konnak Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 ΟΚ θα πω κάτι όμως και θα κλείσω. ΕΣΥ δεν κάνεις φορμάτ στα windows. Ισχύει το ίδιο ομως και για τα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ των χρηστών windows που αντιμετωπίζουν προβλήματα????Και πάντα μιλάω βέβαια με απλή καθημερινή χρήση του υπολογιστή όχι κάτι περίεργο Μην απαντήσεις, η ερώτηση ήταν ρητορική. Πολλές "ρητορικές" ερωτήσεις παίρνουν την κωδική απάντηση PEBCAK.
D.Luffy Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Τέλος με τη δική σου λογική, εγώ στο mac δεν τρέχω ποτε photoshop ή βαριά προγράμματα, ούτε και στα windows!!!!!!!!! Άρα η διαφορά σε ταχύτητα μεταξύ των λειτουργικών δεν έχει σημασία έτσι?? Καλό ε?
D.Luffy Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Πολλές "ρητορικές" ερωτήσεις παίρνουν την κωδική απάντηση PEBCAK. Δεν έχω ακούσει αυτόν τον όρο. Ελληνική μετάφραση υπάρχει??
NT1G Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Problem Exists Between Keyboard And Chair asdfgghjklop
D.Luffy Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 asdfgghjklop Α ωραία, γιατί εγώ δεν γράφω από την καρέκλα μου αλλά από το κρεβάτι! Δεν υπάρχει πρόβλημα λοιπόν!
konnak Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δεν αναφερόμουν σε σένα αλλά στα... ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ των χρηστών windows που αντιμετωπίζουν προβλήματα????Και πάντα μιλάω βέβαια με απλή καθημερινή χρήση του υπολογιστή όχι κάτι περίεργο
SCORPIO777 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 (επεξεργασμένο) ΟΚ θα πω κάτι όμως και θα κλείσω. ΕΣΥ δεν κάνεις φορμάτ στα windows. Ισχύει το ίδιο ομως και για τα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ των χρηστών windows που αντιμετωπίζουν προβλήματα????Και πάντα μιλάω βέβαια με απλή καθημερινή χρήση του υπολογιστή όχι κάτι περίεργο Μην απαντήσεις, η ερώτηση ήταν ρητορική. Ενταξει δεν ειναι τοσο τραγικα πλεον.Εγω με vista σε ενα laptop 3 ετων φορματ δεν εχω κανει ακομα.ο μεγαλυτερος καρκινος των windows ειναι η registry και το πως διαχειριζεται τις εφαρμογες και πολλες φορες ειναι και προβληματικες απο μονες τους.πριν 1 εβδομαδα αγορασα εναν εκτυπωτη και πηγα να εγκαταστησω το λογισμικο του κολλησε το συμπαν,και μονο οταν καθαρισα εγω την registry μπορεσε και επανηλθε.Ως χρηστης windows απο τα 95 μου εχουν τυχει εκατονταδες τετοιες και εκει ειναι το σπασιμο νευρων.σε μακ εδω και 2 χρονια δεν μου εχει τυχει καμια. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2010 από SCORPIO777
telegamesvg Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 σε μακ εδω και 2 χρονια δεν μου εχει τυχει καμια. Σε 4 Mac ταυτοχρονα ( 2 iMac - 1 mb -1 mb pro) εδω και 4 χρονια δεν μου εχει τυχει καμια Να ξανα αναφερω επισης οτι ποτε δεν κανω shutdown τα Mac,παρα μόνον restart και αυτο αυτοματα , οταν απαιτειται απο το software update.
randy1989 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Μόλις είναι να βγουν οι Sandy Bridge η Apple ανακαλύπτει ότι υπάρχουν οι i7. Όταν βγήκαν οι i7 η Apple ανακάλυψε ότι υπάρχουν Core 2 Duo. Και να ήταν μόνο αυτό... Τα ίδια ισχύουν και για τις κάρτες γραφικών και για πολλά άλλα. Πάντα μία γενιά πίσω η Apple, αλλά την τιμούλα της ξέρουμε που την έχει. Αντε πια.
alexioualexios Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Μόλις είναι να βγουν οι Sandy Bridge η Apple ανακαλύπτει ότι υπάρχουν οι i7. Όταν βγήκαν οι i7 η Apple ανακάλυψε ότι υπάρχουν Core 2 Duo. Και να ήταν μόνο αυτό... Τα ίδια ισχύουν και για τις κάρτες γραφικών και για πολλά άλλα. Πάντα μία γενιά πίσω η Apple, αλλά την τιμούλα της ξέρουμε που την έχει. Αντε πια. Μη τα λες αυτά. Θα έρθουν οι υπέρμαχοι της Apple και θα σε φάνε.
telegamesvg Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Μόλις είναι να βγουν οι Sandy Bridge η Apple ανακαλύπτει ότι υπάρχουν οι i7. Όταν βγήκαν οι i7 η Apple ανακάλυψε ότι υπάρχουν Core 2 Duo. Και να ήταν μόνο αυτό... Τα ίδια ισχύουν και για τις κάρτες γραφικών και για πολλά άλλα. Πάντα μία γενιά πίσω η Apple, αλλά την τιμούλα της ξέρουμε που την έχει. Αντε πια. Yπάρχει καποιος All In One Η/Υ με καλυτερη καρτα γραφικων κ επεξεργαστη ?
