rappereminem2 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 πριν μια ωρα εκει που εβλεπα βιντεο στο youtube ξαφνικα η οθονη γεμισε με τετραγωνισμενες ομαδες απο χρωματιστα χιονακια οπως αυτα οταν δν εχει καλο σημα η τηλεοραση και δν εβλεπα απολυτως τπτ. μεσα σε δευτερολεπτα η οθονη μαυρισε. μολις ανοιξα το laptop ξανα, εμφανιστηκαν καθετες χρωματιστες λωριδες σε ασπρο φοντο και σιγα σιγα η οθονη ασπριζε απο μεσα προς τα εξω και μολις ασπρισε εντελως, αρχισε να μαυριζει απο πανω και κατω προς το κεντρο μεχρι που μαυρισε τελειως. αυτο συμβαινει καθε φορα που ανοιγο το laptop. λειτουργει κανονικα απλα δε βλεπω τπτ γιατι η οθονη ειναι μαυρη. τι μπορει να συμβαινει?? καηκε η οθονη ή η καρτα γραφικων ή συμβαίνει κατι αλλο?
carib Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 πριν μια ωρα εκει που εβλεπα βιντεο στο youtube ξαφνικα η οθονη γεμισε με τετραγωνισμενες ομαδες απο χρωματιστα χιονακια οπως αυτα οταν δν εχει καλο σημα η τηλεοραση και δν εβλεπα απολυτως τπτ. μεσα σε δευτερολεπτα η οθονη μαυρισε. μολις ανοιξα το laptop ξανα, εμφανιστηκαν καθετες χρωματιστες λωριδες σε ασπρο φοντο και σιγα σιγα η οθονη ασπριζε απο μεσα προς τα εξω και μολις ασπρισε εντελως, αρχισε να μαυριζει απο πανω και κατω προς το κεντρο μεχρι που μαυρισε τελειως. αυτο συμβαινει καθε φορα που ανοιγο το laptop. λειτουργει κανονικα απλα δε βλεπω τπτ γιατι η οθονη ειναι μαυρη. τι μπορει να συμβαινει?? καηκε η οθονη ή η καρτα γραφικων ή συμβαίνει κατι αλλο? Συνηθισμένο για τα DV9000 πρόβλημα στο κύκλωμα γραφικών. Αν δεν έχεις εγγύηση ρίξε μια ματιά εδώ http://www.computer-systems.gr
GoldenEye Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 πριν μια ωρα εκει που εβλεπα βιντεο στο youtube ξαφνικα η οθονη γεμισε με τετραγωνισμενες ομαδες απο χρωματιστα χιονακια οπως αυτα οταν δν εχει καλο σημα η τηλεοραση και δν εβλεπα απολυτως τπτ. μεσα σε δευτερολεπτα η οθονη μαυρισε. μολις ανοιξα το laptop ξανα, εμφανιστηκαν καθετες χρωματιστες λωριδες σε ασπρο φοντο και σιγα σιγα η οθονη ασπριζε απο μεσα προς τα εξω και μολις ασπρισε εντελως, αρχισε να μαυριζει απο πανω και κατω προς το κεντρο μεχρι που μαυρισε τελειως. αυτο συμβαινει καθε φορα που ανοιγο το laptop. λειτουργει κανονικα απλα δε βλεπω τπτ γιατι η οθονη ειναι μαυρη. τι μπορει να συμβαινει?? καηκε η οθονη ή η καρτα γραφικων ή συμβαίνει κατι αλλο? εχεις δεν εχεις εγγυηση απαιτησε δωρεαν επισκευη γιατι ειναι προβλημα λογω κακου σχεδιασμου ψαξε στο νετ και θα καταλαβεις (σορυ carib αλλα να την πληρωσει αυτος που φταει και οχι ο φιλος) σε αλλες χωρες διναν ειτε αποζημιωση ειτε εξτρα εγγυηση και μετα εβγαλαν και bios update το οποιο δεν εκανε και πολλα εδω η αποδειξη οτι δεν εχει θεμα η οθονη [ame] [/ame]εδω το προβλημα και η παραδοχη http://www.trustedreviews.com/laptops/news/2008/07/29/HP-Lists-nVidia-GPU-Problem-Affected-Notebooks/p1 και δω ενα κατεβατο με αναφορες http://www.google.com/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=navclient&gfns=1&q=DV9000+gpu+problem
jim123 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δες αυτο το βιντεο και δοκιμασε μηπος ληθει το προβλημα [ame= ]http://www.youtube.com/watch?v=GVUL_JsaZCw[/ame]
