Προς το περιεχόμενο

Internet...στο σαλόνι αλλά και στο δωμάτιο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες γειά και χαρά σας,

θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να έχω ιντερνετ και στο σαλόνι μου αλλά και στο υπνοδωμάτιο μου...αλλά το θέμα είναι οτι ο router είναι στο υπνοδωμάτιο.

Πώς θα συνδέσω το laptop που το έχω στο σαλόνι?

Καλώδιο 10 μέτρων δεν θέλω να "απλώσω" από το υπνοδωμάτιο στο σαλόνι...

Σκέφτηκα μια βλακεία τώρα:

θα μπορούσα ας πούμε να βάλω ένα spare router στο σαλόνι, να έχω ένα δηλαδή στο υπνοδωμάτιο και ένα στο σαλόνι? Γίνεται αυτό ή βλακέια σκέφτηκα?

Όποιες άλλες ιδέες είναι ευπρόσδεκτες.

Καλημέρες

Φιλικά

Δημήτρης

Δημοσ.
Ασύρματα μήπως? :-)....και στην τουαλέτα θα ΄χεις. :P

Θέλω να αποφύγω την ασύρματη δικτύωση πρώτον,

αλλά και δεύτερον δεν φτάνει το ασύρματο στο σαλόνι, όπου και το χρειάζομαι!

Οπότε, άλλη λύση? :-):-)

Δημοσ.

Powerline ethernet (αυτο με τις μπρίζες)

από περιγραφή του πλαισίου

H τεχνολογία Powerline χρησιμοποιεί το υπάρχον ηλεκτρικό κύκλωμα του σπιτιού (πρίζες) ως μέσο για να δημιουργήσετε απλά και χωρίς ταλαιπωρία το δικό σας δίκτυο και να μεταφέρετε τα αρχεία σας (δεδομένα, βίντεο, μουσική και internet). Η τεχνολογία αυτή σας προσφέρει την εύκολη λύση χωρίς έξτρα καλωδιώσεις, τρυπήματα και σκόνες.

Από οποιαδήποτε πρίζα του σπιτιού σας μπορείτε τώρα να έχετε πρόσβαση στο δίκτυο από οποιοδήποτε δωμάτιο, σε οποιοδήποτε όροφο εξαλείφοντας έτσι τα νεκρά σημεία του χώρου σας. Είστε απολύτως ελεύθεροι να επιλέξετε πού θέλετε να εργαστείτε και μπορείτε να αλλάξετε την θέση σας απλά και εύκολα.

Το μοντέλο F5D407CR της Belkin σας παρέχει ένα ασφαλές και σταθερό δίκτυο που αγγίζει σε ταχύτητες μέχρι και τα 200 Mbps, δίνοντας σας τη δυνατότητα να μεταφέρετε εύκολα multimedia αρχεία ή για on line gaming. Αποτελεί ιδανική λύση για μεταφορά internet, online gaming, σύνδεση υπολογιστή με άλλο PC ή με συσκευές όπως print servers και αποθηκευτικές μονάδες.

Η συσκευασία περιλαμβάνει 2 Wall-Plug Adapters όπου το καθένα έχει μια θύρα Ethernet. Είναι πολύ απλά στην χρήση (Plug-and-play setup): το ένα συνδέεται με το router και το άλλο στο δωμάτιο όπου θέλουμε να μεταφέρουμε το δίκτυο (αρκεί οι πρίζες να βρίσκονται στον ίδιο πίνακα).

Δημοσ.

Χιλιόμετρα μακριά το σαλόνι από το υπνοδωμάτιο ε;

*Μπορείς να βάλεις και ένα router στο σαλόνι και να κάνεις εναλλαγή. Αλλιώς ασύρματα..

Δημοσ.

οπότε πάμε για home plugs...

αυτά συνδέονται στην οικιακή πρίζα και έχουν και θύρα ethernet?

δεν έχω καταλάβει πώς λειτουργούν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...