Alithinos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) Εγώ να πω κάτι ? Οι τιμές του Mac είναι λίγο ακριβότερες (και ιδιαίτερα στην Ελλάδα),αλλά όχι όσο κάποιοι θέλουνε να λένε. Έχω δει πολλές φορές διάφορους να προσπαθούν να συνδιάσουν διαφορετικά εξαρτήματα προκειμένου να συνθέσουν ένα pc με ίδια χαρακτηριστικά με ένα Mac,αλλά κατά δαιμόνια σύμπτωση ξεχνάν στη τιμή του υπολογιστή Windows να προσθέσουν κάποια πράματα όπως π.χ. τη τιμή μιας ίδιων επιδόσεων οθόνης και τη τιμή του λειτουργικού. Ξεχνάν λοιπόν ότι οι τιμές των iMac περιλαμβάνουν το λειτουργικό,αλλά και κάποια features που στις δικές τους συνθέσεις δε προσθέτουν τη τιμή της οθόνης (600+) ε τιμή λειτουργικού (300) ε "Windows 7 Ultimate Retail" διασύνδεση bluetooth (60) ε για adaptor κάρτα wifi (30ε) webcam ( 75ε) στερεοφωνικά ηχεία 2.1 40 watt με απόκριση 20hz ~ 20.000khz (85+e) και έχουμε συνολικά γύρω στα 1150 ευρώ που δεν προσθέτουν στη τιμή!! Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2010 από Alithinos
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Στα 2560x1440.Έψαξα να βρω οθόνη για Windows με αυτή ή μεγαλύτερη ανάλυση και δε βρήκα. Εκτός από την οθόνη τις Mac,μόνο κάτι τηλεοράσεις των 40' και άνω προσφέρουν τέτοια ανάλυση,οι οποίες κι ολας ξεκινάν από πεντοχίλιαρο και πάνε προς τα πάνω... δεν έψαξες καλά http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=10282 ίδια ανάλυση και panel με το 27αρι της Apple... επίσης ΟΛΑ τα monitors 30" έχουν μεγαλύτερη ανάλυση, aka 2560x1600... Δεν υπάρχουν τηλεοράσεις με ανάλυση πάνω από 1920x1080 όσες ίντσες και να είναι...
ravend Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Μόλις είναι να βγουν οι Sandy Bridge η Apple ανακαλύπτει ότι υπάρχουν οι i7. Όταν βγήκαν οι i7 η Apple ανακάλυψε ότι υπάρχουν Core 2 Duo. Και να ήταν μόνο αυτό... Τα ίδια ισχύουν και για τις κάρτες γραφικών και για πολλά άλλα. Πάντα μία γενιά πίσω η Apple, αλλά την τιμούλα της ξέρουμε που την έχει. Αντε πια. προφανώς τον καταναλωτή που επιλέγει να αγοράσει apple υπολογιστή των καλύπτει η ισχύς του c2d σε αυτά που θέλει να κάνει,και στη τελική είναι εντελώς διαφορετική φιλοσοφία,θα τα δώσεις μιά φορά και μετά ξεγνοιάζεις για αρκετά χρόνια άνευ απροόπτου. ενώ με έναν συμβατικό που τρέχει κάποιο windows (πχ) στο εξάμηνο κατα πάσα πιθανότητα και λόγω διαφήμισης των νέων προιόντων/εξαρτημάτων σου δημιουργήτε υποσυνείδητα η αίσθηση της ανάγκη να τον αντικαταστήσεις. τα πάντα είναι θέμα μάρκετινγ,σε οποιαδήποτε αγορά και αν κάνουμε.Το θέμα είναι να μπορόυμε να κρίνουμε τι πραγματικά μας χρειάζεται σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή,γιατι τότε γινόμαστε έρμεα των εταιρείων,των καταστημάτων,των καρτέλ και των μονοπωλίων! Εσύ δεν είχες ανοίξει ένα topic που ήθελες να πάρεις υπολογιστή 25000ε? Τα 1500 μεσος όρος της apple σου φάνηκαν πολλα??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα