TRILOBYTER Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Ο οτε για αυτό οι fpsάδες έχουν ote Οτε 24 ποσο κατεβασμα θα εχω? Και ποσο θα πιανω? Τουλαχιστον ενα 15 θα το πιανω? Με τελλας καποτε επιανα 15 μετα εγινε 13. Μετα εβαλα Χολ επειδη δεν με ενδιεφερε το κατεβσμα, εξου και η 6αρα. Απλα αναρωτιεμαι,ετσι και αλλιως 12 μηνες θα εχω οτι και να βαλω,τουλαχιστον ας ψαχτω πρωτα.
Vatos_locos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 ε τώρα με ρωτάς πράγματα που δεν μπορώ για ευνώητους λόγους να απαντήσω εγώ κατεβάζω από 2.4 μέχρι 2.8mb/s αν σου κάνει αυτό οκ αλλά αν πετύχεις τέτοια σύνδεση σφύρα μου
TRILOBYTER Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 ε τώρα με ρωτάς πράγματα που δεν μπορώ για ευνώητους λόγους να απαντήσω εγώ κατεβάζω από 2.4 μέχρι 2.8mb/s αν σου κάνει αυτό οκ αλλά αν πετύχεις τέτοια σύνδεση σφύρα μου Οκ οχι πως με ενδιαφερει και πολυ το κατεβασμα,να σου πω ειναι fastpath or interleaved ο οτε? μπορω να κανω ετηση για fastpath?
parsifal Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Φίλε TRILOBYTER, υπάρχουν πολλές διαφορές στη συμπεριφορά του Internet connectivity των παρόχων: από πάροχο σε παρόχο, από περιοχή της Ελλάδος σε άλλη περιοχή (π.χ. κάποιοι πάροχοι έχουν στη Θεσσαλονίκη ξεχωριστές εξόδους προς το διεθνές Internet που εξυπηρετεί τους συνδρομητές τους στη Β.Ελλάδα) και ακόμη και από BBRAS σε BBRAS στον οποίον μπορεί να πέφτεις όταν γίνεται establish το PPP connection με τον πάροχό σου. Γι' αυτό η γενική ερώτηση «Πώς τα πάει ο τάδε ISP με τα pings προς Αμερική» δεν έχει και πολύ νόημα. Ή μάλλον, και για να μην είμαι τόσο αυστηρός: Έχει κάποιο νόημα, δεχόμενοι ότι αν σε κάποιον ISP κατά μέσο όρο οι πελάτες του απολαμβάνουν καλύτερων pings από πελάτες άλλων ISPs, τότε έχεις περισσότερες πιθανότητες να έχεις κι εσύ τέτοια καλά pings πηγαίνοντας στον συγκεκριμένο ISP και όχι στους άλλους. Αυτό όμως δε λειτουργεί ως εγγύηση! Σε κάθε περίπτωση, ιδανικά θα έπρεπε να σε ενδιαφέρουν κατά κύριο λόγο γνώμες και μαρτυρίες από συμφορουμίτες που πέφτουν στο συγκεκριμένο Αστικό Κέντρο το οποίο εξυπηρετεί την περιοχή που θέλεις να μετακομίσεις. Και παρεμπιπτόντως: 100 msec ping που ζητάς προς Dallas δεν είναι ρεαλιστικός στόχος. Όχι επειδή θέλουν αλλά δε μπορούν οι Έλληνες πάροχοι. Υπάρχει το πρακτικό θέμα της απόστασης: Από εδώ Ελλάδα που είμαστε μέχρι εκεί, μεσολαβούν πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα καλωδίου και η διάδοση του σήματος σε αυτά, παρ' ότι γίνεται με ταχύτητα σε σημαντικά μεγάλο ποσοστό του c (το γνωστό c: ταχύτητα του φωτός στο κενό), απαιτεί κάποιον ελάχιστο χρόνο για να διανύσει τέτοιες μεγάλες αποστάσεις. Χωρίς να υπολογίζουμε τις έξτρα καθυστέρησεις που εισάγονται λόγω των packet queues που διαθέτουν οι μεγάλοι routers του Internet backbone που επίσης μεσολαβούν. Γι' αυτό σου λέω, 100 msec ping προς Dallas, απλά ξέχνα το, δεν πα' να χεις leased line, να είσαι σε οπτική ίνα ή οτιδήποτε άλλο. Η απόσταση παραμένει η ίδια, δεν κονταίνει. Άρα, ή θα πρέπει να αναθεωρήσεις τις απαιτήσεις σου ή να μετακομίσεις τις gaming δραστηριότητές σου σε Ευρωπαϊκούς servers (Αγγλία, Γερμανία, Ολλανδία νομίζω πως εδράζονται οι περισσότεροι και πιο γνωστοί, αλλά αυτά ίσως τα ξέρεις καλύτερα από έμενα, αφού ασχολείσαι με online gaming).
