Προς το περιεχόμενο

Νεα Μac Pro 12 cores

Tablet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ hardcore setup.

Προσωπικά είναι το dream computer μου. (Όπως λέμε dream car).

Πιστεύω πως οι τύποι στην Apple έψαχναν φόρουμς για την αναβάθμιση.

Οι 6πύρηνοι επεξεργαστές και μια κάρτα γραφικών της ati από τις 58ΧΧ καθώς και ο ssd ήταν κάτι που συζητιώταναι μήνες πριν από mac fans..

Μόνη επιθυμία που δεν πραγματοποίησε η Apple ήταν οι δίαυλοι sata3 6gbs και usb3.

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν μπορούσαν να πουν dual socket με 6core cpus, έπρεπε να γράψουν 12core για εντυπωσιασμό... :o

Δημοσ.
δεν μπορούσαν να πουν dual socket με 6core cpus, έπρεπε να γράψουν 12core για εντυπωσιασμό... :o

εμ!

όπως και να το κάνουμε άλλο να ακούς " έχω 12πύρηνο υπολογιστή" και άλλο "έχω υπολογιστή με 2 εξαπύρηνους στην ίδια motherboard".

Οι noobαδες που δεν ασχολούνται (αδέρφια,κοπέλες) παίζει να μη καταλάβουν καν τι εννοείς άμα τους πεις ότι έχει 2 επεξεργαστές. Οπότε ?

;)

• Super Moderators
Δημοσ.

ε με αυτή την λογική ας προσθέτει και τα ghz των cores ή cpus για να ακούγεται ακόμα πιο εντυπωσιακό :P

Δημοσ.
Πολύ hardcore setup.

Μόνη επιθυμία που δεν πραγματοποίησε η Apple ήταν οι δίαυλοι sata3 6gbs και usb3.

κατσε βρε! προς το παρον ειναι για το ΧΥΤΑ τα mac. μεχρι το usb3 θα ειναι μονο για την ανακυκλωση.

σοβαρα τωρα, κατα τη γνωμη μου τα mac ειναι για την ανακυκλωση. καθε μερα τα βλεπω στη δουλεια μου. στην αρχη μου αρεσαν, αν και δυσκολευτηκα λιγο με το παραξενο OS, αλλα τωρα δεν τα εχω σε καμια υποληψη...

παντως το 2*6 ειναι καλη φαση...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καθως βγηκε και επισημα αναρωτιεμαι ποιο ειναι το ποσοστο των χρηστων στην Ελλαδα που θα πηγαιναν σε ενα τετοιο μηχανημα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...