Προς το περιεχόμενο

Προβλημα θερμοκρασιας?

Anastazio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ριχτε μια προτασουλα να ριξω και κανα cloki!αν αυτη με τα 20ευρακια την κανει την δουλεια δεν θα πω οχι φυσικα ! :-)

Δημοσ.
Αμα δεν την τοποθετουσε/σαν καλα θα εσβηνε στο 5λεπτο για να μην καει..

Το κουτι αεριζεται καλα ή... ειναι κλεισμενο απο παντου?

μπορει να μην βαλαν παστα...

Δημοσ.
Αμα δεν την τοποθετουσε/σαν καλα θα εσβηνε στο 5λεπτο για να μην καει..

Το κουτι αεριζεται καλα ή... ειναι κλεισμενο απο παντου?

...Ξερω γω...!καλα πρεπει να αεριζεται!δεν ειναι στριμωγμενο πουθενα!ενα soprano ειναι και για να ειμαι ειληκρινης ουτε που θυμαμαι ποσα ανεμηστηρια εχει πανω...αλλα και κανενα να μην εχει...71βαθμοι δεν νομιζω να δικαιολογουνται..!

Δημοσ.
Η παστα να κανει διαφορα 5-8 βαθμους (αν ειναι καμια καλη με ρινισματα σιδηρου). Δεν θα δεις ΤΗΝ διαφορα..

Εγω σου προτεινω την 9500, εδωσα και λινκ πιο πανω.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808013

5-8 βαθμους χωρις παστα και χωρις καλο αερισμο του κουτιου μια χαρα φτανει στους 70

Δημοσ.

Με τετοιον επεξεργαστη και εγω δεν νομιζω να δικαιολογουντε τοσοι βαθμοι... Ουτε εγω δεν φτανω τοσο οταν εχει καυσωνα εδω (θεσ/νικη).. Αντε 55 βαθμους σε full load επι ωρες....

Καντο ενα ξεσκονισμα λιγο, ανοιξε το κουτι να μπαινει κ λιγο φρεσκος αερας μπας κι μειωθει η θερμοκρασια.

---------- Προσθήκη στις 22:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:30 ----------

5-8 βαθμους χωρις παστα και χωρις καλο αερισμο του κουτιου μια χαρα φτανει στους 70

Με τιποτα.. Ειναι υπερβολικα μεγαλη η θερμοκρασια. Ουτε με σφαιρες δεν θα επρεπε κανονικα να φτανει τοσο ψηλα. Εγω ειμαι στα 90nm και φτανω τοσο, αυτος στα 45 δεν θα πρεπε να εχει τοσο μεγαλο προβλημα.

Δημοσ.
Με τετοιον επεξεργαστη και εγω δεν νομιζω να δικαιολογουντε τοσοι βαθμοι... Ουτε εγω δεν φτανω τοσο οταν εχει καυσωνα εδω (θεσ/νικη).. Αντε 55 βαθμους σε full load επι ωρες....

Καντο ενα ξεσκονισμα λιγο, ανοιξε το κουτι να μπαινει κ λιγο φρεσκος αερας μπας κι μειωθει η θερμοκρασια.

κανε αυτα που σου ειπε ο φιλος και δες θερμοκρασιες και μετα παρε και κενουρια

Δημοσ.

anyway,ουτως η αλλως ειχε αρχισει να με κουραζει τραγικα ο θορυβος οποτε καποια στιγμη θα το αλλαζα το ανεμηστηρι,περα απο τις 2 που μου υποδειξατε παιζει τπτ αλλο καλυτερο μεχρι το 50ρι?

...καλα αμα ανοιξω και το κουτι για να μειωθει η θερμοκρασια θα το σπασω απο το θορυβο!οποτε το αποτελεσμα το ιδιο! :-)

Δημοσ.
Εχεις ορεξη να χαλαεις λεφτα ε? :P

Να μια με 50αρι

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/CoolerMaster-V8-RR-UV8-XBU1-GP.htm

αλλα δεν ξερω ποσο μεγαλη διαφορα θα δεις απο τις υπολοιπες...

Φυσικα και δεν εχω καμια ορεξη να χαλασω λεφτα για ενα cooler!Απλα το θεμα ειναι μη παρω κατι οικονομικο και δεν δω και διαφορα κιολλας!Αν δεν εχουν διαφορα τοτε μια χαρα μου ειναι στο 30-20ρι! :lol:

Δημοσ.

Η 9500 ειναι πολυ καλη, κανει και πολυ καλη ροη μεσα στο κουτι και ειμαι σιγουρος οτι θα μεινεις ικανοποιημενος. :)

Γι' αυτο σου την προτεινα εξαρχης.

Δημοσ.

Παιδες,καλησπερα και παλι!sorry αν γινομαι κουραστηκος!Το ανοιξα τελικα το μηχανημα,το καθαρισα,να αναφερω οτι υπαρχει μεσα στο κουτι ενας 80ρης μπροστα να βαζει αερα κ ενας 120 πισω να διωχνει,το sidepanel εχει μια χωανηsomething που ειναι πανω στο ανεμηστηρι του cpu για να απομονωνει καλυτερα τη ροη υποθετω,ολα πεντακαθαρα μεσα,η ψυκτρα ηταν καλα κουμπωμενη κ ειχε κ παστα(ελαχιστη προβλεπε ποσοτητα) αλλα.......70c και παλι με το occt για κανα 30λεπτο,και idle 40-42 αναλογα με τα κεφια,(το προγραμματακι της asus βεβαια λεει max 62-63,θερμοκρασια δωματιου 27)απο την τσαντιλα μου του πατησα κ ενα Multi το πηγα 3600 να δω τι θα γινει κ η θερμοκρασια δεν αλλαξε ουτε βαθμο κ το συστημα οπως κ πριν stable,πριν αλλαξω τη ρημαδοψυκτρα,μηπως φταιει τιποτα αλλο?!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...