nikos1965 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 παιδια γεια σας! εχω παρει μια m/b gigabyte το μοντελο ..GA-MA790X-UD3P και ενα cpu amd ii 555 be παιζει πολυ καλα στα 3,8 στους 28 βαθμους !! αλλα οταν παω να ξεκλειδωσω τους αλλους 2 πυρηνες μου κολαει στο bios εχω βαλαει bios to f4 to f5 to f6 kai to f7 ξερει κανεις αν μπορω και πως να το κανω
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Το πιο πιθανο ειναι καποιος απο τους πυρηνες να ειναι ελλατωματικος. Επισης θα σε συμβουλευα να γυρισεις τον επεξεργαστη σου στις αρχικες του ρυθμισεις και αν δουλεψουν να ξανακανεις overclocking απο την αρχη (μεγαλη πιθανοτητα υπαρχει επισης να μην φτασεις στην συχνοτητα που λειτουργεις ηδη).Αν εχεις επιλογη στο bios για μεμονομενη ενεργοποιηση πυρινων δοκιμασε εναν εναν. Αν σου κολλησει και στις 2 περιπτωσεις δεν ειναι εφικτη η χρηση των 2 εξτρα πυρινων. ps. ελπιζω να διαβασες οδηγο για το πως ξεκλειδωνεις τους πυρηνες αυτους και να μην εκανες πειραματα. (δεν υπαρχει βεβαια κινδυνος να παθεις ζημια)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.