rappereminem2 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 προς το παρων το πηγα στα multirama να ριξει ο τεχνικος μια ματια να μου πει τι εχει ακριβως. πιστευω πως φταει η καρτα γραφικων. αν δν ειναι κατι πολυ ακριβο τοτε θα πληρωσω, αν δν ξεφευγω δλδ πανω απο 100-120 ευρω κ αυτο γιατι αν κανω αυτο που λες goldeneye ειναι μεν το σωστο αλλα θα παρει 5 μηνες μεχρι να ξαναπαρω στα χερια μου το λαπτοπ μου γιατι το εχω αγορασει κ απο το πλαισιο...τρεχα γυρευε με λιγα λογια. τους ζητησα να με ειδοποιησουν αμεσως μολις γνωριζουν τι εχει κ να μην το στειλουν πουθενα αλλου πχ αθηνα ας πουμε για επισκευη, γιατι εχω δικα μου ανταλλακτικα απο εναν φιλο μου. ελπιζω να εχω κανει καλα που το πηγα μιας κ απο μονος μου δε νομιζω να καταφερνα κατι. μολις μου πουνε τι εχει θα σας πω να μου πειτε κ εσεις τι να κανω...
carib Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 εχεις δεν εχεις εγγυηση απαιτησε δωρεαν επισκευη γιατι ειναι προβλημα λογω κακου σχεδιασμου ψαξε στο νετ και θα καταλαβεις (σορυ carib αλλα να την πληρωσει αυτος που φταει και οχι ο φιλος) σε αλλες χωρες διναν ειτε αποζημιωση ειτε εξτρα εγγυηση και μετα εβγαλαν και bios update το οποιο δεν εκανε και πολλα εδω η αποδειξη οτι δεν εχει θεμα η οθονη http://www.youtube.com/watch?v=DTCg2Hg28BA εδω το προβλημα και η παραδοχη http://www.trustedreviews.com/laptops/news/2008/07/29/HP-Lists-nVidia-GPU-Problem-Affected-Notebooks/p1 και δω ενα κατεβατο με αναφορες http://www.google.com/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=navclient&gfns=1&q=DV9000+gpu+problem Συμφωνώ με την άποψή σου και μάλιστα εγώ πρώτος ανέφερα σε παλιότερο post εδώ ότι υπάρχει θέμα με τα DV9000 και DV6000 και ότι σε κάποιες χώρες η επισκευή γίνεται δωρεάν και καλούσα τους ιδιοκτήτες να "την ψάξουν". Δυστυχώς δεν γνωρίζω κανέναν που να το επισκεύασε δωρεάν εκτός εγγύησης οπότε δεν βλέπω να αλλάζει αυτό... ---------- Προσθήκη στις 18:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:34 ---------- Δες αυτο το βιντεο και δοκιμασε μηπος ληθει το προβλημα http://www.youtube.com/watch?v=GVUL_JsaZCw Το μόνο σχόλιο που μπορώ να κάνω για το video είναι ότι αφού δεν δείχνει φούρνους heatgun, κέρματα και πιστολάκι για τα μαλιά τότε δεν χάνει κάποιος κάτι να το δοκιμάσει (λίγη απογοήτευση ίσως όταν το πρόβλημα παραμείνει...). Πάντως είναι η πιο απλή απίθανη λύση που έχω δει από τις 10άδες που κυκλοφορούν.
rappereminem2 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 λοιπον στα multirama ο τεχνικος ειπε πως εχει προβλημα 300-400ευρω το λαπτοπ. οταν με πηρε μου λεει αρχικα "τελικα υπηρχε προβλημα με την καρτα". με την καρτα γραφικων τν ρωταω? ναι υπηρχε προβλημα με την μητρικη απανταει. ΔΗΛΑΔΗ εχει προβλημα η καρτα γραφικων τν ξαναρωταω? Εχει προβλημα ολοκληρη η πλακετα του υπολογιστη και η ζημια ειναι 300-400 ευρω απανταει. Ο,τι καταλαβατε καταλαβα κ εγω. σημερα θα το παρω απο εκει κ θα το παω σε αλλον να μου πει γιατι αυτος ηταν ολο μισολογα και δν μπορω να τν εμπιστευτω ακομα κ αν λεει αληθεια. θα σας πω μολις μου πει καποιος ΑΚΡΙΒΩΣ τι εχει. παντως σε περιπτωση που η ζημια ειναι τοσο μεγαλη τοτε θα παρω καινουριο λαπτοπ σιγουρα...
