*nenya* Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Εδώ και 2 μήνες έχω αυτό το Nokia στην κατοχή μου και δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένη απ'τις δυνατότητές του. Οπότε βρήκα την όρεξη να κάνω ένα review Ας δούμε τα βασικά... Σχεδιασμός: Slide-up με καμπύλες που κάνουν πολύ άνετο το κράτημα. Κάτω ακριβώς απ'την οθόνη αν μετακινήσετε πατημένο το δάχτυλό σας ελαφρά δεξιά-αριστερά θα γίνει zoom-in και zoom-out στις εικόνες, στην κάμερα ή στους χάρτες. Επιπλέον, κάτω απ'το "joystick" υπάρχει ένα κουμπάκι σε σχήμα σταυρού που ανήγει αυτόματα τους Χάρτες, για να μην μπλέκεστε σε μενού. Στο πλάι θα βρείτε τις υποδοχές για κάρτα μνήμης και καλώδιο usb σύνδεσης με τον υπολογιστή [εννοείται ότι μπορεί να προτιμήσετε και χρήση του Bluetooth του], στο άλλο πλάι έχει το κουμπί της φωτογραφικής μηχανής/βιντεοκάμερας και κουμπιά ρύθμισης της έντασης του ήχου. Οι υποδοχές για καλώδιο φόρτισης και ακουστικά βρίσκονται στο πάνω μέρος του τηλεφώνου. Τέλος, μπορείτε να βρείτε το 6710s σε 2 χρώματα: ασημί και μπρονζέ [το 2ο προτίμησα μιας που έχω βαρεθεί να βλέπω ασημί κινητά]. Μπαταρία: Μιας που παίζω και τα games που περιέχει το κινητό, περίμενα η μπαταρία του να χρειάζεται φόρτιση ανα 2 μέρες αλλά όχι. Με κανονική/λογική χρήση [i.e. κάθε μερα λίγη ομιλία και μερικά sms, 2-3 φωτογραφίες, gaming, εξερεύνηση χαρτών..] η μπαταρία του μου κρατάει και πάνω από 7 μέρες. Οθόνη και κάμερα: Οθόνη 2.6'', με 320 x 240 pixels ανάλυση, μέχρι 16εκατομ χρώματα. Με την ευκρίνεια της οθόνης δεν έχω κανένα παράπονο. Τα δείχνει όλα τόσο ζωντανά και καθαρά. Επίσης, υπάρχει ρύθμιση ώστε αυτά που βλέπεις στην οθόνη να περιστρέφονται ανάλογα με το αν κρατάς το κινητό σε κάθετη ή οριζόντια θέση. Η κάμερα είναι 5.0 megapixel με autofocus και φακό Carl Zeiss. Τέλεια ποιότητα φωτογραφιών μέρα νύχτα με αρκετές επιλογές φωτισμού, επεξεργασίας κλπ. και ικανοποιητικό zoom. Μνήμη: Η εσωτερική μνήμη είναι μικρούλα, 50 MB [Τι περιμένατε; Nokia.] Η κάρτα μνήμης [περιλαμβάνεται] είναι 4 GB και περιλαμβάνει προεγκατεστημένους χάρτες. [Τσάμπα GPS παιδιά και στοιχεία όπως κοντινότερα ATM, ξενοδοχεία, φαρμακεία, εστιατόρια και πολλά άλλα για διάφορες πόλεις της Ελλάδας και όχι μόνο. Μια μέρα που περπάταγα πεινασμένη στους Αμπελόκηπους μου έβγαλε μια λίστα με φαγάδικα και πολύ το φχαριστήθηκα. Και μια άλλη φορά στην -άγνωστη για μένα- Πάτρα μου βρήκε το κοντινότερο ATM στο ξενοδοχείο μου. Αγαπώ το Navigator.] Ήχος: Εντάξει, μην περιμένετε να φτάνει σε ποιότητα ήχου και τα Sony Ericsson. Όταν δυναμώνω τον ήχο στο full υπάρχει μια αλλοίωση της ποιότητας. Επίσης μακάρι να ανέβαινε και λίγο ακόμα η ένταση. Επιπλέον, η ποιότητα της ηχογράφησης είναι οκ αλλά όχι τίποτα το εξαιρετικό. Γενικά δεν θα το σύστηνα το 6710s αν συνηθίζετε να ακούτε συνέχεια μουσική απ'το κινητό σας. Software: Αποθήκευση μέχρι 1000 επαφές, ημερολόγιο, ξυπνητήρι, μετατροπέας, αριθμομηχανή, υπενθυμήσεις, Realplayer, φωνητική κλήση, Quickoffice, λεξικό, Adobe PDF, παιχνίδια και άλλα πολλά για να μην σας λείπει τίποτα. Έχω βαρεθεί κάθε φορά να με ξαφνιάζει ενώ ανακαλύπτω και κάτι ακόμα Μα τα κάνει όλα πια?! Overall βαθμολογία: 9/10 Για περισσότερες πληροφορίες φυσικά μπορείτε να με ρωτήσετε p.s. Τιμές: http://www.skroutz.gr/s/72800/Nokia-6710-Navigator.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.