Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Εσύ δεν είχες ανοίξει ένα topic που ήθελες να πάρεις υπολογιστή 25000ε? Τα 1500 μεσος όρος της apple σου φάνηκαν πολλα??

μην ξύνεις πληγές, flame bait topic ήταν :P

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Στις 27 ίντσες με Core i5, η 5670 είναι η standard κάρτα και αν θες την 5750 πας για built to order ή κατάλαβα λάθος;

Δημοσ.
Στις 27 ίντσες με Core i5, η 5670 είναι η standard κάρτα και αν θες την 5750 πας για built to order ή κατάλαβα λάθος;

οχι ο 27αρης i5 εχει την 5750 δεν χρειαζεται BTO

δες εδω

Δημοσ.

Νομίζω ότι το θέμα ξέφυγε. Τες πα απλώς θα πω ότι είναι 2 πολύ διαφορετικά πράγματα. Εγώ αγοράζω mac γιατί δεν μπορώ αλλιώς να κάνω τη δουλειά μου. Απλά πράγματα... Ίσως ο μοναδικός ανταγωνιστής του mac στο δικό μου μυαλό είναι κάποιες διανομές linux με compiz.

@D.Luffy: Πολύ σωστός σε αυτά που λες. Μπράβο. Μου άρεσε και αυτό που είπες για τα power pc. Το χω πει και θα το ξαναπώ. Ήταν αναγκαίο λάθος το macintel. Ελπίζω πάντως να βγάλει δικιά της cpu η Apple, όπως τότε με τα power pc που έβαζε RISC από motorola αν θυμάμαι καλά. Μακάρι ο Α4 να είναι η αρχή και για κάτι μεγαλύτερο, αλλά το κόβω δύσκολο... :(

Θεωρώ πάντως ότι η Apple πρέπει να δουλέψει πάνω στο θέμα του OS για να δούμε κάποιο πραγματικό άλμα σε σχέση με το Leopard.

Δημοσ.
Νομίζω ότι το θέμα ξέφυγε. Τες πα απλώς θα πω ότι είναι 2 πολύ διαφορετικά πράγματα. Εγώ αγοράζω mac γιατί δεν μπορώ αλλιώς να κάνω τη δουλειά μου. Απλά πράγματα... Ίσως ο μοναδικός ανταγωνιστής του mac στο δικό μου μυαλό είναι κάποιες διανομές linux με compiz.

@D.Luffy: Πολύ σωστός σε αυτά που λες. Μπράβο. Μου άρεσε και αυτό που είπες για τα power pc. Το χω πει και θα το ξαναπώ. Ήταν αναγκαίο λάθος το macintel. Ελπίζω πάντως να βγάλει δικιά της cpu η Apple, όπως τότε με τα power pc που έβαζε RISC από motorola αν θυμάμαι καλά. Μακάρι ο Α4 να είναι η αρχή και για κάτι μεγαλύτερο, αλλά το κόβω δύσκολο... :(

Θεωρώ πάντως ότι η Apple πρέπει να δουλέψει πάνω στο θέμα του OS για να δούμε κάποιο πραγματικό άλμα σε σχέση με το Leopard.

έχω ακούσει την εποχή των ppc η οποία εκτός από σούπερ δυνατή γιατί ανέλυε αλλιώς την πληροφορία είχε ένα πρόβλημα. Για μένα. Όλες οι εφαρμογές έπρεπε να βγαίνουν για ppc. Δε μπορούσε να μπει κάτι άλλο εκεί. Άλλη φιλοσοφία τελείως. Νομίζω ότι είναι μια εποχή η οποία δύσκολα πολύ θα έρθει ξανά.

Δημοσ.
Και μένα μεγαλύτερη εντύπωση μου έκανε το trackpad για τον iMac.

Θα είναι βολικό άραγε για καθημερινή χρήση;

Λέτε να είναι η νέα τάση στα desktop pc;

Από την εμπειρία μου στο Mac Book Pro, το εν λόγω προιον πρέπει να ειναι εκπληκτικό . . . ακόμα ένα gadjet από την αγαπημένη λίγων . . .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...