carib Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 λοιπον στα multirama ο τεχνικος ειπε πως εχει προβλημα 300-400ευρω το λαπτοπ. οταν με πηρε μου λεει αρχικα "τελικα υπηρχε προβλημα με την καρτα". με την καρτα γραφικων τν ρωταω? ναι υπηρχε προβλημα με την μητρικη απανταει. ΔΗΛΑΔΗ εχει προβλημα η καρτα γραφικων τν ξαναρωταω? Εχει προβλημα ολοκληρη η πλακετα του υπολογιστη και η ζημια ειναι 300-400 ευρω απανταει. Ο,τι καταλαβατε καταλαβα κ εγω. σημερα θα το παρω απο εκει κ θα το παω σε αλλον να μου πει γιατι αυτος ηταν ολο μισολογα και δν μπορω να τν εμπιστευτω ακομα κ αν λεει αληθεια. θα σας πω μολις μου πει καποιος ΑΚΡΙΒΩΣ τι εχει. παντως σε περιπτωση που η ζημια ειναι τοσο μεγαλη τοτε θα παρω καινουριο λαπτοπ σιγουρα... Δεν σου είπε μισόλογα. Η βλάβη είναι πάνω στο mainboard (μητρική) και ειδικότερα στο κύκλωμα γραφικών. Απλά (προφανώς) δεν είναι σε θέση να επισκευάσει το πρόβλημα παρα μόνο με αντικατάσταση ολόκληρης της μητρικής. Το DV9000 δεν έχει αυτόνομη κάρτα γραφικών. Το πρόβλημα είναι πολύ γνωστό και συνηθισμένο πάντως και επισκευάζεται με 90Ευρώ + ΦΠΑ.
GoldenEye Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 λοιπον στα multirama ο τεχνικος ειπε πως εχει προβλημα 300-400ευρω το λαπτοπ. οταν με πηρε μου λεει αρχικα "τελικα υπηρχε προβλημα με την καρτα". με την καρτα γραφικων τν ρωταω? ναι υπηρχε προβλημα με την μητρικη απανταει. ΔΗΛΑΔΗ εχει προβλημα η καρτα γραφικων τν ξαναρωταω? Εχει προβλημα ολοκληρη η πλακετα του υπολογιστη και η ζημια ειναι 300-400 ευρω απανταει. Ο,τι καταλαβατε καταλαβα κ εγω. σημερα θα το παρω απο εκει κ θα το παω σε αλλον να μου πει γιατι αυτος ηταν ολο μισολογα και δν μπορω να τν εμπιστευτω ακομα κ αν λεει αληθεια. θα σας πω μολις μου πει καποιος ΑΚΡΙΒΩΣ τι εχει. παντως σε περιπτωση που η ζημια ειναι τοσο μεγαλη τοτε θα παρω καινουριο λαπτοπ σιγουρα... καταγγελια πρωτα για την HP που δεν ειπε τιποτα για το προβλημα στην ελλαδα που δεν ειδοποιησε οσους αγορασαν το λαπτοπ και δεν προχωρησε σε καποια ανακληση η κατι τετοιο και μετα πας στην αντιπροσωπεια τους δινεις το χαρτι της καταγγελιας και τους λες δεν σας χαλασε φτιαχτε το τωρα... απλα βρες αλλα 5-6 ατομα (δεν νομιζω να δυσκολευτεις ειναι γεματα τα φορα απο καμενα DV6 DV9) για να τα καταφερετε καλυτερα και πιο γρηγορα.
