goodMan Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δεν του ειπε κανεις να διαβασει ολο το manual.Μπορει να κανει ενα search φανταζομαι,ε?'Η ουτε αυτο? Ουτε ουτε αυτο δεν μπορω να κανω.Μονο σε ενα πραγμα ειμαι καλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Ουτε ουτε αυτο δεν μπορω να κανω.Μονο σε ενα πραγμα ειμαι καλος Για λυσε μας την απορια-αν εχει σχεση με το θεμα-αλλιως μην ξεφευγουμε αδικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
goodMan Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Για λυσε μας την απορια-αν εχει σχεση με το θεμα-αλλιως μην ξεφευγουμε αδικα. Ας μην στραβωνουμε αδικα. ευχαριστω για την βοηθεια.( οταν ηθελα να βοηθησεις δεν το εκανες αλλα οταν ειδες τι γραφω πεταχτηκες να κατηγορησεις ) τελος παντων ολα οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 ευχαριστω για την βοηθεια.( οταν ηθελα να βοηθησεις δεν το εκανες αλλα οταν ειδες τι γραφω πεταχτηκες να κατηγορησεις ) τελος παντων ολα οκ. Δεν σε κατηγορησα πουθενα.Βοηθεια ειναι και αυτο που σου ειπα και εγω και οι προηγουμενοι,αλλα δεν το καταλαβες:Μαθε να ψαχνεις,τουλαχιστον για τα βασικα,για καθαρα δικη σου διευκολυνση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
goodMan Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 :lol::lol: Ευχαριστω για την βοηθεια σου. Δεν του ειπε κανεις να διαβασει ολο το manual.Μπορει να κανει ενα search φανταζομαι,ε?'Η ουτε αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 :lol::lol: Ευχαριστω για την βοηθεια σου. Καλλιο αργα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
goodMan Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Καλλιο αργα... παρα ποτε. Δεν του ειπε κανεις να διαβασει ολο το manual.Μπορει να κανει ενα search φανταζομαι,ε?'Η ουτε αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τάσος_Δ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Όταν θες να δημιουργήσεις/τροποποιήσεις/Κάνεις οποιαδήποτε ενέργεια σε κάποιο φάκελο που δεν έχεις πλήρη δικαιώματα δεν είναι απαραίτητο να τα αλλάζεις. Υπάρχουν και οι εντολές sudo και su. Με την πρώτη εκτελείς μια εντολή ως root με τη δεύτερη συνδέεσε σαν root. Πχ sudo mv <αρχείο> /bin θα εκτελεστεί αν και δεν έχεις πλήρη δικαιώματα στο /bin ενώ το mv <αρχείο> /bin δε θα εκτελεστει λόγω περιορισμένων δικαιωμάτων. Δεν ξέρω αν το πρότεινε κάποιος στο θέμα, αλλά με τη γρήγορη ματιά που έριξα δεν το πρόσεξα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.