TRILOBYTER Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Φίλε TRILOBYTER, υπάρχουν πολλές διαφορές στη συμπεριφορά του Internet connectivity των παρόχων: από πάροχο σε παρόχο, από περιοχή της Ελλάδος σε άλλη περιοχή (π.χ. κάποιοι πάροχοι έχουν στη Θεσσαλονίκη ξεχωριστές εξόδους προς το διεθνές Internet που εξυπηρετεί τους συνδρομητές τους στη Β.Ελλάδα) και ακόμη και από BBRAS σε BBRAS στον οποίον μπορεί να πέφτεις όταν γίνεται establish το PPP connection με τον πάροχό σου. Γι' αυτό η γενική ερώτηση «Πώς τα πάει ο τάδε ISP με τα pings προς Αμερική» δεν έχει και πολύ νόημα. Ή μάλλον, και για να μην είμαι τόσο αυστηρός: Έχει κάποιο νόημα, δεχόμενοι ότι αν σε κάποιον ISP κατά μέσο όρο οι πελάτες του απολαμβάνουν καλύτερων pings από πελάτες άλλων ISPs, τότε έχεις περισσότερες πιθανότητες να έχεις κι εσύ τέτοια καλά pings πηγαίνοντας στον συγκεκριμένο ISP και όχι στους άλλους. Αυτό όμως δε λειτουργεί ως εγγύηση! Σε κάθε περίπτωση, ιδανικά θα έπρεπε να σε ενδιαφέρουν κατά κύριο λόγο γνώμες και μαρτυρίες από συμφορουμίτες που πέφτουν στο συγκεκριμένο Αστικό Κέντρο το οποίο εξυπηρετεί την περιοχή που θέλεις να μετακομίσεις. Και παρεμπιπτόντως: 100 msec ping που ζητάς προς Dallas δεν είναι ρεαλιστικός στόχος. Όχι επειδή θέλουν αλλά δε μπορούν οι Έλληνες πάροχοι. Υπάρχει το πρακτικό θέμα της απόστασης: Από εδώ Ελλάδα που είμαστε μέχρι εκεί, μεσολαβούν πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα καλωδίου και η διάδοση του σήματος σε αυτά, παρ' ότι γίνεται με ταχύτητα σε σημαντικά μεγάλο ποσοστό του c (το γνωστό c: ταχύτητα του φωτός στο κενό), απαιτεί κάποιον ελάχιστο χρόνο για να διανύσει τέτοιες μεγάλες αποστάσεις. Χωρίς να υπολογίζουμε τις έξτρα καθυστέρησεις που εισάγονται λόγω των packet queues που διαθέτουν οι μεγάλοι routers του Internet backbone που επίσης μεσολαβούν. Γι' αυτό σου λέω, 100 msec ping προς Dallas, απλά ξέχνα το, δεν πα' να χεις leased line, να είσαι σε οπτική ίνα ή οτιδήποτε άλλο. Η απόσταση παραμένει η ίδια, δεν κονταίνει. Άρα, ή θα πρέπει να αναθεωρήσεις τις απαιτήσεις σου ή να μετακομίσεις τις gaming δραστηριότητές σου σε Ευρωπαϊκούς servers (Αγγλία, Γερμανία, Ολλανδία νομίζω πως εδράζονται οι περισσότεροι και πιο γνωστοί, αλλά αυτά ίσως τα ξέρεις καλύτερα από έμενα, αφού ασχολείσαι με online gaming). Thank, καταλαβαινω, απλα θα ηθελα οσο το δυνατον καλητερο Ping.
parsifal Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Ξεδιάντροπη διαφήμιση μεν, αλλά τουλάχιστον έχω έτοιμη τη δικαιολογία ότι δεν το κάνω για λόγους κέρδους : Ψάξε για Θεσσαλονικείς insomniacs που να κατοικούν στην περιοχή που θα βάλεις Internet και ζήτα τους να σου ποστάρουν αποτελέσματα από το προγραμματάκι της υπογραφής μου. Η λίστα των ping targets έχει αρκετούς στόχους προς Αμερική και θα πάρεις καλή εικόνα των δυνατοτήτων του κάθε ISP για την περιοχή αυτή.
TRILOBYTER Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Ξεδιάντροπη διαφήμιση μεν, αλλά τουλάχιστον έχω έτοιμη τη δικαιολογία ότι δεν το κάνω για λόγους κέρδους : Ψάξε για Θεσσαλονικείς insomniacs που να κατοικούν στην περιοχή που θα βάλεις Internet και ζήτα τους να σου ποστάρουν αποτελέσματα από το προγραμματάκι της υπογραφής μου. Η λίστα των ping targets έχει αρκετούς στόχους προς Αμερική και θα πάρεις καλή εικόνα των δυνατοτήτων του κάθε ISP για την περιοχή αυτή. OK πως τους βρισκω? =]]
parsifal Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Με νέο thread, το όποιο θα πρέπει να έχει αρκούντως περιγραφικό και στοχευμένο τίτλο. Π.χ. «Εντυπώσεις/μετρήσεις ADSL από μέλη που πέφτουν στο Αστικό Κέντρο Ερμού Θεσ/νίκης;» [1] [1] Νομίζω πως αυτό το Α.Κ. εξυπηρετεί την περιοχή της Καμάρας, αλλά δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά. Απ' όσα είδα εδώ το συμπέρανα.
TRILOBYTER Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Με νέο thread, το όποιο θα πρέπει να έχει αρκούντως περιγραφικό και στοχευμένο τίτλο. Π.χ. «Εντυπώσεις/μετρήσεις ADSL από μέλη που πέφτουν στο Αστικό Κέντρο Ερμού Θεσ/νίκης;» [1] [1] Νομίζω πως αυτό το Α.Κ. εξυπηρετεί την περιοχή της Καμάρας, αλλά δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά. Απ' όσα είδα εδώ το συμπέρανα. Thanks .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 αισχρά μεγάλο το Ping με Ηράκλειο, ήταν idle η γραμμή?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 αισχρά μεγάλο το Ping με Ηράκλειο, ήταν idle η γραμμή?
overclocker Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Ορίστε και τα αποτελέσματα από την άλλη μου γραμμή που υποσχέθηκα. Conn-x 24άρα [16600/880].
overclocker Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Ορίστε και τα αποτελέσματα από την άλλη μου γραμμή που υποσχέθηκα. Conn-x 24άρα [16600/880].
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.