outlaw Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 λοιπον στα multirama ο τεχνικος ειπε πως εχει προβλημα 300-400ευρω το λαπτοπ. οταν με πηρε μου λεει αρχικα "τελικα υπηρχε προβλημα με την καρτα". με την καρτα γραφικων τν ρωταω? ναι υπηρχε προβλημα με την μητρικη απανταει. ΔΗΛΑΔΗ εχει προβλημα η καρτα γραφικων τν ξαναρωταω? Εχει προβλημα ολοκληρη η πλακετα του υπολογιστη και η ζημια ειναι 300-400 ευρω απανταει. Ο,τι καταλαβατε καταλαβα κ εγω. σημερα θα το παρω απο εκει κ θα το παω σε αλλον να μου πει γιατι αυτος ηταν ολο μισολογα και δν μπορω να τν εμπιστευτω ακομα κ αν λεει αληθεια. θα σας πω μολις μου πει καποιος ΑΚΡΙΒΩΣ τι εχει. παντως σε περιπτωση που η ζημια ειναι τοσο μεγαλη τοτε θα παρω καινουριο λαπτοπ σιγουρα... Σε ποιό υποκατάστημα, αν επιτρέπετε?
rappereminem2 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Σε ποιό υποκατάστημα, αν επιτρέπετε? στα ιωαννινα
rappereminem2 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Σε ποιό υποκατάστημα, αν επιτρέπετε? στα ιωαννινα
asyntyx Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 εγώ σήμερα που μίλησα με κάποιον γνωστό μου για το παρόμοιο πρόβλημα που έχω, μου είπε θα μου κοστίσει περίπου 350 ευρώ η επισκευή του, όμως μαζί με την αντικατάσταση της οθόνης η οποία μάλλον έχει καεί κ αυτή, και η οποία κοστίζει κάπου 120 ευρώ από ότι μου είπε. άρα τα 300-400 ευρώ που λες είναι πολλά για την κάρτα γραφικών. σύμφωνα με τον δικό μου τεχνικό περίπου 200 ευρώ θα στοιχίσει η κάρτα γραφικών να αγοραστεί και να αλλαχθεί, δεδομένου ότι πρέπει να αλλαχθεί όλη η μητρική μια και είναι ενσωματωμένη η κάρτα γραφικών. μήπως να πάρεις και μια άλλη γνώμη?
asyntyx Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 εγώ σήμερα που μίλησα με κάποιον γνωστό μου για το παρόμοιο πρόβλημα που έχω, μου είπε θα μου κοστίσει περίπου 350 ευρώ η επισκευή του, όμως μαζί με την αντικατάσταση της οθόνης η οποία μάλλον έχει καεί κ αυτή, και η οποία κοστίζει κάπου 120 ευρώ από ότι μου είπε. άρα τα 300-400 ευρώ που λες είναι πολλά για την κάρτα γραφικών. σύμφωνα με τον δικό μου τεχνικό περίπου 200 ευρώ θα στοιχίσει η κάρτα γραφικών να αγοραστεί και να αλλαχθεί, δεδομένου ότι πρέπει να αλλαχθεί όλη η μητρική μια και είναι ενσωματωμένη η κάρτα γραφικών. μήπως να πάρεις και μια άλλη γνώμη?
rappereminem2 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 το εχω δωσει ηδη σε δευτερο τεχνικο που ειναι κ γνωστος μου να μου πει τι εχει ακριβως και ποσο θα κοστισει η επισκευη. Σιγουρα ομως σε περιπτωση που η επισκευη κοστιζει πανω απο 200 ευρω τοτε θα αγορασω καινουριο λαπτοπ και μαλιστα sony vaio γιατι η hp απο οσα διαβαζω τις τελευταιες μερες εχει κανει μεγαλες γκαφες εξου και το προβλημα που εχω κ εγω. δν μπορει μια μερα εκει που δουλευει το λαπτοπ ξαφνικα απο το πουθενα να χρειαζομαι 200+ ευρω για να το φτιαξω. Δν πληρωσα 1800 ευρω να το αγορασω για να εχω προβληματα 200 ευρω το λιγοτερο υστερα απο 2,5 χρονια. το θεωρω απαραδεκτο. κ επισης διαβασα καπου οτι παρανομα η hp στην ελλαδα δινει εγγυηση 1 χρονο παρανομα ενω το νομιμο ειναι το λιγοτερο 2 χρονια. αυτα μου αρκουν για να μην ξανασκεφτω καν να παρω hp. το μονο που με απασχολει αν δε το φτιαξω ειναι πως θα τραβηξω τα αρχεια απο το σκληρο δισκο γιατι τα χρειαζομαι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.