tzotzo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Ειχα 4 σκληρους απο ενα τερρα ο καθενας. Εδω και λιγο καιο ο ενας εκανε κατι κουλα και ενοιγε το checkdisk. Τελευταια το ειχε σταματησει. Και ο αλλος μετα απο 5-6 forced restart εξαφανιστηκε και ανοιγει για εκεινον το checkdisk Τωρα φαινονται στον υπολογιστη μου και στη διαχειριση αλλα ειναι Unmounted. Τι κανω? edit : στη διαχειριση δισκων ο ενας ειναι 536870910 gbs
tzinos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 το χω παθει και εγω φιλε και δεν ξερω τι φταει. Νομιζα οτι ειναι κατι με την μητρικη, κατι με τα σλοτς, αλλα μου φαινεται περιεργο. Και σε 2 δισκους, στο ιδιο σλοτ! Απο το πουθενα αρχισε να μου ζηταει chckdisk σχεδον ανα 2-3 ρεσταρτ και δεν εβρισκε προβλημα, οσπου καποια στιγμη εξαφανιστικε ο σκληρος. ΑΛΛΑ μην τολμησεις να του κανεις φορματ (εαν εχειες αρχεια που θες), εμενα δεν ειχε παθει τιποτα, αλλα δεν τον αναγνωριζαν και με τιποτα τα windows. Η λυση ηταν ενα προγραμα ανακτησης αρχειων, νομιζω το file scavenger. Και μετα φορματ και μετατροπη σε βασικο, Oi dynamic ολο προβληματα ειναι. Πλεον δουλευουν κανονικα και οι δυο σκληροι. Εμενα τωρα εχει αρχισει να ζηταει συχνα chck disk στον σκηλρο που εχω το λειτουργικο, που ειναι και σε αλλο σλοτ, οποτε δεν ξερω τι φταει. Προς το παρον παλι δεν βρισκει προβλημα, αλλα ελπιζω να μην ερθει η στιγμη που θα χαθει δια μαγειας. Δες πρωτα απο admin tools - disk management εαν φαινετε κανονικα ο σκληρος, ενα θελει να του δηλωσεις γραμα, αν θελει να τον κανεις import, μονο προσεξε μην διαλεξεις καμια επιλογη που θα σου σβησει αρχεια (μην κανεις πχ convert, αλλα σε προηδοποιει κιολας αν θα σβηστει τιποτα)
tzotzo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 μηπως ειναι προβλημα των 7? Αμα τον κουμπωσω σε εξωτερικη θηκη θα κανει δουλεια το προγραμμα ανακτησης?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.