εχω αποκομισει περα απτις neotion ειναι οτι ολες οι καρτες εχουν τα ιδια προβληματα.

Οποτε οσο κι αν δεν βολευει, αποκωδικοποιητης η λυση...

Δημοσ.

Και εγώ από το eshop την έχω πάρει την κάρτα,την έχω βάλει σε μια LG 37LG5000 με το τελευταίο firmware και αν εξαιρέσεις το ότι είναι πιο αργή η εναλλαγή των καναλιών σε σύγκριση με έναν αποκωδικοποιητή λειτουργεί κανονικότατα.Από το να έχω άλλη μια συσκευή και άλλο ένα τηλεκοντρόλ προτιμώ να περιμένω 1-2 δευτερόλεπτα παραπάνω για να αλλάξει το κανάλι.

Δημοσ.

Εβαλα την καρτα σε μια LG 42PG3000. Ηθελε αναβαθμιση το firmware της TV. Σε Ελλαδα και Ευρωπη, δεν υπηρχε τιποτα. Μετα απο ψαξιμο 4 ημερων στα ανα τον κοσμο forum, καταφερα και βρηκα την version 3.24.01. Την περασα και τα προβληματα διορθωθηκαν. Ειναι αληθεια ομως οτι παραμενει αργη στην αλλαγη καναλιων. Μετρησα 6sec απο καναλι σε καναλι. Κερδισα βεβαια κι εγω το -1 τηλεκοντρολ, -1 συσκευη, -καλωδια συνδεσης, +1 μπριζα στο πολυμπριζο.

Δημοσ.

Το tsanscoding δεν είναι ότι καλύτερο για την ποιότητα, το ρίσκο συμβατότητας δεδομένο, προβλήματα υπερθέρμανσης μπορεί να υπάρξουν, εγγραφή δεν μπορείς να έχεις, HD κανάλια μάλλον δεν παίζουν, άσε που το μοντέλο NP4+ δεν το βρίσκεις πουθενά ετοιμοπαράδοτο. Όλα αυτά όμως είναι τίποτα σε σχέση με το κυριότερο πρόβλημα - το αργό zapping.

Και ΝΑΙ, η ευκολία του να έχεις 1 τηλεκοντρόλ και καθόλου καλώδια ΕΙΝΑΙ σημαντικό. Δεν πάει τα κινεζοκουτάκια να είναι απευθίας MPEG4, να έχουν ένα σωρό μενού και δυνατότητες και να είναι συμβατά, το γεγονός ότι θα πρέπει να έχεις ακόμη ένα κουτί στη μπρίζα όλη την ώρα, ακόμη ένα τηλεκοντρόλ να χειρίζεσαι τις μισές λειτουργίες με το 1 και τις μισές με το άλλο (μην ακούσω αηδίες περί universal remote control, αν είναι να πατάμε το switch όλη την ώρα μια για τον ήχο μια για τα κανάλια και να σημαδεύουμε μια πάνω μια κάτω ...) τα καθιστά FAIL, άσε που και εκεί το zapping δεν γίνεται και σε χρόνο dt. Να μην πω και για την ποιότητα (σήματος αλλά και θεματολογίας) των ελληνικών καναλιών.

Προσωπικά έχω σταματήσει να βλέπω TV εδώ και πολλά χρόνια, αλλά οι γονείς μου θα ήθελαν μια καλύτερη/μεγαλύτερη ψηφιακή LCD και θα τους έδινα τη δική μου. Δυστυχώς δεν υπάρχει λύση, απλά πετάς την πανάκριβη TV που αγόρασες λίγο πριν βγουν τα MPEG4 κανάλια (και που ακόμα στέκεται καλά, άσε που παίζει και τα αναλογικά καλύτερα) και αγοράζεις μια καινούργια παίρνοντας μαζί θες δε θες ΚΑΙ άχρηστη τεχνολογία ("LED" λαμπιόνια, "Smart" TV κτλ).

Δημοσ.

Έχω την καρτούλα Viaccess EXTRA NP4+

.... σε SONY Bravia KDL-40S2530 ............ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.

Πρέπει να την ανοιγοκλείσεις 2-3 φορές για να αρχίσει να παίζει .... αργή τραγικά να αλλάξει κανάλι .... και υπερθερμαίνεται η κάρτα σε επίφοβο βαθμό.

Την έβαλα και στην μικρή στο υπνοδωμάτιο .... SONY Bravia KDL-26U2000 ....

