nikosspeed Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 μόλις χθες αγόρασα ένα πληκτρολόγιο απο το πλαισιο στις 18:30 . το χρησημοποιησα περίπου τρεις ωρες και τωρα δεν λειτουργουν τα μισά κουμπιά .ποιο συγκεκριμένα δεν λειτουργούν τα παρακατω tab,caps lock,shift,ctrl,q,w,e,r,t,a,s,d,f,z,x,c,v.συνδεσα ενα αλλο πληκτρολογιο να δω μήπως φτεει το usb αλλα δούλευε κανονικα .ξερεται τι μπορεί να φτεει ; έχω το παρακάτω πληκτρολόγιο http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Keyboards/Microsoft-Ms-Sidewinder-X6-AGB-00014.htm
TheoKent Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Κλασική περίπτωση Dead On Arrival (DOA)... πάρε τους τηλέφωνο και επέστρεψε τους το αμέσως και έχεις δικαίωμα επιτόπου αντικατάστασης. Θεωρώ ότι το σύστημα σου το έχει αναγνωρίσει σωστά (δείχνει Microsoft Sidewinder X6 στις συσκευές) και έχεις βάλει και drivers
isay Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 κανε κάτι απλό. δοκίμασε το πληκτρολ σε άλλο υπολογιστή και αν έχει το ίδιο πρόβλημα πήγαινε το για αλλαγή.
nikosspeed Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 το εβαλα και σε αλλο υπολογιστη το ίδιο μου κανει .το συστημα μου κανονικα το αναγνωριζει .
isay Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 το εβαλα και σε αλλο υπολογιστη το ίδιο μου κανει .το συστημα μου κανονικα το αναγνωριζει . ακόμα σπίτι είσαι; την απόδειξη στο χερι και πας στο μαγαζι
Liakos_LILIS Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 φιλε μου το ειχα και εγω αυτο το προβλημα το ειχα παρει απο e-shop και μου ειχαν πει οι ΙΔΙΟΙ οτι μερικα ηταν ελλατωματικα και ειχαν παραπονεθει και αλλοι που το ειχαν παρει και μου το αλλαξαν ΑΜΕΣΩΣ (ΠΕΡΙΕΡΓΟ GIA E-SHOP:p) μαλλον βρεθηκες και εσυ στην ιδια μοιρα με εμενα ελπιζω να εισαι και απο τους τυχερους αλ΄λα στο plaisio ειναι πολυ σοβαρο καταστημα δεν παιζει να γινει καμια στραβη!
nikosspeed Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 γυρισα πριν μια ωρα απο το πλαισιο .μου ειπαν πως θα με παρουν τηλ αν ειναι πραγματικα χαλασμενο .και καλα θα το ελεξουν . εφαγα μια ξενερα οταν χαλασε.και ηθελα να παιξω λιγακι crysis και τωρα κάθομαι με ενα προϊστορικό πληκτρολογιο
rafail1994 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 γυρισα πριν μια ωρα απο το πλαισιο .μου ειπαν πως θα με παρουν τηλ αν ειναι πραγματικα χαλασμενο .και καλα θα το ελεξουν . εφαγα μια ξενερα οταν χαλασε.και ηθελα να παιξω λιγακι crysis και τωρα κάθομαι με ενα προϊστορικό πληκτρολογιο μην περιμένεις να σε πάρουν τηλέφωνο εγώ περίμενα δυο εβδομάδες και δεν με είχαν πάρει....
nikosspeed Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 σοβαρά μιλάτε τώρα. κάνουν και τέτοια.
rafail1994 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 σοβαρά μιλάτε τώρα. κάνουν και τέτοια. ναι αλλα δεν ξερω αν επεσα & σε περιπτωση δυο φορες κιολας
nikosspeed Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 μηπως να τους παρω εγω τηλ αυριο γιατι λεει πανω στην αποδειξη πως μετα την κατασκευη αν δεν παρω πισω το προιον εντος 10 ημερων θα πρεπει να πληρωνω για την αποθηκευση .τους εχω ικανους να κανουν κατι τετοιο και να μην με περνουν τηλ
rafail1994 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 μηπως να τους παρω εγω τηλ αυριο γιατι λεει πανω στην αποδειξη πως μετα την κατασκευη αν δεν παρω πισω το προιον εντος 10 ημερων θα πρεπει να πληρωνω για την αποθηκευση .τους εχω ικανους να κανουν κατι τετοιο και να μην με περνουν τηλ παρτους να δεις για να εισαι ήσυχος
nikosspeed Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 παιδια μετα απο τρεις μερες πήρα το πληκτρολογιο .και μάλιστα τους πηρα τρεις φορες τηλέφωνο .με βγαλανε τρελο για λιγο αλλα το προβλημα λύθηκε.ευχαριστω πάντως
nikosspeed Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 στην αρχη σας ειπα ποια κουμπια δεν δουλευαν . αυτοι ελεξαν μονο το num lock απο το πληκτρολογιο και εκεινο δουλευε κανονικα. τους πηρα και μου ειπαν οτι το πληκτρολογιο δουλευει τελεια και πρεπει να το παρω πισω . μετα απο πολυ συζήτηση το προβλημε λυθυκε .αυτος που εγραφε σε ενα χαρτι το προβλημε του πληκτρολογιου ειχε γραψει οτι χαλασε το num lock . και εκει εγινε το μπερδεμα . αρχισα να υψώνω την φωνη μου και με περάσανε για τρελο .αυτο ηταν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.