mike-intosh Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα. Έχω έναν Western Digital My Passport Essential 320GB του κουτιού. Προσπαθώ να τον κάνω να λειτουργήσει αλλά μάταια. Έχω δοκιμάσει σε 2 laptop (Sony VAIO τελευταίας τεχνολογίας με Windows 7 και HP Pavilion παλαιάς τεχνολογίας με Windows XP SP3) αλλά σε κανένα από τα 2 δεν θέλει να λειτουργήσει. Το φωτάκι του εξωτερικού σκληρού ανάβει (δηλαδή υποθέτω τροφοδοτείται) αλλά σε κάθε σύνδεση εμφανίζεται το εξής μήνυμα: One of the USB devices attached to this computer has malfunctioned, and Windows does not recognize it... στον Sony VAIO, και εμφανίζεται ως Άγνωστη Συσκευή και στα 2 laptop. Τελικά υπάρχει λύση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
dewn735 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Αν είναι σε εγγύηση, το πιο λογικό θα ήταν να τον μαζέψεις και καρφί πίσω στο κατάστημα... Δε ξέρω μήπως στη πρώτη χρήση κάνει κάποιο αυτοματοποιημένο format, οπότε και ίσως να έπρεπε να περιμένεις λίγο.
TheELF Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Για τα XP δοκίμασε αυτό http://support.microsoft.com/kb/925196/en-us ενδέχεται όμως να μην παίρνει αρκετό ρεύμα από την θήρα usb(η τροφοδοτητε ξεχωριστά
probe Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Όπως προαναφέρθηκε ενδέχεται να μην παίρνει αρκετό ρεύμα από τη usb. Μου έχει τύχει σε desktop το πρόβλημα με Western Digital My Passport Essential και δούλεψε μόνο σε μια από τις usb.Δοκίμασε σε άλλη θύρα. Απ ότι θυμάμαι ο συγκεκριμένος δίσκος έχει ένα καλώδιο usb. Αυτός είναι και ο λόγος που κάποιοι άλλοι δίσκοι έχουν δύο καλωδια ώστε να πάρουν το ρεύμα που χρειάζονται. ---------- Προσθήκη στις 19:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:58 ---------- Φυσικά από τη στιγμή που έχεις laptop μπορείς να πας στο κατάστημα με το laptop σου και να τους δείξεις το πρόβλημα και είτε να στον αντικαταστήσουν με άλλον ίδιο (από τη στιγμή βέβαια που θα δουλέψει) ή να στον αντικαταστήσουν με κάποιο άλλο προιόν που δεν θάχει πρόβλημα με το μηχάνημά σου. Είναι μέσα στις υποχρεώσεις τους και οι δύο περιπτώσεις.
greek137 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Αν χρησιμοποιείς κάποιο hub για να έχεις περισσότερες υποδοχές usb, να το συνδέσεις κατευθείαν με τις θύρες usb του υπολογιστή. Εγώ έχω δύο Western Digital My Passport Essential 320GB σε δύο διαφορετικούς υπολογιστές και μου παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα με τα hubs που έχω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Αν χρησιμοποιείς κάποιο hub για να έχεις περισσότερες υποδοχές usb, να το συνδέσεις κατευθείαν με τις θύρες usb του υπολογιστή. Εγώ έχω δύο Western Digital My Passport Essential 320GB σε δύο διαφορετικούς υπολογιστές και μου παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα με τα hubs που έχω. +1000 Κι εγω το ιδιο προβλημα.Θελει συνδεση σε usb ...απο πισω.
SOWHAT Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Εμένα πάλι ρε παιδιά πιο γρήγορα λειτουργεί στην μπροστινή θύρα του ντέσκτοπ, από ό,τι στο λάπτοπ!Αν και μπορεί να είναι λόγω ΧΡ vs Vista αντίστοιχα, αλλά όπως και να έχει δεν χρειάζεται να τον βάλω στις πίσω θύρες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.