Προς το περιεχόμενο

Φορτιστης Sony Vaio

PaokToTheBone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καηκε ο φορτιστης απο το laptop του ξαδερφου μου,και ψαχνουμε να αγορασουμε καινουργιο φορτιστη.

Με μια γρηγορη αναζητηση βρηκα τον αντιστοιχο φορτιστη αλλα μονο σε μαγαζια απο εξωτερικο.

Το μοντελο του φορτιστη ειναι το ADP-75UB B

ενω το μοντελο του vaio ειναι VGN-N11M/W.

Αν μπορειτε να μου προτεινετε ενα μαγαζι απο το οποιο θα μπορω να αγορασω τον φορτιστη θα ημουν πολυ χαρουμενος!

Δημοσ.

Ο ξαδερφος θελει οπωσδηποτε τον ιδιο γιατι ειχε παρει παλια universal και στην αρχη του χαλασε την μπαταρια και μετα χαλασε το παλιο του λαπτοπ.Τωρα αν οντως εφταιγε ο φορτιστης δεν ξερω,αλλα δεν θελει να δοκιμασει παλι την ιδια λυση.

Δημοσ.

το ειδα οταν εψαχνα και γω.Αυριο θα παρω ενα τηλεφωνο.Το ξερει κανεις αυτο το μαγαζι η μπορει να φαμε και φολα?!

Δημοσ.
το ειδα οταν εψαχνα και γω.Αυριο θα παρω ενα τηλεφωνο.Το ξερει κανεις αυτο το μαγαζι η μπορει να φαμε και φολα?!

Πήρα να ρωτήσω μήπως πουλάνε σκέτα κουμπιά για λάπτοπ και μου είπε να μπω στο ebay. :P

Δημοσ.
Πήρα να ρωτήσω μήπως πουλάνε σκέτα κουμπιά για λάπτοπ και μου είπε να μπω στο ebay. :P

κατσε να παρω και γω να δω τι θα μου πουν...ΛΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ebay???????

Δημοσ.
κατσε να παρω και γω να δω τι θα μου πουν...ΛΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ebay???????

Ρώτα για εγγύηση κτλπ...

Δημοσ.

μου ειπαν ενα χρονο εγγυηση,αλλα δεν μου ειπαν τιμη κτλ,γιατι βρισκοντουσαν εκτος γραφειου.Λογικα ειναι μια δουλεια που την εχουν στο σπιτι κτλ.Αν μου στειλουν τον φορτιστη σε λογικη τιμη και πανε ολα καλα δεν με πειραζει.

Μου ειπαν και οτι οι φορτιστες ερχονται κατοπιν παραγγελιας μετα απο 15 μερες.

Δημοσ.
Ο ξαδερφος θελει οπωσδηποτε τον ιδιο γιατι ειχε παρει παλια universal και στην αρχη του χαλασε την μπαταρια και μετα χαλασε το παλιο του λαπτοπ.Τωρα αν οντως εφταιγε ο φορτιστης δεν ξερω,αλλα δεν θελει να δοκιμασει παλι την ιδια λυση.

Ο ξάδελφός σου είναι "σοφός". Σχεδόν όλα τα laptop που μας έρχονται με πρόβλημα τροφοδοσίας στο εργαστήριο συνοδεύονται από τροφοδοτικό "trust" ή "fsp". Τυχαίο?? Δεν νομίζω... Εμείς αποφασίσαμε να δίνουμε τα αυθεντικά τροφοδοτικά σε τιμή κόστους για να ξεμπλέκουμε με τα "συμβατά" και να μπορούμε να δώσουμε εγγύηση μετά από τέτοια επισκευή. Αν θέλεις ρίξε μια ματιά εδώ http://www.computer-systems.gr. Το τροφοδοτικό που ζητάς έχει 70Ευρώ (μαζί με το ΦΠΑ).

Δημοσ.
Ο ξάδελφός σου είναι "σοφός". Σχεδόν όλα τα laptop που μας έρχονται με πρόβλημα τροφοδοσίας στο εργαστήριο συνοδεύονται από τροφοδοτικό "trust" ή "fsp". Τυχαίο?? Δεν νομίζω... Εμείς αποφασίσαμε να δίνουμε τα αυθεντικά τροφοδοτικά σε τιμή κόστους για να ξεμπλέκουμε με τα "συμβατά" και να μπορούμε να δώσουμε εγγύηση μετά από τέτοια επισκευή. Αν θέλεις ρίξε μια ματιά εδώ http://www.computer-systems.gr. Το τροφοδοτικό που ζητάς έχει 70Ευρώ (μαζί με το ΦΠΑ).

το μαγαζι απο οτι βλεπω βρισκεται και θεσσαλονικη,οποτε με βολευει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...