Προς το περιεχόμενο

Noob Σχετικα με Routers

TRILOBYTER

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια, οπως λεει και ο τιτλος ειμαι noob και δεν ξερω πολλα για routers.

Και ερχομαι εδω με 2 αποριες. Εχω της HOL το ρουτερ,και θελω να μαθω αν υπαρχουνε ρυθμισεις που μπορουνε να μου μειωσουνε το Ping. Επισης,αν βαλω ενα καλυτερο Router θα με βοηθησει αυτο στο να μειωθει το Ping μου η και οι ταχυτητες μου?

Ευχαριστω :}

Δημοσ.

περισσότερο έχει να κάνει ο παρόχος και οχι το ρουτερ για τα ping. Για αυτό και οι περίσσοτεορι που ασχολούνται με online FPS κλπ έχουν OTEnet

Δημοσ.

Υπαρχουν και κολπακια για να μειωσεις το Ping, αλλα εκτος απο τον παροχο μετραει και η αποσταση σου απο τις κολωνες του ΟΤΕ.

Δημοσ.

Όπως είπανε και τα παιδιά μετράει ο πάροχος, αλλά αν δοκιμάσεις και διαφορετικά modem/router μπορει να δεις και διαφορά.

Δημοσ.
περισσότερο έχει να κάνει ο παρόχος και οχι το ρουτερ για τα ping. Για αυτό και οι περίσσοτεορι που ασχολούνται με online FPS κλπ έχουν OTEnet

οκ σκεφτομαι να βαλω οτε τελικα.

οτενετ ειναι CONNEX σωστα?

---------- Προσθήκη στις 11:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:59 ----------

Τι κολπακια δηλαδη,καποια βοηθεια εδω? πειτε μου και εμενα.

Δημοσ.
η hol δεν είναι που δίνει τα pirelli κλειδωμένα και δεν σου δίνουν ούτε το password ; ή το αλλάξανε αυτό πια ;

Cyta

Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι πολύ μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.

Δημοσ.

σε καποιες αλλες εταιρειες πχ forthnet για να πετυχεις καλυτερο Ping τους ζητας απο interleave να σε γυρισουν σε fast.κερδιζεις σε ping χανεις σε Max speed βεβαια.

Δημοσ.
σε καποιες αλλες εταιρειες πχ forthnet για να πετυχεις καλυτερο Ping τους ζητας απο interleave να σε γυρισουν σε fast.κερδιζεις σε ping χανεις σε Max speed βεβαια.

Αυτο πως το κανω? Γινεται και σε οτε και χολ? Μπορω να τους παρω τηλεφωνο να το αλλαξουνε σε φαστ?

• Super Moderators
Δημοσ.
αλλα εκτος απο τον παροχο μετραει και η αποσταση σου απο τις κολωνες του ΟΤΕ.

πρώτον δεν είναι από τις κολώνες αλλά από το dslam του ISP και δεύτερον αυτό είναι για τον συγχρονισμό όχι για το ping...

Δημοσ.
Αυτο πως το κανω? Γινεται και σε οτε και χολ? Μπορω να τους παρω τηλεφωνο να το αλλαξουνε σε φαστ?

ο οτε το κανει η Hol δεν νομιζω αλλα μπορεις να τους ρωτησεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...