for4 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Επειδή μάλλον σκέφτομαι να αγοράσω λαπτοπ HP μπορείτε να μου πείτε γενικά για αυτήν την εταιρεία σαν σερβίς,υποστήριξη και αντιμέτωπιση?
rappereminem2 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Επειδή μάλλον σκέφτομαι να αγοράσω λαπτοπ HP μπορείτε να μου πείτε γενικά για αυτήν την εταιρεία σαν σερβίς,υποστήριξη και αντιμέτωπιση? σε αυτα που ζητας η sony ειναι η καλυτερη εχει εξυπηρετηση. για να μη λεω και πραγματα που δε στεκουν ομως, δεν εχω δοκιμασει να στειλω το λαπτοπ για επισκευη γιατι ξερω οτι θα το παρω 3 μηνες μετα και θα μου χρεωσουν την επισκευη 700ευρω. αυτου που ξερω και μπορω να σου πω με σιγουρια ειναι πως πηρα λαπτοπ βαρβατο με τα καλυτερα χαρακτηριστικα για 2,5 χρονια πριν και που ακομα εξακολουθει να ειναι ενα παρα πολυ δυνατο λαπτοπ αλλα παρολα αυτα δεν αντεξε. ξερω επισης οτι η hp σχεδιαζει λαθος τα λαπτοπ ως προς το εσωτερικο τους. πχ σου καιγεται η καρτα γραφικων και θελει αλλαγη ολοκληρη η μητρικη γιατι το εχουν ετσι φτιαγμενο. αλλο ειναι οτι το ανεμιστηρακι ειναι συνδεδεμενο πρωτα με την καρτα γραφικων και μετα με τη cpu ενω εχουν απλετο χωρο να τα βαλουν ξεχωριστα μιας και το λαπτοπ ειναι 17.3. εχω την εντυπωση οτι η sony εχει κανει πολυ καλη δουλεια με τα καινουρια vaio και αν εξαιρεσουμε την ταχυτητα με τη οποια διαβαζουν τν σκληρο δισκο τα hp laptops τοτε δεν υστερουν σε τπτ αυτα της sony. αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη συμφωνα και με τα οσα εχω δει αυτες τις μερες που ψαχνομαι σε περιπτωση που χρειαστω καινουριο λαπτοπ. ας κανει καποιος που γνωριζει καλα απο λαπτοπ ενα αντιστοιχο thread να μας δωσει τα φωτα του. το δικο μου προβλημα παντως ειναι ανεξηγητο πώς προηλθε και απαραδεκτο για τοσο δυνατο λαπτοπ μολις 2,5 χρονων. Α! και παντα το προσεχα σαν τα ματια μου...
for4 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 το χω ψάξει πάρα πολύ αυτές τις μέρες γιατί επείγομαι να πάρω λαπτοπ την άλλη βδομάδα το αργότερο και είχα καταλήξει σε σονυ και ντελ λόγω σερβις ενώ είχα απορίψει ασερ για τον ίδιο λόγο και μετά έλεγα για ΗΡ ή toshiba(πανακριβα ομως) και επειδή βρήκα ένα ΗΡ σε εξαιρετική τιμή το σκέφτομαι αρκετά.
asyntyx Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 το εχω δωσει ηδη σε δευτερο τεχνικο που ειναι κ γνωστος μου να μου πει τι εχει ακριβως και ποσο θα κοστισει η επισκευη.Σιγουρα ομως σε περιπτωση που η επισκευη κοστιζει πανω απο 200 ευρω τοτε θα αγορασω καινουριο λαπτοπ και μαλιστα sony vaio γιατι η hp απο οσα διαβαζω τις τελευταιες μερες εχει κανει μεγαλες γκαφες εξου και το προβλημα που εχω κ εγω. δν μπορει μια μερα εκει που δουλευει το λαπτοπ ξαφνικα απο το πουθενα να χρειαζομαι 200+ ευρω για να το φτιαξω. Δν πληρωσα 1800 ευρω να το αγορασω για να εχω προβληματα 200 ευρω το λιγοτερο υστερα απο 2,5 χρονια. το θεωρω απαραδεκτο. κ επισης διαβασα καπου οτι παρανομα η hp στην ελλαδα δινει εγγυηση 1 χρονο παρανομα ενω το νομιμο ειναι το λιγοτερο 2 χρονια. αυτα μου αρκουν για να μην ξανασκεφτω καν να παρω hp. το μονο που με απασχολει αν δε το φτιαξω ειναι πως θα τραβηξω τα αρχεια απο το σκληρο δισκο γιατι τα χρειαζομαι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. σε καταλαβαίνω απόλυτα! Είναι απαράδεκτη σαν εταιρεία! κι εγώ 3 χρόνια τον έχω και έσκασα κ 1200-1300 για να έχει όσα θέλω πάνω κι εγω πήρα δεύτερη γνώμη τεχνικού και μου είπε ότι φταίει η μητρική... αντε βγαλε συμπέρασμα τώρα εσύ! πάντως κ αυτός ο τεχνικός μου είπε ότι θα κοστίσει 380 ευρώ. μάλλον θα πάρω κ τρίτη γνώμη για να δω τελικά αν είναι κάρτα γραφικών κ οθόνη ή μητρική και ελπίζω να μη πάρω τρίτη διαφορετική γνώμη. Το κακό με τα λάπτοπ είναι ότι δεν μπορείς να τα ψάξεις κ ο ίδιος να δεις τι παίζει! Εγώ πάντως έχω ήδη αρχίσει να δρομολογώ την αγορά νέου λάπτοπ.