leftxand Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Να ρωτήσω κάτι λίγο offtopic αν μου στειλει ενα macbook ενας γνωστός μου απο αμερικη υπάρχει πρόβλημα τελωνείου? Επίσης τι μετασχηματιστή θα χρειαστώ μετα
hasodikis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 να στο στείλει? αν είναι στο κουτί του ναι θα έχεις πρόβλημα σχεδόν σίγουρα.....υπαρχουν τρόποι αλλά είναι ρίσκο ---------- Προσθήκη στις 21:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:51 ---------- από μετασχηματιστή δε χρειάζεσαι τίποτα... μόνο το βύσμα του φορτηστή αλλάζεις σε ευρωπαϊκό από ebay με 3-4 ευρώ
leftxand Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Ευχαριστω για της πληηροφοριες hasodikis αν και αμα ειναι να πληρωσουμε τα κερατα μας στο τελωνειο μαλλον το ξεχναμε το θεμα!!
Tablet Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Γιατι δεν μπορει να πει οτι ειναι δικο του το laptop και του το στελνει ο αδερφος του ας που γιαττι το ξεχασε;;Λεμε τωρα/...
lpap Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Θα ηθελα την γνωμη σας!Θελω να αγορασω ενα σταθερο και εδω και αρκετο καιρο εχω κολλησει στους μακ,η δουλεια για την οποια χρειαζομαι τον υπολογιστη ειναι χρηση office και ιντερνετ,τι πιστευετε ο 21,5 με τον νεο ι5 ειναι καλη λυση?τα 4 γιγα ειναι αρκετα?η αποψη σας για την νεα καρτα γραφικων? ξερω οτι με τα ιδια χρηματα παιρνω φοβερο μηχανημα αλλα κολλησα!!! τι λετε?
tr3quart1sta Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Θα ηθελα την γνωμη σας!Θελω να αγορασω ενα σταθερο και εδω και αρκετο καιρο εχω κολλησει στους μακ,η δουλεια για την οποια χρειαζομαι τον υπολογιστη ειναι χρηση office και ιντερνετ,τι πιστευετε ο 21,5 με τον νεο ι5 ειναι καλη λυση?τα 4 γιγα ειναι αρκετα?η αποψη σας για την νεα καρτα γραφικων?ξερω οτι με τα ιδια χρηματα παιρνω φοβερο μηχανημα αλλα κολλησα!!! τι λετε? οποιο και να παρεις θα δουλεψεις ανετα για την χρηση που θες (καλη ευκαιρια να βρεις τα προηγουμενα μοντελα σε χαμηλοτερες τιμες!)
lpap Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 οποιο και να παρεις θα δουλεψεις ανετα για την χρηση που θες (καλη ευκαιρια να βρεις τα προηγουμενα μοντελα σε χαμηλοτερες τιμες!) υπαρχει σημαντικη διαφορα στους επεξεργαστες και στην καρτα γραφικων?
tr3quart1sta Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 υπαρχει σημαντικη διαφορα στους επεξεργαστες και στην καρτα γραφικων? για office και internet δεν θα δεις μεγαλη διαφορα αμα παρεις καλυτερο και ακριβοτερο μηχανημα
wiimaniac Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Μετά την ψυχρολουσία των τιμών για τα νέα iMac σκέφτομαι το προηγούμενο μοντέλο 27αρι με i5 2,66. Τα ερωτήματα που έχω: είναι ο επεξεργαστής quad core; υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την κάρτα γραφικών; γιατί σαν να πήρε κάτι το μάτι μου σε κάτι φόρουμ. Αν τον έχει κάποιος ας πει την γνώμη του.
themis_81 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Μετά την ψυχρολουσία των τιμών για τα νέα iMac σκέφτομαι το προηγούμενο μοντέλο 27αρι με i5 2,66. Τα ερωτήματα που έχω: είναι ο επεξεργαστής quad core; υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την κάρτα γραφικών; γιατί σαν να πήρε κάτι το μάτι μου σε κάτι φόρουμ. Αν τον έχει κάποιος ας πει την γνώμη του. Θα σου προτεινα να παρεις το i7 που ειναι πιο δυνατο . Το εχω απο τον Φεβρουαριο και μεχρι τωρα ειναι ολα οκ . Και με πολυωρη χρηση λογω δουλειας δεν με εχει προβληματισει καθολου .
Tablet Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Eιμαι πολυ περιεργος να δω πως χωραει 2 σκληρους.. Εχει βρει κανεις κανα video με το πως ειναι κατανεμημένο το εσωτερικο;
tr3quart1sta Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Eιμαι πολυ περιεργος να δω πως χωραει 2 σκληρους..Εχει βρει κανεις κανα video με το πως ειναι κατανεμημένο το εσωτερικο; πλακα με κανεις? δε βλεπεις τι εχουν χωσει στο Air?
Tablet Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Aπλα βλεπωντας τα προηγουμενα μοντελα δεν διεκρινα καποιον χωρο μεσα για extra δισκο και τωρα αναρωτιεμαι..
georgeadams Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Εδώ: http://blog.macsales.com/6332-27”-mid-2010-imac-disassembled φαίνεται ο νέος 27" iMac αποσυναρμολογημένος. Ο συγκεκριμένος iMac δεν έχει και τους 2 δίσκους αλλά έχουν σημειώσει με κόκκινο χρώμα το σημείο που μπαίνει ο 2ος σκληρός. Ο default δίσκος είναι κλασσικός SATA 3,5" και δίπλα από αυτόν, υπάρχει χώρος για έναν ακόμα SATA 2,5". Το κακό είναι πως αν τον πάρεις με ένα δίσκο και θελήσεις να βάλεις μόνος σου τον 2ο, δεν περιλαμβάνεται η βάση στήριξης του, ούτε 2ο καλώδιο τροφοδοσίας ρεύματος και SATA. Βέβαια, μπορείς να βρεις εύκολα ένα διακλαδωτήρα τροφοδοσίας ρεύματος και ένα καλώδιο SATA αλλά τη βάση στήριξης δεν μπορείς να τη βρεις ακόμα. Εκτός αν τον βάλεις "χύμα". Δουλεύει αλλά δεν είναι και τόσο κομψή λύση. Φαντάζομαι όμως πως σε λίγο καιρό θα βγουν "κιτ¨ εγκατάστασης (βάση + καλώδια) από εταιρίες όπως η iFixit.com ή η macsales.com...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.