Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Εκτός από το TrackPad και την ανανέωση στα iMacs ανακοίνωσε και αυτόν τον φορτιστή που συνοδεύεται και από 6 ΑΑ μπαταρίες οι οποίες μπορούν να αντέξουν μέχρι και 10χρόνια! Για 29$ πιστεύω πως είναι μια συμφέρουσα πρόταση! http://www.apple.com/battery-charger/
tr3quart1sta Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 εγω παιρνω πακετα των 10 μπαταριων ΑΑ απο ΙΚΕΑ με 2,5 ευρω με 4 (2 το keyboard + 2 το mouse) βγαζω το μηνα+ αρα με 10 βγαζω 2,5 μηνες αρα 1 ευρω το μηνα αρα θα πρεπει να περασουν κοντα 2,5 χρονια για να βγω κερδισμενος
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 εγω παιρνω πακετα των 10 μπαταριων ΑΑ απο ΙΚΕΑ με 2,5 ευρω με 4 (2 το keyboard + 2 το mouse) βγαζω το μηνα+ αρα με 10 βγαζω 2,5 μηνες αρα 1 ευρω το μηνα αρα θα πρεπει να περασουν κοντα 2,5 χρονια για να βγω κερδισμενος Ναι μεν αλλά: - Οι μπαταρίες του ΙΚΕΑ κρατάνε ελάχιστα (και γω τέτοιες παίρνω και ξέρω...) - Πετάς πολλές μπαταρίες στα 2.5 χρόνια που λες, ενώ με το προϊόν της Apple έχεις 6 και τις επαναφορτίζεις όσες φορές θέλεις. - Πρακτικά δεν ξεμένεις εύκολα του στυλ "που να τρέχεις τώρα στο ΙΚΕΑ" Και επίσης ...το ομολογώ.. πως ακόμη και τις μπαταρίες ομρφες τις έκαναν...
bognick Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 εγω παιρνω πακετα των 10 μπαταριων ΑΑ απο ΙΚΕΑ με 2,5 ευρω με 4 (2 το keyboard + 2 το mouse) βγαζω το μηνα+ αρα με 10 βγαζω 2,5 μηνες αρα 1 ευρω το μηνα αρα θα πρεπει να περασουν κοντα 2,5 χρονια για να βγω κερδισμενος Κερδισμένος εσύ, το περιβάλλον χαμένο.
alexzzz Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 εγω παιρνω πακετα των 10 μπαταριων ΑΑ απο ΙΚΕΑ με 2,5 ευρω με 4 (2 το keyboard + 2 το mouse) βγαζω το μηνα+ αρα με 10 βγαζω 2,5 μηνες αρα 1 ευρω το μηνα αρα θα πρεπει να περασουν κοντα 2,5 χρονια για να βγω κερδισμενος δεν έχεις xbox, ε;
tr3quart1sta Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 υπαρχει και η ανακυκλωση μπαταριων βρε παιδια....
haHa Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Συγγνωμη ρε παιδια, γιατι δεν χρησιμοποιειται επαναφορτιζομενες μπαταριες ? Ακριβως αυτο ειναι και αυτες που προσφερει η apple, απλα λιγο ακριβοτερες και φανταζομαι λιγο υποδεεστερες απο τις καλες επαναφορτιζομενες.
tr3quart1sta Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Συγγνωμη ρε παιδια, γιατι δεν χρησιμοποιειται επαναφορτιζομενες μπαταριες ?Ακριβως αυτο ειναι και αυτες που προσφερει η apple, απλα λιγο ακριβοτερες και φανταζομαι λιγο υποδεεστερες απο τις καλες επαναφορτιζομενες. γιατι αδειαζουν γρηγορα!
haHa Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 γιατι αδειαζουν γρηγορα! Ε, αν ειναι επαναφορτιζομενες του 5ευρου ή γενικοτερα οχι ποιοτικες... Οπως και να εχει προτιμω χιλιες φορες να εχω ελαχιστα μικροτερη διαρκεια, αλλα να μην τρεχω να αγοραζω καθε λιγο και να ξοδευω λεφτα .. Υ.Γ.: Παντως με καλες επαναφορτιζομενες θα ειχες μεγαλυτερη διαρκεια μαπταριας απο τον 1 μηνα που εχεις τωρα με τις φθηνιαρικες IKEA.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Συγγνωμη ρε παιδια, γιατι δεν χρησιμοποιειται επαναφορτιζομενες μπαταριες ?Ακριβως αυτο ειναι και αυτες που προσφερει η apple, απλα λιγο ακριβοτερες και φανταζομαι λιγο υποδεεστερες απο τις καλες επαναφορτιζομενες. Καλά δεν είδες ακόμη specs από αυτές τις Apple! Επίσης δεν είδα πολλές καλές επαναφορτιζόμενες που να αντέχουν 10χρόνια (έστω και υπό συγκεκριμένες συνθήκες)!
