TEO2202 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 καλησπερα παιδια δεν ξερω αν ειναι το σωστο μερος να γραφω. Εχω ενα προβλημα στο pc μου εχω win xp και εχω ενα bat αρχειο φτιαξει να κλεινει με το χρονο που του εχω δωσει εγω. Εχω και ενα παλιο pc με win 98 στο οποιο θελω να κανω το ιδιο αλα οι εντολες δεν ίδιες με των xp γιατι το ιδιο bat δεν τρεχει στα win 98. τι πρεπει να γραψω μεσα στο bat αρχειο για να κανει κλείσιμο με χρονο στα win 98? παρακαλω οποιος μπορει ας με βοηθήσει ευχαριστω πολυ
makischa Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Υπαρχουν ακομη τα 98?! Αλλες εποχες.... δοκιμασε αυτο http://www.pcdownloadworld.com/prgdb/auto-shutdown.htm
MitsakosGR Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Με μία σύντομη αναζήτηση στο internet βρήκα αυτό (δεν έχω win 98 για να το δοκιμάσω να σου πώ ): Windows 95-98Restarting the computer START C:\Windows\RUNDLL.EXE user.exe,exitwindowsexec exit Shut down the computer C:\Windows\RUNDLL32.EXE user,exitwindows exit NOTE: When typing the above two lines, spacing is important. It is also very important that the exit line be placed into the batch file as many times Windows may be unable to restart the computer because of the open MS-DOS window. Microsoft Windows 98, and Windows ME users may also perform the below command to perform different types of rebooting or shutting down. rundll32.exe shell32.dll,SHExitWindowsEx n Where n is equal to one of the below numbers for the proper action. 0 - LOGOFF 1 - SHUTDOWN 2 - REBOOT 4 - FORCE 8 - POWEROFF
TEO2202 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 shutdown -s -t 60 Το δοκίμασες αυτο? ναι αυτο εχω στα xp στα 98 δεν πιανει ωμός ---------- Προσθήκη στις 18:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:04 ---------- παιδια σας ευχαριστω ολους τελικα το προβλημα μου λύθηκε με το AMP WinOFF :-D:-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.