Προς το περιεχόμενο

προβλημα με geforce 8400m gs

faidpara

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια γεια σας εχο ενα προβλημα.στο laptop εχω μια καρτα γραφικων geforce 8400m gs λαι πολλες φορες οταν δουλευει ο υπολογιστης μου πεταει γραμμες με πολλα χρωματα και κανει επαννακινηση.σε safe mode δουλευει κανονικα.εχω windows 7.αν μπορει καποιος να με βοηθήσει θα το εκτιμουσα.

Δημοσ.
παιδια γεια σας εχο ενα προβλημα.στο laptop εχω μια καρτα γραφικων geforce 8400m gs λαι πολλες φορες οταν δουλευει ο υπολογιστης μου πεταει γραμμες με πολλα χρωματα και κανει επαννακινηση.σε safe mode δουλευει κανονικα.εχω windows 7.αν μπορει καποιος να με βοηθήσει θα το εκτιμουσα.

χωρις να λεω ψεματα και εμενα ετσι εκανε η 8600 στο λαπτοπ μου και μετα απο κανα μηνα εσβησε η αναμνιση της

Δημοσ.

that's right χεχε

αν εισαι εντος εγγυησης πηγαινε για αλλαγη αν οχι χαιρετησματα(το λεω αυτο γιατι πολθ πιθανον η καρτα να ειναι ενσωματωμενη στην μητρικη,αν πας για αλλαγη και εισαι εκτος εγγυησης το ποσο που θα ακουσεις ειναι αρκετα μεγαλο σχεδον οσο το πηρες πανω κατω)

Δημοσ.

εφοσον βγαζει τις γραμμες οπως ειπες ειναι η καρτα γραφικων.Πες μας το μοντελο του λαπτοπ σου να δουμε αν ειναι ενσωματωμενη η οχι.Αν δεν ειναι ισως υπαρχει μια μικρη ελπιδα να βρεις καμια καινουρια καρτα

Δημοσ.

ενσωματωμενη η μη η αλλαγη καρτας γραφικων σε laptop ειναι μια αρκετα ακριβη διαδικασια και τις περισσοτερες φορες μη συμφερουσα...

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

θα ηθελα να με βοηθησετε..εχω pavilion dv6680ev.το εχς περιπου 3 χρονια,επαιζα παιχνιδια αρκετα με overclocking,θερμοκρασιες επιανε το πολυ 80 βαθμους.τεσπα εχθες επαιξα ενα παιχνιδι και ξαφνικα κολλησε.το εκανα επαννεκινηση και μου εβγαζε ασπρη οθονη, και κατι γραμμες,τον εκλεισα τον ανοιξα μετα απο κανα 5λεπτο και ηταν κανονικα.το αφησα σε idle κατασταση με αναλυση 1280χ800 και δεν μου εβγαλε καποιο artifact.μολις παω να ξαναπαιξω "τρωει" ξανα το κολλημα(αυτην τη φορα χωρις overclocking),Επισης σε idle κατασταση ειναι στους 52 βαθμους(εχω hp με την 8400gs).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...