¨ Όσο για τα αρχεία του σκληρού σου, εφόσον ο σκληρός δεν έχει πρόβλημα, δε θα είναι δύσκολο να τα πάρεις. Εγώ τα έβαλα σε εξωτερικό κουτί σκληρού και τα πήρα, όμως αν αυτό δεν είναι εφικτό σε εσένα, όταν πάρεις καινούριο λάπτοπ, θα βάλεις μέσα τον παλιό σου σκληρό, και θα τα αποθηκεύσεις κάπου αλλού! Αν πάλι έχει καεί κ ο σκληρός σου,τότε πήγαινε σε κάποιο κατάστημα κ ζήτα να σου τα πάρουν από μέσα. Έδω έχω ακούσει να το έχουν κάνει, απλά δεν ξέρω αν ισχύει σε όλεσ τις περιπτώσεις
rappereminem2 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 σε καταλαβαίνω απόλυτα! Είναι απαράδεκτη σαν εταιρεία!κι εγώ 3 χρόνια τον έχω και έσκασα κ 1200-1300 για να έχει όσα θέλω πάνω κι εγω πήρα δεύτερη γνώμη τεχνικού και μου είπε ότι φταίει η μητρική... αντε βγαλε συμπέρασμα τώρα εσύ! πάντως κ αυτός ο τεχνικός μου είπε ότι θα κοστίσει 380 ευρώ. μάλλον θα πάρω κ τρίτη γνώμη για να δω τελικά αν είναι κάρτα γραφικών κ οθόνη ή μητρική και ελπίζω να μη πάρω τρίτη διαφορετική γνώμη. Το κακό με τα λάπτοπ είναι ότι δεν μπορείς να τα ψάξεις κ ο ίδιος να δεις τι παίζει! Εγώ πάντως έχω ήδη αρχίσει να δρομολογώ την αγορά νέου λάπτοπ.¨ Όσο για τα αρχεία του σκληρού σου, εφόσον ο σκληρός δεν έχει πρόβλημα, δε θα είναι δύσκολο να τα πάρεις. Εγώ τα έβαλα σε εξωτερικό κουτί σκληρού και τα πήρα, όμως αν αυτό δεν είναι εφικτό σε εσένα, όταν πάρεις καινούριο λάπτοπ, θα βάλεις μέσα τον παλιό σου σκληρό, και θα τα αποθηκεύσεις κάπου αλλού! Αν πάλι έχει καεί κ ο σκληρός σου,τότε πήγαινε σε κάποιο κατάστημα κ ζήτα να σου τα πάρουν από μέσα. Έδω έχω ακούσει να το έχουν κάνει, απλά δεν ξέρω αν ισχύει σε όλεσ τις περιπτώσεις με τον σκληρο δεν υπαρχει προβλημα. ειναι 2 σκληροι βασικα και θα τραβηξω τα αρχεια απο μεσα. τωρα για τα υπολοιπα...μου ειπε ο τεχνικος που τον ξερω ειναι φιλος μου οτι εχει καει η καρτα γραφικων(το τσιπακι δλδ) αλλα επειδη ειναι ενσωματωμενη πανω στη μητρικη θελει αλλαγη ολοκληρη η πλακετα. δοκιμασε και με αλλο μονιτορ και με τηλεοραση αλλα τπτ εχει καει ολο το συστημα εκει. ο υπολογιστης ομως ανοιγει κανονικα. ειπε πως αν ειμαστε τυχεροι ισως βρουμε μεταχειρισμενη μητρικη αλλα και παλι τις πουλανε πανακριβες. απλα ετσι γλυτωνεις ΦΠΑ και τετοιες μπουρδες. το λιγοτερο γυρω στα 250 ευρω. συμπερασμα...χαιρετω μια κ καλη τη hp η οποια παρολο που προσφερει τεχνικα χαρακτηριστικα καλυτερα και πιο μπροστα απο τις αλλες εταιριες, αδυνατη να τα υποστηριξει κ ετσι δινεις 1800 ευρω για λαπτοπ πυραυλο και μια μερα εκει που καθεσαι ο υπολογιστης τα φτυνει. θα επικοινωνησω με την hp να δω τι θα μου πουνε βεβαια γιατι ακομα δν το εχω κανει. Εχω ηδη καποια λαπτοπ στο μυαλο μου τα εχω ψαξει αυτες τις μερες και θα αγορασω μολις βρω κατι που να τραβηξει την προσοχη. sony vaio αυτη τη φορα...
asyntyx Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 συμπερασμα...χαιρετω μια κ καλη τη hp η οποια παρολο που προσφερει τεχνικα χαρακτηριστικα καλυτερα και πιο μπροστα απο τις αλλες εταιριες, αδυνατη να τα υποστηριξει κ ετσι δινεις 1800 ευρω για λαπτοπ πυραυλο και μια μερα εκει που καθεσαι ο υπολογιστης τα φτυνει. θα επικοινωνησω με την hp να δω τι θα μου πουνε βεβαια γιατι ακομα δν το εχω κανει. Εχω ηδη καποια λαπτοπ στο μυαλο μου τα εχω ψαξει αυτες τις μερες και θα αγορασω μολις βρω κατι που να τραβηξει την προσοχη. sony vaio αυτη τη φορα... και να μιλήσεις με την hp νομίζω ότι τπτ δε θα αλλάξει! το πιο πιθανό είναι να σου ζητήσουν περισσότερα και να σου πουν κ να τους τον στείλεις. βέβαια δε χάνεις τπτ να δοκιμάσεις. εγώ απλά πήρα τη γνώμη τριών τεχνικών, αποτέλεσμα ίδιο. Έτσι έχω ήδη στα χέρια μου το νέο λαπτοπάκι μ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.