Tablet Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Ανανεώθηκε και η hi-end desktop Mac pro σειρά με 12 πυρήνες ++ !!!!! απο Αυγουστο Shipping
Alithinos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Πολύ hardcore setup. Προσωπικά είναι το dream computer μου. (Όπως λέμε dream car). Πιστεύω πως οι τύποι στην Apple έψαχναν φόρουμς για την αναβάθμιση. Οι 6πύρηνοι επεξεργαστές και μια κάρτα γραφικών της ati από τις 58ΧΧ καθώς και ο ssd ήταν κάτι που συζητιώταναι μήνες πριν από mac fans.. Μόνη επιθυμία που δεν πραγματοποίησε η Apple ήταν οι δίαυλοι sata3 6gbs και usb3.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 δεν μπορούσαν να πουν dual socket με 6core cpus, έπρεπε να γράψουν 12core για εντυπωσιασμό...
Alithinos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 δεν μπορούσαν να πουν dual socket με 6core cpus, έπρεπε να γράψουν 12core για εντυπωσιασμό... εμ! όπως και να το κάνουμε άλλο να ακούς " έχω 12πύρηνο υπολογιστή" και άλλο "έχω υπολογιστή με 2 εξαπύρηνους στην ίδια motherboard". Οι noobαδες που δεν ασχολούνται (αδέρφια,κοπέλες) παίζει να μη καταλάβουν καν τι εννοείς άμα τους πεις ότι έχει 2 επεξεργαστές. Οπότε ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 ε με αυτή την λογική ας προσθέτει και τα ghz των cores ή cpus για να ακούγεται ακόμα πιο εντυπωσιακό
soulnick Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Πολύ hardcore setup.Μόνη επιθυμία που δεν πραγματοποίησε η Apple ήταν οι δίαυλοι sata3 6gbs και usb3. κατσε βρε! προς το παρον ειναι για το ΧΥΤΑ τα mac. μεχρι το usb3 θα ειναι μονο για την ανακυκλωση. σοβαρα τωρα, κατα τη γνωμη μου τα mac ειναι για την ανακυκλωση. καθε μερα τα βλεπω στη δουλεια μου. στην αρχη μου αρεσαν, αν και δυσκολευτηκα λιγο με το παραξενο OS, αλλα τωρα δεν τα εχω σε καμια υποληψη... παντως το 2*6 ειναι καλη φαση...
Tablet Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 12 cores 24 threads 64 GB Ram και RAID SSD... scraryyyyyy:fear:
Tablet Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Καθως βγηκε και επισημα αναρωτιεμαι ποιο ειναι το ποσοστο των χρηστων στην Ελλαδα που θα πηγαιναν σε ενα τετοιο μηχανημα..
Whiteyez Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 εγω εκανα προπαραγγελια παντως Από κατάστημα εδώ Ελλάδα;
Tablet Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 εγω εκανα προπαραγγελια παντως Μεγαλο βημα αν κρινω απο την υπογραφη σου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.