mokas1234567 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Kαλησπερα συμφορουμιτες Μια ηλιολουστη μερα συνεβει κατι τραγικο στο πισακι μου.Επeζα Left 4 Dead 2 online και τοτε συνεβει.Ξαφνικα χανεται το σημα στην οθονη ενω ολα τα ανεμιστηρακια δουλευουν κανονικοτατα στις κανονικες στροφες τους,ψαχνω ψαχνω και τπτ...κανω restart και παλι μαυριλα(να σημειοσω πως ουτε το μπιπ ακουγεται πια)απο το μανουαλ δεν αναβει το λαμπακι του ενος πυρηνα του επεξεργαστη.εχω δοκιμασει καλοδια,οθονες ιστοριες δεν ειναι εκει το προβλημα,επεισης δεν φταιει η καρτα γραφικων(δοκιμασα αλλη). Εγω τωρα εχω μια υποψια για την μητρικη(η τον επεξεργαστη)για πειτε και εσεις τις γνωμες σας.Σημειωνω πως ειμαι εντος εγγυησης :mrgreen: Το συστημα αποτελειτε απο Μsi Gd70-790fx amd phenom 2 955 2gb ddr3 diablo 200 csx ati 4870 1gb haf 932 ocz modxstream 700w 1tb hitachiiii edit:Eχω δοκιμασει το κολπακι με την μπαταρια + Τα onboard κουμπακια δεν λειτουργουν και οταν κραταω το ον οφ πατημενο για 10 δευτερα το pc δεν κλεινει και πρεπει να το βγαλω απο την πριζα edit2:μνημες δοκιμασμενες
rafail1994 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δοκίμασε να βγάλεις την μπαταρία από την μητρική για λιγο
mokas1234567 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δοκίμασε να βγάλεις την μπαταρία από την μητρική για λιγο δοκιμασμενο,σορρυ που δεν ανεφερα.
rafail1994 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 βγαλε και της ram.Και αν έχεις άλλες βαλτές και δοκίμασε τες
mokas1234567 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 βγαλε και της ram.Και αν έχεις άλλες βαλτές και δοκίμασε τες χεχε ολα τα ξεχναω :-) τις εχω βγαλει αλλα δεν εχω αλλες ουτος η αλλος μπορει να μπουταρει και χωρις μνημες καποιος υπολογιστης
rafail1994 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 χεχε ολα τα ξεχναω :-) τις εχω βγαλει αλλα δεν εχω αλλες ουτος η αλλος μπορει να μπουταρει και χωρις μνημες καποιος υπολογιστης να μπουταρει μπορει αλλα δεν μπορει να δωσει σημα στην οθονη ;)
mokas1234567 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 να μπουταρει μπορει αλλα δεν μπορει να δωσει σημα στην οθονη ;) οχι μπορει να δωσει σημα,αλλα δεν μπορει να μπει στο λειτουργικο,κανονικα μπορει να μπει μεχρι το bios
rafail1994 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 οχι μπορει να δωσει σημα,αλλα δεν μπορει να μπει στο λειτουργικο,κανονικα μπορει να μπει μεχρι το bios οποτε μαλον το προβλημα δεν ειναι στην ram,cpu,mobo,gpu,psu, τη μενει ο δισκος;) αφου λες οτι μπουταρη μεχρι που να χρειαστει τον δισκο οποτε το προβλημα ((Υποθέτω))οτι ειναι στον δισκο
mokas1234567 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 οποτε μαλον το προβλημα δεν ειναι στην ram,cpu,mobo,gpu,psu, τη μενει ο δισκος;) αφου λες οτι μπουταρη μεχρι που να χρειαστει τον δισκο οποτε το προβλημα ((Υποθέτω))οτι ειναι στον δισκο Μπα...το προβλημα ειναι η στον επεξεργαστη η στην μητρικη μιας και δεν αναβει το λαμπακι για 1 πυρηνα στην μητρικη δεν μπουταρει αλλα γενικα λεω τι γινεται δηδ οτι ενα πισι μπουταρει και χωρις μνημες
pershs Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μπα...το προβλημα ειναι η στον επεξεργαστη η στην μητρικη μιας και δεν αναβει το λαμπακι για 1 πυρηνα στην μητρικη 1) Αν δεν τσεκάρεις με άλλες μνήμες δεν ξέρεις ότι δεν φταίνε 2) Τροφοδοτικό είναι πάντα ένα βήμα μακριά από το να σου δημιουργήσει αυτό το πρόβλημα (π.χ. να μην δίνει σωστ'α ρε'υμα και ναμην παίζει σωστά το ένα CPU)
rafail1994 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 αφου μπορεις να μπεις στο bios δες ποσους πυρηνες διαβαζει η μητρικη
mokas1234567 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 1) Αν δεν τσεκάρεις με άλλες μνήμες δεν ξέρεις ότι δεν φταίνε2) Τροφοδοτικό είναι πάντα ένα βήμα μακριά από το να σου δημιουργήσει αυτό το πρόβλημα (π.χ. να μην δίνει σωστ'α ρε'υμα και ναμην παίζει σωστά το ένα CPU) αμα ειναι το τροφοδοτικο θα σκισω τα πτυχια μου,θα τραβιξω τα βυζια μου....δεν θα το αντεξω θα αυτοκτονησω(εχω δεθει συνεσθηματικα) ---------- Προσθήκη στις 17:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:34 ---------- αφου μπορεις να μπεις στο bios δες ποσους πυρηνες διαβαζει η μητρικη ρε φιλε σε παρακαλω διαβασε το πρωτο τοπικ μου μια γιατι βαριεμαι να λεω τα ιδια πραγματα,no offence
rafail1994 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 αμα ειναι το τροφοδοτικο θα σκισω τα πτυχια μου,θα τραβιξω τα βυζια μου....δεν θα το αντεξω θα αυτοκτονησω(εχω δεθει συνεσθηματικα) ---------- Προσθήκη στις 17:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:34 ---------- ρε φιλε σε παρακαλω διαβασε το πρωτο τοπικ μου μια γιατι βαριεμαι να λεω τα ιδια πραγματα,no offence λες ότι δεν ανάβει το λαμπάκι της μητρικής (((μπορεί να χάλασε)))εγώ σου λέω μέσα από το bios διαβάζει όλους τους πυρήνες??
mokas1234567 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 λες ότι δεν ανάβει το λαμπάκι της μητρικής (((μπορεί να χάλασε)))εγώ σου λέω μέσα από το bios διαβάζει όλους τους πυρήνες?? επεισης λεω οτι οταν το ξανανοιγω επικρατει απολυτη μαυριλα.....τα αλλα που ειπαμε ειναι γενικες γνωσεις
rafail1994 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 επεισης λεω οτι οταν το ξανανοιγω επικρατει απολυτη μαυριλα.....τα αλλα που ειπαμε ειναι γενικες γνωσεις εεε πες ετσι να καταλαβω λαθος πραγματα καταλαβα:o:o
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.