Προς το περιεχόμενο

o/c cpu

AnatoliGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα!!!θελω να ανεβασω λιγο fsb στον Q8300 απο 2,5 στα 3 αλλα στο bios δεν βρηκα κατι για fsb cpu.η μητρικη ειναι p5p43td pro.υπαρχει καμια λυση?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλησπερα!!!θελω να ανεβασω λιγο fsb στον Q8300 απο 2,5 στα 3 αλλα στο bios δεν βρηκα κατι για fsb cpu.η μητρικη ειναι p5p43td pro.υπαρχει καμια λυση?

Διάβασε το manual της μητρικής σου. Θα σου λέει που είναι. Για τα 3 πάντως μάλλον θα χρειαστείς μια καλύτερη ψυκτρα από την στοκ αν δεν έχεις ήδη.

Sent from my HTC desire.

Διάβασε το manual της μητρικής σου. Θα σου λέει που είναι. Για τα 3 πάντως μάλλον θα χρειαστείς μια καλύτερη ψυκτρα από την στοκ αν δεν έχεις ήδη.

Sent from my HTC desire.

εχω ψυκτρα κ εχω κ καλες θερμοκρασιες 33 idle k load(occt) 50.δεν βρηκα τπτ στο manual για o/c cpu

εχω ψυκτρα κ εχω κ καλες θερμοκρασιες 33 idle k load(occt) 50.δεν βρηκα τπτ στο manual για o/c cpu

Διαβασε για το που οριζεις τιμη στο fsb. Γενικα δεν ειναι τοσο απλο. πρεπει να παιξεις και με τα ρευματα... καλο θα ηταν να ξερεις τι κανεις...

αλλη ετωτηση.εχω 4gb ram corsair 1333mhz αλλα το cpuz δειχνει αυτοcapturelj.png μηπως πρεπει να ανεβασω το drum frequency.μερικες φορες οταν παιζω παιχνιδια,παγωνει η οθονη κ με βγαζει στο menu του παιχνιδιου κ μετα ξαναπαιζω.η μητρικη μου ειναι asus p5p43td pro.στο manual λεει οτι ειναι συμβατες αυτες οι μνημες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...