Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχην καλημερα.

Λοιπον,αυτη την στιγμη εχω συνδεση hol στα 6 αλλα συντομα θα μετακομισω και σκεφτομαι τι συνδεση να βαλω. Πρωτα απο ολα με ενδιαφερει καθαρα το PING. Υπαρχει καποια εταιρια η καποιο ειδος Internet που να παρεχει πολυ χαμηλο Ping σε σερβερς του εξωτερικου? Γιατι εμενα το 220 ping δεν με καλυπτει ΚΑΘΟΛΟΥ. Θελω να ειναι το πολυ 100 σε σερβερς της αμερικης οπου και συνδεομαι σε online games. Με την τελλας ητανε το Ping γυρω στα 200 και με HOL γυρω στο 220. Ειναι παρα πολυ για εμενα, ας πουμε οτι πρεπει οπως και δηποτε να ειναι 100 η λιγοτερο.

Επισης ειδα στο ιντερνετ κατι για συνδεσεις T3. Μπορει να μου εξηγησει καποιος τι ακριβως ειναι αυτο,υπαρχει στην ελλαδα? Και επειδη ειδα οτι οι ταχητητες του T3 ειναι πολυ μεγαλες,ειναι και το Ping εξησου χαμηλο?

Κατι που ειδα σχετικα με το θεμα.

xDSL connection speeds range from 128 Kbps to 8 Mbps.

Typical T-3 supports speeds ranging from 43 to 45 Mbps.

Οποτε παρακαλω απαντηστε στο πρωτο και δευτερο σκελος. Ευχαριστω πολυ.

ΥΓ: Το 220 Ping που εχω ειναι ειδη με πηραγμενο registry. Εχω κανει 1000 πραματα για να το φτασω σε 220. Αλλιως ειναι πιο μεγαλο.

ΥΓ2: Αν δεν ειναι δυσκολο μπορειτε να κανετε ενα τεστ στο http://www.speedtest.net και να επιλεξετε σαν σερβερ το Dallas της αμερικης και να μου δειξετε το ping? :]

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το κόστος για μισθωμένη γραμμή που ρωτάς ξέρεις πόσο είναι ; :P

για ping δεν νομίζω να καταφέρει κανένας να μοιρίσει τα νύχια του και να σου πει

σε ποια περιοχή θα πας, τι γραμμή θα έχεις, η καλωδίωση αν θα είναι από την εποχή του προπάππου μου ή όχι και άλλα ερωτήματα που θα τα μάθεις τελευταία στιγμή

εγώ με OTE σε ότι καλύτερο μπορείς να βρεις από γραμμή και καλωδίωση έχω 120ms με 130ms pings

Δημοσ.
το κόστος για μισθωμένη γραμμή που ρωτάς ξέρεις πόσο είναι ; :P

για ping δεν νομίζω να καταφέρει κανένας να μοιρίσει τα νύχια του και να σου πει

σε ποια περιοχή θα πας, τι γραμμή θα έχεις, η καλωδίωση αν θα είναι από την εποχή του προπάππου μου ή όχι και άλλα ερωτήματα που θα τα μάθεις τελευταία στιγμή

εγώ με OTE σε ότι καλύτερο μπορείς να βρεις από γραμμή και καλωδίωση έχω 120ms με 130ms pings

Υπαρχει Τ3 στην ελλαδα και ποσο κανει αν ξες?

Επισης..αυτα τα ping που λες ειναι σε αμερικη η εδω κοντα? Μπορεις σε παρακαλω να κανεις ενα τεστ στο http://www.speedtest.net και να επιλεξεις σαν σερβερ το Dallas της αμερικης και να μου πεις το ping σου? Ευχαριστω.

Δημοσ.

Το Ping της hol με το Dallas ψιλοχάλια ;;

γιατί στο speed βγάζει 448 και στο ping 204 ms ;;

894467827.png 21140363.png

Δημοσ.
Το Ping της hol με το Dallas ψιλοχάλια ;;

894467827.png 21140363.png

γιατί στο speed βγάζει 448 και στο ping 204 ms ;;

ooooooo εμενα πανω κατω πινγ και σπιντ τεστ μου βγαζει ιδιο. Ευχαριστω για το τεστ.

λολ αυτο ειναι λες και το εκανα εγω το τεστ 21140363.png

Δημοσ.

