ThundeR_21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Χθές έκανα την μετάβαση από Ubuntu σε Arch linux 64 Bit. Μπορώ να πώ οτι είμαι πολύ ευχαριστημένος και δεν με δυσκόλεψε καθόλου, γιατί φρόντισα να αποκτήσω γνώσεις και εμπειρία απο τις προηγούμενες διανομές που χρησιμοποίησα και να εξοικειωθώ με την κονσόλα. Όλα πήγαν καλά με την εγκατάσταση. Όλα λειτουργούν τέλεια, εκτός απο ένα θέμα που έχω με τα font. Γενικά είναι κουραστικά σε desktop και firefox σε σχέση ,ας πούμε με το, Ubuntu. Eγκατέστησα με pacman -S ttf-ms-fonts ttf-dejavu ttf-bitstream-vera αλλά τίποτα. Για DE έχω gnome 2.30.2, xorg 1.8.1.902 με drivers nvidia 256.36 για την 9600 gs που έχω. (pacman -S xf86-video-nvidia) Ανάλυση 1440χ900 24bit 60hz Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ ps: firefox και thunderbird γιατί έχουν διαφορετικά ονόματα; τα αναπτύσει η Arch κοινότητα; έχουν διαφορές/προβλήματα με αυτά της Mozilla; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 για ριξε μια ματια.. http://wiki.archlinux.org/index.php/Font_Configuration Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Eγκατέστησα με pacman -S ttf-ms-fonts ttf-dejavu ttf-bitstream-vera αλλά τίποτα. Για DE έχω gnome 2.30.2, xorg 1.8.1.902 με drivers nvidia 256.36 για την 9600 gs που έχω. (pacman -S xf86-video-nvidia) Εννοείς μάλλον pacman -S nvidia ps: firefox και thunderbird γιατί έχουν διαφορετικά ονόματα; τα αναπτύσει η Arch κοινότητα; έχουν διαφορές/προβλήματα με αυτά της Mozilla; Έτσι προβλέπεται από το Open source Definition. Αν κάνεις build μόνος σου κάτι που είναι open source και έχει κάνει αλλαγές στον κώδικα δεν μπορεί να το ονομάσεις όπως το αρχικό binary, ούτε να έχεις το ίδιο σήμα. Επίσης υπάρχει και άλλο ένα thread για το Arch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThundeR_21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Ευχαριστώ για την απάντηση. Πρέπει να κάνω όλα τα βήματα ή κάποιο συγκεκριμένο. Ας πούμε το Ubuntu patched packages @firewalker ναι το pacman -S nvidia εννοούσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalis.m Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 1. Προσθέτεις το ADSLgr repository 2. Δίνεις: >pacman -Syu (θα σου πει να αντικαταστήσεις το cairo με το cairo-cleartype και κάποια ακόμη πακέτα) αν όχι τότε δίνεις: >pacman -Sy cairo-cleartype 3. Από τις επιλογές των fonts επιλέγεις "Enable anti-aliasing" και HInting "Slight" Εναλλακτικά υπάρχουν στο aur και ubuntu patched πακέτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThundeR_21 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 τέλεια. δούλεψε μια χαρά. ευχαριστώ πολύ. παρακαλώ να κλείσει το thread Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.