ondoin Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Σκεφτομαι να αγορασω το LG GT505, και θα ηθελα να μου πειτε αν αξειζει σαν συσκευη. Ξερετε μηπως καποια αλλη καλυτερη, στην ιδια τιμη περιπου? Οπως το GT 540 π.χ. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να εχει WiFi και GPS.
euklidis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Εχω και τα 2... για τα λεφτα τους ειναι πολυ καλα κινητα αλλα με ελαχιστα παραπανω περνεις htc wildfire το οποιο ειναι κλασεις ανωτερο... το 505 δεν εχει σοβαρο gps ενω το 540 φοραει android 1.6 και δεν εχω ακουσει τιποτα για update σε 2.2 ή 2.1. Αν ειναι να κινηθεις αναμεσα στα 200-270 τσιμπα το htc με κλειστα ματια Αν πρεπει να διαλεξεις αναμεσα σε 505 και 540 παρε το 540, αν μπορεις ομως να δωσεις τα εξτρα για το wildfire η διαφορα ειναι χαοτικη...
mitsosbmx Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Εχω και τα 2... για τα λεφτα τους ειναι πολυ καλα κινητα αλλα με ελαχιστα παραπανω περνεις htc wildfire το οποιο ειναι κλασεις ανωτερο... το 505 δεν εχει σοβαρο gps ενω το 540 φοραει android 1.6 και δεν εχω ακουσει τιποτα για update σε 2.2 ή 2.1. Αν ειναι να κινηθεις αναμεσα στα 200-270 τσιμπα το htc με κλειστα ματια Αν πρεπει να διαλεξεις αναμεσα σε 505 και 540 παρε το 540, αν μπορεις ομως να δωσεις τα εξτρα για το wildfire η διαφορα ειναι χαοτικη... ειμαι κατοχος του wildfire και οταν το ανοιξα πριν 3 μερες δεν πιστευα στα ματια μου αξιζει με τα χιλια να το αγορασεις.χιλιαδες εφαρμογεσ τρομερο ui και φυσικα ειναι android.επισης απο τισ ρυθμισεις μπορεισ πανευκολα μεσω wifi η κατι ν κανεις update σε 2,2.το συνιστω με τα χιλια
giorgostzi Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Καλό τηλέφωνο το lg, έχει πάνω ότι θέλεις και σε πολύ καλή τιμή, απλά νομίζω οτι δεν έχει ανοιχτό λειτουργικό.
euklidis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Καλό τηλέφωνο το lg, έχει πάνω ότι θέλεις και σε πολύ καλή τιμή, απλά νομίζω οτι δεν έχει ανοιχτό λειτουργικό. Ποιο απο τα 2 LG; Α τα κινητα δεν ειναι με τζαμι για οθονη με αποτελεσμα να πρεπει να πιεζεις λιγο παραπανω για να πιασει το touch τους σε αντιθεση με το wildfire που απλα το χαιδευεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.