PaokToTheBone Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Καηκε ο φορτιστης απο το laptop του ξαδερφου μου,και ψαχνουμε να αγορασουμε καινουργιο φορτιστη. Με μια γρηγορη αναζητηση βρηκα τον αντιστοιχο φορτιστη αλλα μονο σε μαγαζια απο εξωτερικο. Το μοντελο του φορτιστη ειναι το ADP-75UB B ενω το μοντελο του vaio ειναι VGN-N11M/W. Αν μπορειτε να μου προτεινετε ενα μαγαζι απο το οποιο θα μπορω να αγορασω τον φορτιστη θα ημουν πολυ χαρουμενος!
vdanasto Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μπορείς να αγοράσεις έναν universal φορτιστή, με ρυθμιζόμενη τάση. Λογικά θα σου έρθει πιο φθηνά.
PaokToTheBone Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Ο ξαδερφος θελει οπωσδηποτε τον ιδιο γιατι ειχε παρει παλια universal και στην αρχη του χαλασε την μπαταρια και μετα χαλασε το παλιο του λαπτοπ.Τωρα αν οντως εφταιγε ο φορτιστης δεν ξερω,αλλα δεν θελει να δοκιμασει παλι την ιδια λυση.
PaokToTheBone Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 το ειδα οταν εψαχνα και γω.Αυριο θα παρω ενα τηλεφωνο.Το ξερει κανεις αυτο το μαγαζι η μπορει να φαμε και φολα?!
eSATA Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 το ειδα οταν εψαχνα και γω.Αυριο θα παρω ενα τηλεφωνο.Το ξερει κανεις αυτο το μαγαζι η μπορει να φαμε και φολα?! Πήρα να ρωτήσω μήπως πουλάνε σκέτα κουμπιά για λάπτοπ και μου είπε να μπω στο ebay.
PaokToTheBone Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Πήρα να ρωτήσω μήπως πουλάνε σκέτα κουμπιά για λάπτοπ και μου είπε να μπω στο ebay. κατσε να παρω και γω να δω τι θα μου πουν...ΛΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ebay???????
eSATA Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 κατσε να παρω και γω να δω τι θα μου πουν...ΛΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ebay??????? Ρώτα για εγγύηση κτλπ...
PaokToTheBone Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 μου ειπαν ενα χρονο εγγυηση,αλλα δεν μου ειπαν τιμη κτλ,γιατι βρισκοντουσαν εκτος γραφειου.Λογικα ειναι μια δουλεια που την εχουν στο σπιτι κτλ.Αν μου στειλουν τον φορτιστη σε λογικη τιμη και πανε ολα καλα δεν με πειραζει. Μου ειπαν και οτι οι φορτιστες ερχονται κατοπιν παραγγελιας μετα απο 15 μερες.
carib Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Ο ξαδερφος θελει οπωσδηποτε τον ιδιο γιατι ειχε παρει παλια universal και στην αρχη του χαλασε την μπαταρια και μετα χαλασε το παλιο του λαπτοπ.Τωρα αν οντως εφταιγε ο φορτιστης δεν ξερω,αλλα δεν θελει να δοκιμασει παλι την ιδια λυση. Ο ξάδελφός σου είναι "σοφός". Σχεδόν όλα τα laptop που μας έρχονται με πρόβλημα τροφοδοσίας στο εργαστήριο συνοδεύονται από τροφοδοτικό "trust" ή "fsp". Τυχαίο?? Δεν νομίζω... Εμείς αποφασίσαμε να δίνουμε τα αυθεντικά τροφοδοτικά σε τιμή κόστους για να ξεμπλέκουμε με τα "συμβατά" και να μπορούμε να δώσουμε εγγύηση μετά από τέτοια επισκευή. Αν θέλεις ρίξε μια ματιά εδώ http://www.computer-systems.gr. Το τροφοδοτικό που ζητάς έχει 70Ευρώ (μαζί με το ΦΠΑ).
PaokToTheBone Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Ο ξάδελφός σου είναι "σοφός". Σχεδόν όλα τα laptop που μας έρχονται με πρόβλημα τροφοδοσίας στο εργαστήριο συνοδεύονται από τροφοδοτικό "trust" ή "fsp". Τυχαίο?? Δεν νομίζω... Εμείς αποφασίσαμε να δίνουμε τα αυθεντικά τροφοδοτικά σε τιμή κόστους για να ξεμπλέκουμε με τα "συμβατά" και να μπορούμε να δώσουμε εγγύηση μετά από τέτοια επισκευή. Αν θέλεις ρίξε μια ματιά εδώ http://www.computer-systems.gr. Το τροφοδοτικό που ζητάς έχει 70Ευρώ (μαζί με το ΦΠΑ). το μαγαζι απο οτι βλεπω βρισκεται και θεσσαλονικη,οποτε με βολευει.
gherudos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Αυτός σου κάνει; http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160458439424&ssPageName=STRK:MESOX:IT αν σου κάνει τον έχω ετοιμοπαράδωτο. Στείλε μου πμ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.