Προς το περιεχόμενο

Nεα Αpple Led Cinema Display 27''

Tablet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

όταν με 630 euro μπορείς να πάρεις το 27αρι Dell η τιμή του 24" της Apple είναι απλά τραγική, όπως μάλλον θα είναι και του 27" :-(

Δημοσ.

να πώ την αλήθεια η 27αρα βρήσκει χρήση μόνο σε ταινίες και αν κάποιος δουλεύει σχεδιαστικά προγράμματα η προγραμματιστής !

Ακόμαι και για παιχνίδια μου φαίνεται τεράστια ! έχω μια 26αρα και δουλεύω μόνο ταινίες HD!

Είναι υπερβολή...(πάντα κατά την γνώμη μου)

Δημοσ.
εμένα πλέον έχει αρχίσει να μου φαίνεται normal η Dell U2410 :o

Πάντως όσες φορές έχω δει οθόνες πάνω από 22 ίντσες μου φαίνονται υπερβολή , με εξαίρεση τις ταινίες και ανά περίπτωση τα παιχνίδια. Πρέπει να γυρνάς το κεφάλι σου για να βλέπεις όλη την οθόνη. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν κάνουν για την κοντινή απόσταση του χρήστη ενός Η/Υ. Άσε που πρέπει να κινηγάς με το μπιστόλι το περιεχόμενο που ταιριάζει σε αυτές τις αναλύσεις. Εδώ wallpaper τρομάζεις να βρεις στα 1980 χ 1080.

Ανοίγεις τον πλοηγό και η μισή οθόνη είναι κενή.........

Αλλά γούστα είναι αυτά!!

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είναι μόνο γούστα αλλά και θέμα συνήθειας...

αν γυρνάς το κεφάλι σου σε 24αρα για να δεις όλη την οθόνη τότε δεν κάθεσαι στην σωστή απόσταση και αν έχεις δοκιμάσει στη σωστή απόσταση αλλά πήγες πιο κοντά γιατί δεν βλέπεις τότε θες γυαλιά :P

wallpapers βρίσκω άνετα και για 2560χ1440/1600 πόσο μάλλον για 1920χ1080/1200 :o

Δημοσ.
δεν είναι μόνο γούστα αλλά και θέμα συνήθειας...

αν γυρνάς το κεφάλι σου σε 24αρα για να δεις όλη την οθόνη τότε δεν κάθεσαι στην σωστή απόσταση και αν έχεις δοκιμάσει στη σωστή απόσταση αλλά πήγες πιο κοντά γιατί δεν βλέπεις τότε θες γυαλιά :P

wallpapers βρίσκω άνετα και για 2560χ1440/1600 πόσο μάλλον για 1920χ1080/1200 :o

Η απόσταση ενός χρήστη από το pc είναι δεδομένη. Επομένως από το να πάω μια οθόνη πιο πίσω για να βλέπω όλη την επιφάνεια, ας πάρω μικρότερη, το ίδιο κάνει.

Αλλά αυτό που με ενδιαφέρει πιο πολύ είναι τα μάτια. Δε ξεματιάζεστε? Και καλά η 24, τι γίνεται με την 27ρα??

• Super Moderators
Δημοσ.

από και ως που είναι δεδομένη? στην ίδια απόσταση κάθεσαι σε ένα 10" netbook και στην ίδια σε μια 22" οθόνη?

το ίδιο κάνει να έχεις μια μικρότερη από το να είσαι λιιιιίγο πιο μακρυά σε μια πιο μεγάλη? καλά ok, ότι πεις...

γιατί να ξεματιαζόμαστε? άκουσες ποτέ κάποιον οφθαλμιάτρο που να ξέρει τι του γίνεται να λέει κάτι τέτοιο?

απορία: αυτή την στιγμή είμαι στα 50cm από την 24αρα και δεν χρειάζεται να γυρίσω το κεφάλι μου για να την δω όλη, εσύ σε τι απόσταση κάθεσαι που "πρέπει" να το γυρίσεις? 5cm?

Δημοσ.
...

απορία: αυτή την στιγμή είμαι στα 50cm από την 24αρα και δεν χρειάζεται να γυρίσω το κεφάλι μου για να την δω όλη, εσύ σε τι απόσταση κάθεσαι που "πρέπει" να το γυρίσεις? 5cm?

Αυτο που θελει να πει ο φιλος ειναι αλλο:

οτι αφου λοιπον στην 24αρα με dot pitch 0.27 mm καθεσαι στα 50cm, στην 27αρα με το πολυ μικροτερο dot pitch θα πρεπει να καθεσαι πιο κοντα παρολο που θα ειναι μεγαλυτερη.

• Super Moderators
Δημοσ.

προσωπικά στην ίδια απόσταση, συνηθίζω το dpi και αυτοί που δεν μπορούν ανεβάζουν το dpi των fonts...

Δημοσ.
προσωπικά στην ίδια απόσταση, συνηθίζω το dpi και ...

Και στην ιδια αποσταση να κατσεις, μπορεις τελικως να εχεις θεμα και να πρεπει να γυριζεις το κεφαλι δεξια-αριστερα, μιας και ειναι μεγαλυτερη (27") και ακομα πιο wide(16:9 εναντι 16:10 της 24").

Σε πλατος λοιπον ειναι αισθητα μεγαλυτερη. Αυτο σε συνδυασμο με τα αισθητα μικροτερα γραμματα ελεω μικροτερου dot pitch, ισως δημιουργει προβλημα.

... και αυτοί που δεν μπορούν ανεβάζουν το dpi των fonts...

Δεν γινεται σε mac os x.

• Super Moderators
Δημοσ.

εμένα πάντως μου αρέσει το μικρό dpi, πχ είχα τις καλύτερες εντυπώσεις από TFT 20αρι Dell 4:3 με 1600x1200 που είχε κάποτε από τα μικρότερα dpi της αγοράς :-)

Δημοσ.
εμένα πάντως μου αρέσει το μικρό dpi, πχ είχα τις καλύτερες εντυπώσεις από TFT 20αρι Dell 4:3 με 1600x1200 που είχε κάποτε από τα μικρότερα dpi της αγοράς :-)

Aπλα η 27αρα εχει ακομα μικροτερο dot pitch(23.3mm, η 24" με 0.27mm εχει 15% μεγαλυτερο dot pitch) , ενω ειναι και αισθητα πλατυτερη.(γυρω στο 20%)

Οπως και να εχει, μονο με δοκιμη θα ξερει ο καθε χρηστης αν θα εχει προβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...