isay Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δηλαδη παιδια το εν λογω .swf περιεχει εκτος απο γραφικα και ενσωματωμενο κωδικα ActionScript μεσα του? Δηλαδη ενα swf object μπορει να περιεχει και γραφικα αλλα και κωδικα μεσα του?! ActionScript = προγραμματισμος για Flash? Δηλαδη για να καταλαβω καποιοw σχεδιασε αυτην την ωραια φορμα σε flash, του κοτσαρε και κωδικα απο πισω και το εκανε compile se .swf(compiled flash) για να τρεχει αυτονομα χωρις παρουσια καποιου php? Aυτο εχει γινει? Ναι. Eπισης και κατι αλλο. Γιατι να μην κανω instead μια HTML φορμα με 3-4 πεδια η οποια θα κανει submit τα user data στο mail.py? Tι παραπανω θα μου προσφερει ενα .swf object απο μια html φορμα? Αυτό έπρεπε να κάνεις από την αρχή. Ενα swf για αυτή τη δουλειά μπορεί να προσφέρει μόνο φρου-φρου (animations).
Nik0s Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Nαιιι.... Oπως επισης και ουτε καν την html φορμα αλλα σκετο ενα python script που θα περιεχει και την φορμα και τις εντολες για να στειλει επιτυχημενα ενα mail. Παντως μου κανει εντυπωση γιατ στην περιπτωση της html μπορεις να εχει μονο την φορμα αλλα οχι και κωδικα που να επεξεργαζεται την φορμαυ αυτη ενω στην περιπτωση των .swf εχεις και το design αλλα και τον κωδικα σε ενα compiled object και μαλιστα με προχωρημενα γραφικα....
isay Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Παντως μου κανει εντυπωση γιατ στην περιπτωση της html μπορεις να εχει μονο την φορμα αλλα οχι και κωδικα που να επεξεργαζεται την φορμαυ αυτη ενω στην περιπτωση των .swf εχεις και το design αλλα και τον κωδικα σε ενα compiled object και μαλιστα με προχωρημενα γραφικα.... Διότι η html είναι markup language και όχι γλώσσα προγραμματισμού, ενώ η τεχνολογία flash συνενώνει γραφικά και animations το οποίο περιλαμβάνει και προγραμματισμό.
Nik0s Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Καλη φαση, αλλα στην προκειμενγη περιπτωση εγω μια αλη φορμα για ενα contact mail θελω οποτε ενα σκετο python script νομιζω θα με βολεψει μια χαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.