νομίζω πως είναι λόγο GRIX όταν βγαίνουν όλοι οι provider από τον ίδιο κόμβο στο εξωτερικό δεν θα έχει διαφορά στα έξω ping παρά μόνο στα εγχώρια

τώρα δεν μπορώ γιατί δεν είμαι σπίτι αλλά θα το δοκιμάσω όταν πάω κάποτε

Τ3 έχουν τα ΤΕΙ και το Πανεπιστήμιο νομίζω σε σπίτι δεν δίνουν για home users παρά μόνο μισθωμένες 2048/1024

εδώ παίζω εγώ και αυτό από remote desktop local αν το έκανα θα ήταν πιο χαμηλά λόγο site γιατί πρέπει να απαντάει και το rpd σε μένα από την ίδια σύνδεση

21141710.png

Δημοσ.
νομίζω πως είναι λόγο GRIX όταν βγαίνουν όλοι οι provider από τον ίδιο κόμβο στο εξωτερικό δεν θα έχει διαφορά στα έξω ping παρά μόνο στα εγχώρια

τώρα δεν μπορώ γιατί δεν είμαι σπίτι αλλά θα το δοκιμάσω όταν πάω κάποτε

Τ3 έχουν τα ΤΕΙ και το Πανεπιστήμιο νομίζω σε σπίτι δεν δίνουν για home users παρά μόνο μισθωμένες 2048/1024

εδώ παίζω εγώ και αυτό από remote desktop local αν το έκανα θα ήταν πιο χαμηλά λόγο site γιατί πρέπει να απαντάει και το rpd σε μένα από την ίδια σύνδεση

21141710.png

Δεν καταλαβα, εσυ τελικα τι συνδεση εχεις,και το πινκγ σου ειναι πολυ χαμηλο. πως και ετσι?

Τελικα οτενετ και οτε ειναι το ιδιο? Μπορει να μου εξηγησει καποιος? Εχεις οτενετ και που μενεις? Καποιος μου ειπε οτι οτενετ δινει καλητερα πινγκ.

Αυτο ειναι το δικο μου 21142477.png

οποτε παιδια λετε να βαλω οτενετ? οτενετ και connex ειναι το ιδιο?

Και επισης φιλε vatos_locos τι παγιο πληρωνεις και τι ταχυτητα εχεις?

Δημοσ.

Τα παρακάτω είναι από ΟΤΕ σε περιοχή περίπου 4 χλμ. από τον κόμβο του, με την γραμμή να είναι θεωρητικά 24άρα αλλά να "κλειδώνει" στα 4-5 Mbps λόγο απόστασης.

21141046.png 21141121.png

Το απόγευμα που θα πάω σπίτι μου που έχω καλύτερη γραμμή καθώς μένω κοντά στο τοπικό ΟΤΕ θα σου ανεβάσω και από εκεί pingtest για να συγκρίνεις αποτελέσματα.

Πάντως καλύτερη ποιοτικά γραμμή DSL από αυτήν του ΟΤΕ δεν θα βρείς.

Δημοσ.

Συγνώμη φίλε overclocker πληρώνεις για 24άρα και έχει 4-5mbps !!!!!!!!

(γιατι δε πάς σε χαμηλότερη ταχύτητα, βέβαια άν δε σε χαλάει να πληρώνεις κερατιάτικα, εντάξει)

Δημοσ.
Δεν καταλαβα, εσυ τελικα τι συνδεση εχεις,και το πινκγ σου ειναι πολυ χαμηλο. πως και ετσι?

Τελικα οτενετ και οτε ειναι το ιδιο? Μπορει να μου εξηγησει καποιος? Εχεις οτενετ και που μενεις? Καποιος μου ειπε οτι οτενετ δινει καλητερα πινγκ.

Αυτο ειναι το δικο μου 21142477.png

οποτε παιδια λετε να βαλω οτενετ? οτενετ και connex ειναι το ιδιο?

Και επισης φιλε vatos_locos τι παγιο πληρωνεις και τι ταχυτητα εχεις?