georgeadams Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Σύμφωνα με το site της Apple: Unlike many other reusable batteries, these batteries have an incredibly long service life — up to 10 years. [...] The batteries that come with the Apple Battery Charger kit also have an extraordinarily low self-discharge rate. Even after a year of sitting in a drawer, they still retain 80 percent of their original charge. Δηλαδή: 1. Έχουν διάρκεια ζωής μέχρι 10 χρόνια. 2. Όταν δεν τις χρησιμοποιείς, δεν αποφορτίζονται μόνες τους γρήγορα. Λογικά λοιπόν, εφ' όσον πληρούν τις παραπάνω συνθήκες, δεν είναι φτηνιάρικες μπαταρίες που πλασάρονται ακριβά. Οι αντίστοιχες (που δεν αποφορτίζονται γρήγορα) Sanyo Eneloop για παράδειγμα, κοστίζουν περίπου 8,5 ευρώ το ζευγάρι. Άρα, στα $30 για τις 6, μαζί με φορτιστή, η τιμή μου φαίνεται μια χαρά.
haHa Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Καλά δεν είδες ακόμη specs από αυτές τις Apple! Επίσης δεν είδα πολλές καλές επαναφορτιζόμενες που να αντέχουν 10χρόνια (έστω και υπό συγκεκριμένες συνθήκες)! Το οτι ακομα δεν εχουμε δει specs ειναι το ανησυχητικο και για αυτο εγραψα οτι φανταζομαι οτι θα ειναι υποδεεστερες απο τις κορυφαιες.(αλλωστε λογικα θα ειναι rebrand ,δεν θα ειναι κατασκευης apple) Τελος, ως προς τη διαρκεια ζωης, τοσο ή και παραπανω κρατανε οι καλες επαναφορτιζομενες. Πχ οι eneloop αντεχουν 1500 φορτισεις (η apple ειναι η μονη που το μετραει σε χρονια, κατι που φυσικα ειναι τελειως ακυρο) και μετα απο 3 χρονια αποθηκευσης εχουν το 75% της χωρητικοτητας τους. Οι αντίστοιχες (που δεν αποφορτίζονται γρήγορα) Sanyo Eneloop για παράδειγμα, κοστίζουν περίπου 8,5 ευρώ το ζευγάρι. Άρα, στα $30 για τις 6, μαζί με φορτιστή, η τιμή μου φαίνεται μια χαρά. Γυρω στα $30 για τις 8+2, μαζι με φορτιστη και αλλα εξτρα κανουν οι eneloop. http://www.amazon.com/Sanyo-277265-eneloop-Power-Pack/dp/B002NSX60I/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=electronics&qid=1280320071&sr=8-2 Oι 4 eneloop με φορτιστη κανουν $17.95, ενω η σκετη 4αδα κανει $9.15 . Οπως ειπαμε , οι "apple" μπαταριες ειναι λιγο ακριβοτερες απο τις κορυφαιες επαναφορτιζομενες. Τωρα ως προς την αποδοση , θα δειξει. Η λογικη λεει οτι θα ειναι εκει κοντα,αλλα δυσκολα να τις ξεπερασουν. Δεν αποκλειεται βεβαια , οι "apple" μπαταριες να ειναι ουσιαστικα πχ eneloop. Οπως και να εχει, οι καλες επαναφορτιζομενες ειναι εκ των ουκ ανευ! Απορω πως ο κοσμος εχει την ορεξη και τρεχει και αγοραζει φθηνιαρικες μη επαναφορτιζομενες μπαταριες που στο τελος ερχονται και πιο ακριβα και σε αναγκαζουν ολη την ωρα να τρεχεις να αγοραζεις. Ενδεικτικα για οποιον πιστευε οτι οι καλες επαναφορτιζομενες κρατανε λιγοτερο: http://i.engadget.com/2010/05/12/aa-rechargeable-battery-shootout-energizer-powergenix-and-sany/ We originally found that the PowerGenix cells would last around 300 to 400 shots in our flash, months in our wireless keyboard and 4x to 6x longer in our Wiimote than standard, non-rechargeable alternatives. Lo and behold, the options from both Sanyo and Energizer lined up almost exactly, with no significant delta to report between any of them. Boring, we know, but it's true. Both Energizer's batteries and the four Eneloops mustered around 350 flash shots (give or take a few in either direction based on weather, frequency of flashing and the alignment of the moon), and we're still waiting for our wireless keyboard to grow exhausted after three solid months of use.
tiger! Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Ξέρουμε πότε θα έρθει Ελλάδα???? Ή όπως όλα τα καινούρια της apple από Σεπτέμβρη???
tr3quart1sta Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Ξέρουμε πότε θα έρθει Ελλάδα???? Ή όπως όλα τα καινούρια της apple από Σεπτέμβρη??? εσυ καιγεσαι τωρα να αγορασεις το Apple Battery Charger?? FANBOY
kpartsi Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 εσυ καιγεσαι τωρα να αγορασεις το Apple Battery Charger?? FANBOY Είσαι για άλλο ένα photoshopιασμα;;;; Για την συλλογή μου βρε γαμώτο!!!!!!!! Πάντως και εγώ τις λιγουρεύομαι τις μπαταριούλες αυτές!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.