Προς το περιεχόμενο

Nεα Αpple Led Cinema Display 27''

Tablet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

με μια δοκιμή οι περισσότεροι θα πουν ότι έχουν πρόβλημα, αν όμως κάτσουν και ξοδέψουν ώρες πάνω στην οθόνη μετά από 1 βδομάδα (και πολύ λέω) ούτε καν που θα το καταλαβαίνουν, είναι θέμα συνήθειας...

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
με μια δοκιμή οι περισσότεροι θα πουν ότι έχουν πρόβλημα, αν όμως κάτσουν και ξοδέψουν ώρες πάνω στην οθόνη μετά από 1 βδομάδα (και πολύ λέω) ούτε καν που θα το καταλαβαίνουν, είναι θέμα συνήθειας...

Ναι, ξέρεις μέχρι σήμερα αγόραζα οθόνες με μια ματιά. Δεν εκπαίδευα το μάτι μου να συνηθίσει!! Και γυαλιά με ανάποδους φακούς να φορέσω, το μάτι θα συνηθίσει, δε σημαίνει ότι είναι και σωστό! Επίσης χαλάρωσε λιγάκι και αν θες μοιράσουν την εμπείρία μαζί μας. Δε σου θίξαμε το μωρό.....

Η 27ρα είναι πραγματικά υπερβολή.........αυτό δε σημαίνει ότι είναι λάθος να την αγοράσει αυτός που του αρέσει

• Super Moderators
Δημοσ.

είμαι τσιτωμένο για να χαλαρώσω? δεν νομίζω... :o

υπερβολή για σένα, για κάποιον πχ που την χρειάζεται για την δουλειά του είναι αναγκαία και tbh αυτούς "στοχεύει" η οθόνη...

κάποιοι πριν μερικά χρόνια έλεγαν υπερβολή την 19αρα, μετά την 20αρα, την 22αρα και τέλος την 24αρα...τώρα είναι η σειρά της 27αρας :P

Δημοσ.

Σαν κυρια οθονη πιστευω πως σε επαγγελματιες ειναι μια χαρα .

Στο γραφειο μου που την χρησιμοποιω σαν κυρια ( imac 27'' ) με extended μια 24'' Samsung δουλευω πολυ πιο ανετα απο οταν ειχα σαν κυρια την 24'' .

Εκτος του οτι εχω μεγαλυτερη επιφανεια εργασιας στην καθε εικονα που δουλευω , σε

συνθηκες indexing ειναι σαφως πιο ανετη και μου μειωνει τον χρονο εργασιας .

Αν τωρα καποιος θελει να βλεπει ταινια ή να παιζει παιχνιδια σε αποσταση 60cm , ε ναι , ειναι υπερβολη .

Παντως το να εχω ανοιχτο το Photoshop στο imac και το Bridge στην 24'' μου εχει λυσει τα χερια .

Για το αν αξιζει τα χρηματα της , δεν εχω γνωμη μιας και δεν θα την αγοραζα μονο και μονο επειδη εχει το μηλαρακι . Αν την εβρισκα σε καλη τιμη παντως , αν κρινω απο του imac που ειναι αρκετα καλη ισως και να το σκεφτομουν ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...