Vatos_locos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 ναι δεν έχουν σχέση τα ping με την ταχύτητα αλλά αν ξέρεις οτι μια 24άρα κλειδώνει στα 24 ξέρεις οτι σε γενικές γραμμές η γραμμή είναι καλή αντιθέτως αν κλειδώνει στα 4-5 ξέρεις οτι δεν είναι και το καλύτερο που μπορείς να βρεις αν πχ το σπίτι που θα πας είναι από την εποχή του Κολοκοτρώνη τότε χέσε μέσα
TRILOBYTER Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Από προσωπική εμπειρία στην Καμάρα καλύτερο ping από OTE μην περιμένεις, έμενε φίλος μου και μόνο με Conn-X είχε καλά αποτελέσματα se online gaming. Κοιτα να εχω πινγκ 100 σε DALLAS δεν γινεται. αλλα αν ειναι να μου δωσει ο οτε πινγκ μικροτερο απο 200-220 τοτε λεω να το δοκιμασω. Απλα μην βαλω και απογοητευτω :S ---------- Προσθήκη στις 11:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:04 ---------- ναι δεν έχουν σχέση τα ping με την ταχύτητα αλλά αν ξέρεις οτι μια 24άρα κλειδώνει στα 24 ξέρεις οτι σε γενικές γραμμές η γραμμή είναι καλή αντιθέτως αν κλειδώνει στα 4-5 ξέρεις οτι δεν είναι και το καλύτερο που μπορείς να βρεις αν πχ το σπίτι που θα πας είναι από την εποχή του Κολοκοτρώνη τότε χέσε μέσα Mmmm εννοεις την καλωδιωση μεσα στο σπιτι? Εγω εδω που εχω τραβηξα νεα καλωδια μεσα στο σπιτι εως την οικοδομη.
Vatos_locos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 ναι την καλωδίωση λέω αν σε αυτό το κομμάτι είσαι οκ τότε σε σώζει μόνο μια πυρκαγιά στο καφάο που συνδέεσαι...
TRILOBYTER Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 ναι την καλωδίωση λέω αν σε αυτό το κομμάτι είσαι οκ τότε σε σώζει μόνο μια πυρκαγιά στο καφάο που συνδέεσαι... Ναι αν ειναι η καλωδιωση βαζω και 20 ευρω αν ειναι να τραβηξω νεα καλωδια ας πουμε, αλλα θα κανονισω να μην ειναι και παλιο το σπιτι και θα ρωτησω και για το ιντερνετ. Τελικα που να μαθω αν η περιοχη που θα παω να ζησω ειναι κοντα στον οτε? :S
Vatos_locos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 αν δεις κάποιου τη σύνδεση και μας πεις τι Attenuation (dB) έχει θα σου πω και πόση απόσταση έχεις εγώ πχ έχω 3dbm και είμαι στα 200m από το καφάο
TRILOBYTER Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Παδια εδω κατι για ταχυτητες που ειδα λεει οτι ο οτε δεν τα παει και πολυ καλα. http://www.speedtest.net/global.php#0,3,22 τι πιστευετε? forthnet? LOL
overclocker Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δεν νομίζω ο πίνακας που έχει το παραπάνω site να είναι 100% αντιπροσωπευτικός.
alquiii Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 ΥΓ: Το 220 Ping που εχω ειναι ειδη με πηραγμενο registry. Εχω κανει 1000 πραματα για να το φτασω σε 220. Αλλιως ειναι πιο μεγαλο. Το ping reply δεν εχει καμια σχεση με την registry οπως επισης και καμια σχεση με την ταχυτητα του internet.
TRILOBYTER Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Το ping reply δεν εχει καμια σχεση με την registry οπως επισης και καμια σχεση με την ταχυτητα του internet. Για το ping-gaming μιλαω. tcpnodelay settings στο registry.
alquiii Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Για το ping-gaming μιλαω. tcpnodelay settings στο registry. Το tcpnodelay θα κανει την δουλεια απο το pc μεχρι το routeraki σου. Απο εκει και περα αν το ping tou ISP απο το routeraki tou μεχρι το routeraki τοu Dallas (πολυ πολυ χοντρικα τα λεω) ειναι 200πχ εσυ δεν μπορεις να κανεισ κατι.
TRILOBYTER Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Το tcpnodelay θα κανει την δουλεια απο το pc μεχρι το routeraki σου.Απο εκει και περα αν το ping tou ISP απο το routeraki tou μεχρι το routeraki τοu Dallas (πολυ πολυ χοντρικα τα λεω) ειναι 200πχ εσυ δεν μπορεις να κανεισ κατι. Ε ναι για το Pc-modem μιλαω. Και τις υπολοιπες ερωτησεις για αυτο τις εκανα,για να με κατατοπισετε λιγο ως προς το ποιος παροχος ειναι ο καλυτερος για πινγκ.
alquiii Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Ε ναι για το Pc-modem μιλαω. Και τις υπολοιπες ερωτησεις για αυτο τις εκανα,για να με κατατοπισετε λιγο ως προς το ποιος παροχος ειναι ο καλυτερος για πινγκ. Εξαρταρται απο την διασυνδεση καθε παροχου με το εξωτερικο ΑΛΛΑ και το αναποδο δηλαδη ο server που πεφτεις τι μπορει να δωσει.
TRILOBYTER Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Εξαρταρται απο την διασυνδεση καθε παροχου με το εξωτερικο ΑΛΛΑ και το αναποδο δηλαδη ο server που πεφτεις τι μπορει να δωσει. Ναι για αυτο αναλογικα θα ηθελα να μαθω ποιος παροχος στην ελλαδα ειναι ο καλυτερος για τα πινγκ και ποση διαφορα θα εχει απο την ΧΟΛ που εχω τωρα (Πινγ 200-220).
overclocker Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 +1 στο απο πάνω. Έχω πάει σε φίλο με Forthnet και η εννοια online gaming είναι sci-fi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.