Μεγαλύτερη απογοήτευση .... δεν παίζει καθόλου .

Την αγόρασα πέρυσι από SΑTURN 50€ .... που τώρα έγινε MEDIAMARKT ...... και άντε βγάλε άκρη.

Το θέμα είναι ότι κάποια κάρτα θα παίζει .... δεν μπορεί .... δεν πιστεύω πώς έβαλαν τυχαία την Card Slot εκεί .

Το τραγικό είναι .... ότι καμία κατασκευάστρια εταιρία TV .... δεν παίρνει θέση στο θέμα .... αυτό και μόνο βρομάει.

.

Δημοσ.

Όταν ήρθε το ψηφιακό σήμα στην πατρα πήρα 3 καρτουλες για τις 3 lg τηλεοράσεις που είχα. Και οι τρεις ήθελαν αναβάθμιση. Για την 32lg3000 & 32lg5000 βρήκα το firmware στο Ίντερνετ και τις αναβάθμισα εύκολα. για μια 23αρα μονιτορ-τηλεόραση δεν έβρισκα με τίποτα. Τελικά πήρα την αντιπροσωπεία, τους είπα το πρόβλημα μου, μου είπαν πως έχω 3 χρόνια εγγύηση και με δικα τους έξοδα μου έστειλαν κούριερ, την πήρε στην Αθήνα, την αναβάθμισαν και μου την έστειλαν. Δεν πλήρωσα τίποτα!!!

Όσον αφορά την ποιότητα της εικόνας δεν είδα καμία σοβαρή διάφορα.

Και στις 3 τηλεοράσεις πρέπει να αφεραισεις το prisma plus και μετα όλα δουλεύουν καλα. Έχει μια μικρή καθυστέρηση στην εναλλαγή αλλα αν δεν κανείς βαρύ zapping δεν ενοχλεί. Ασε που το guide βοηθάει να επιλέγεις τι θα δεις. Κατα τα αλλα δεν έχω κολληματα.

Τις είχα πάρει 34-35€ την μια απο το play 247, τώρα δεν ξέρω αν και πόσο τις έχει...

Για τις Sony είχα διαβάσει ότι θέλει να κανείς επαναφορά της τηλεόρασης στις εργοστασιακες ρυθμίσεις, να διαλέξεις χώρα ΙΤΑΛΙΑ και μετα γλώσσα ελληνικά και έτσι δουλεύει. Όσοι έχετε πρόβλημα δοκιμάστε το...

Γενικά θα έλεγα πως όσοι δεν κάνουν μεγάλη χρήση της tv βρεθεί καλύτερα. Και οι εξωτερικοί δεκτές δεν είναι ότι καλύτερο. Οι γονείς μου έχουν 2 edition που χάνουν την σειρά των καναλιών απο μόνοι τους και αργούν σχετικά να αλλάξουν το κανάλι. Έχουν και έναν crypto που τα αλλάζει πιο γρήγορα αλλα πάλι έχει κάποια θέματα, δεν θυμάμαι αλλα όταν τους τον έστηνα δεν με είχε ικανοποιήσει..

• Like 1
Δημοσ.

Γραψε το link για την 3.24.01 σε παρακαλω.Ηταν ευκολη η διαδιασια της αναβαθμισης του firmware;

Το αρχειο εχει το ονομα 42PG3000-ZA_IC303-IC304_V3.24.01_2010-09-29.bin και δεν θυμαμαι που το βρηκα. Ειναι ομως μονο για την 42PG3000. Αν εχεις την ιδια, να το ανεβασω καπου. Το upgrade ηταν πανευκολο.

Δημοσ.

Οπως εγραψα πιο πριν ειχα αυτη την καρτα σε LG 47αρα και δουλευε αλλα την εδωσα και εβαλα αποδικοποιητη.

Η διαφορα εικονας ειναι τεραστια !!!!

Τωρα η LG 4ετιας δειχνει πιο καλη εικονα απο τις samsug 2ετιας που εχω με ενσωματομενο αποδικοποιητη.

Προβληματα με κοληματα και μεγαλη καθυστεριση σε αλλαγη καναλιων δεν ειχα αλλα επειδη στο σπιτι υπαρχουν και αλλες tv σε κοντινο χωρο με ενσωματωμενο αποδικοποιητη ειχα μια μικρη μεν αλλα αισθητη διαφορα χρονου εικονας και ηχου οταν επιαζαν στο ιδιο καναλι

Ειχα κανει firmware update για να δουλεψει η καρτα στην LG.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...