Προς το περιεχόμενο

Ερωτήματα δερματολογικής φύσεως

rockstar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά!Είμαι καινούριος στο forum και δεν ξέρω αν υπάρχει παρόμοιο θέμα (έψαξα αλλά δεν βρήκα!!)...τέλοσπαντων....πριν από 2 ημέρες εμφάνισα πισω από το δεξί μου αυτι κάτι που μοιάζει με μικρό καρουμπαλάκι..αρχικά επειδή τυγχαίνει να βγάζω φρονημήτη νόμιζα ότι είναι κάποιου είδους παρενέργεια αλλά ο οδοντίατρος είπε ότι δεν έχει σχέση....ύστερα επισκέφτηκα δερματολόγο αλλά εκείνος μου είπε οτι ίσως αυτό να το είχα πάντα...παρεπιπτόντως κουρέφτηκα πρόσφατα και κάποιοι μου είπαν ότι λόγω των μαλλιών δεν θα το είχα προσέξει...ο δερματολόγος επίσης ισχυρίστηκε ότι είναι το κόκκαλο(!) αλλά όταν το πιάνω καταλαβαίνω ότι δεν έχει σχέση με το κόκκαλο...μάλιστα μοιάζει με μαξιλαράκι πάνω από το κοκκαλο...δεν το νιώθω όμως καν, ούτε πονάει ούτε τίποτα...οι δικοί μου άνθρωποι δεν ανησύχουν καθόλου ούτε οι 2 γιατροί που επισκέφθηκα...εγω πάλι ανησυχώ!!!για όποια βοήθεια η συμβουλή θα ήμουν ευγνώμων...σας ευχαριστώ εκ των προτέρων:-)

Δημοσ.

Τέτοια "καρουμπαλάκια" βγάζω συχνά και εγώ (συχνά λέγοντας 2 φορές τον χρόνο)

και στην αρχή χεζόμουν κάθε φορά καθώς νόμιζα πως είναι κάτι σοβαρό, αλλά τελικά

και μιλώντας με άλλα άτομα, ανακάλυψα πως όλοι έχουν βγάλει κατά καιρούς αυτό που περιγράφεις. Μετά από λίγες μέρες θα φύγει από μόνο του, δεν είναι τίποτα.

Το περιέγραψες τέλεια πάντως. Δεν είναι μόνιμο και δεν ήταν πάντα εκεί, και τώρα που το ανακάλυψες το χέρι σου θα πηγαίνει συνέχεια εκεί και θα το πειράζει, αλλά ξαναλέω, σε λίγες μέρες θα φύγει από μόνο του.

Είμαι όμως και εγώ περίεργος να μάθω τι ακριβώς είναι, περίεργο που οι 2 δερματολόγοι που επισκέφθηκες πέρα από το να σε καθησυχάσουν δεν σου εξήγησαν τι ακριβώς είναι.

Δημοσ.

Ναι και μένα με παραξένεψε αυτό!Πάντως σε αυτό που λες με το χέρι έχεις απόλυτο δίκιο(παρεπιπτόντως αισθάνομαι πως έχει αρχίσει να υποχωρεί)

Arcanaloth ευχαριστώ για τη συμβουλή!Τώρα που διάβασα μια άλλη άποψη ησύχασα :D

Δημοσ.
ειναι τοσο δυσκολο να πας σε ενα γιατρο? ετσι να σου φυγει η απορια τουλαχιστον.

Όπως γράφει στο μήνυμα του, πήγε σε 2, όχι σε έναν.

Απλά ήθελε από περιέργεια να δει αν έχει συμβεί και σε κανέναν άλλο αυτό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...