οτέ έχω

ολυμπιακό χωριό

πάνω σε οπτικές ίνες

24/1

κλασικό πάγιο adsl οτε

αλλά κλειδώνω στα 24/1 με download 2.4 με 2.5mb/s λόγο οπτικών ινών

otenet & connex είναι το ίδιο πράγμα και ναι ο οτέ έχει λίγο καλύτερα ping παντού αλλά είναι πιο ακριβός σε σχέση με τους εναλλακτικούς

αν δεν μάθεις τι γραμμή θα έχεις εκεί που θα πας δεν πρόκειται να κάνεις τίποτα

για εμένα κάνε μια μεταφορά όπως είσαι δες τι γραμμή έχεις και ανάλογα αλλάζεις provider αν δεν παίζει καλά αυτός που έχεις

Δημοσ.
Συγνώμη φίλε overclocker πληρώνεις για 24άρα και έχει 4-5mbps !!!!!!!!

(γιατι δε πάς σε χαμηλότερη ταχύτητα, βέβαια άν δε σε χαλάει να πληρώνεις κερατιάτικα, εντάξει)

Αυτήν την στιγμή ο ΟΤΕ σου δίνει 2 πακέτα DSL ή 2Mbps ή έως 24Mbps.

Επειδή η 2άρα δεν με κάλυπτε λόγο VPN και επειδή το upload μου φτάνει τα 650kbps με καλύπτει οριακά γιατί εδώ που είναι η συγκεκριμένη γραμμή δεν μπορεί κανένας πάροχος να κάνει κάτι καλύτερο.

Δημοσ.
οτέ έχω

ολυμπιακό χωριό

πάνω σε οπτικές ίνες

24/1

κλασικό πάγιο adsl οτε

αλλά κλειδώνω στα 24/1 με download 2.4 με 2.5mb/s λόγο οπτικών ινών

otenet & connex είναι το ίδιο πράγμα και ναι ο οτέ έχει λίγο καλύτερα ping παντού αλλά είναι πιο ακριβός σε σχέση με τους εναλλακτικούς

αν δεν μάθεις τι γραμμή θα έχεις εκεί που θα πας δεν πρόκειται να κάνεις τίποτα

για εμένα κάνε μια μεταφορά όπως είσαι δες τι γραμμή έχεις και ανάλογα αλλάζεις provider αν δεν παίζει καλά αυτός που έχεις

Μενω στη νεαπολη θεσσαλονικης και θα παω κεντρο τωρα Καμαρα περιοχη. Τωρα να σου πω την αληθεια δεν εχω ιδεα πως να μα8ω αν εκει ο οτε ειναι καλος κλπ.

Εσυ τι πιστευεις λογικα το πινγκ θα μειωθει? Εσενα το πινγκ σου σκιζει :(

Επισης ποσο ειναι το παγιο αληθεια? 16 ευρω τηλεφωνο και ιντερνετ ποσο παει?

Δημοσ.

κάπου στα 100 το 2μηνο βγαίνει αν θυμάμαι καλά ( τηλέφωνο με απεριόριστα αστικά, αναγνώριση, internet )

τώρα για να μάθεις ρωτάς γνωστούς κοντά εκεί που θα πας, γείτονες κλπ κλπ

αν έχουν ίντερνετ τι σύνδεση και που "κλειδώνουν"

Δημοσ.
κάπου στα 100 το 2μηνο βγαίνει αν θυμάμαι καλά ( τηλέφωνο με απεριόριστα αστικά, αναγνώριση, internet )

τώρα για να μάθεις ρωτάς γνωστούς κοντά εκεί που θα πας, γείτονες κλπ κλπ

αν έχουν ίντερνετ τι σύνδεση και που "κλειδώνουν"

Εισαι πολυ κατατοπηστικος ευχαριστω. Να σε ρωτησω, εγω ας πουμε και 8αρα να βαλα η 4αρα, η 24αρα του οτε, το πινγκ δεν θα αλλαξει ετσι? Δεν εχει σχεση ταχυτητα-πινγκ εννοω.

Θα ρωτησω φυσικα,και απλα δεν ξερω που να μαθω αν ο οτε η η χολ η οποιοσδηποτε παροχος ειναι κοντα στο μερος που μενω,πω να το ξερω αυτο?

Παιδια απο οτι βλεπω ο οτε σκιζει.

Δημοσ.

Από προσωπική εμπειρία στην Καμάρα καλύτερο ping από OTE μην περιμένεις από άλλο πάροχο, έμενε φίλος μου και μόνο με Conn-X είχε καλά αποτελέσματα σε online gaming. Μπορεί να είναι ακριβότερος με τα πάγια και όλες τις άλλες χαζομάρες που σε χρεώνει αλλά έχει την καλύτερη υποδομή αυτήν την στιγμή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...