Προς το περιεχόμενο

Τι γνωμη εχετε για το LG GT505?

ondoin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι να αγορασω το LG GT505, και θα ηθελα να μου πειτε αν αξειζει σαν συσκευη.

Ξερετε μηπως καποια αλλη καλυτερη, στην ιδια τιμη περιπου? Οπως το GT 540 π.χ.

Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να εχει WiFi και GPS.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εχω και τα 2... για τα λεφτα τους ειναι πολυ καλα κινητα αλλα με ελαχιστα παραπανω περνεις htc wildfire το οποιο ειναι κλασεις ανωτερο... το 505 δεν εχει σοβαρο gps ενω το 540 φοραει android 1.6 και δεν εχω ακουσει τιποτα για update σε 2.2 ή 2.1. Αν ειναι να κινηθεις αναμεσα στα 200-270 τσιμπα το htc με κλειστα ματια ;) Αν πρεπει να διαλεξεις αναμεσα σε 505 και 540 παρε το 540, αν μπορεις ομως να δωσεις τα εξτρα για το wildfire η διαφορα ειναι χαοτικη...

Δημοσ.
Εχω και τα 2... για τα λεφτα τους ειναι πολυ καλα κινητα αλλα με ελαχιστα παραπανω περνεις htc wildfire το οποιο ειναι κλασεις ανωτερο... το 505 δεν εχει σοβαρο gps ενω το 540 φοραει android 1.6 και δεν εχω ακουσει τιποτα για update σε 2.2 ή 2.1. Αν ειναι να κινηθεις αναμεσα στα 200-270 τσιμπα το htc με κλειστα ματια ;) Αν πρεπει να διαλεξεις αναμεσα σε 505 και 540 παρε το 540, αν μπορεις ομως να δωσεις τα εξτρα για το wildfire η διαφορα ειναι χαοτικη...

ειμαι κατοχος του wildfire και οταν το ανοιξα πριν 3 μερες δεν πιστευα στα ματια μου αξιζει με τα χιλια να το αγορασεις.χιλιαδες εφαρμογεσ τρομερο ui και φυσικα ειναι android.επισης απο τισ ρυθμισεις μπορεισ πανευκολα μεσω wifi η κατι ν κανεις update σε 2,2.το συνιστω με τα χιλια

Δημοσ.
Καλό τηλέφωνο το lg, έχει πάνω ότι θέλεις και σε πολύ καλή τιμή, απλά νομίζω οτι δεν έχει ανοιχτό λειτουργικό.

Ποιο απο τα 2 LG;

Α τα κινητα δεν ειναι με τζαμι για οθονη με αποτελεσμα να πρεπει να πιεζεις λιγο παραπανω για να πιασει το touch τους σε αντιθεση με το wildfire που απλα το χαιδευεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...