Προς το περιεχόμενο

Magic Trackpad

gsmeros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και εγώ εκεί πιστεύω την πάει την δουλειά η Apple.

Απλώς το κάνει σιγά-σιγά για να προσαρμόζεται και ο κόσμος...!!!

Προσωπικά δεν με εντυπωσιάζει και τόσο το Magic Trackpad (δεν έχω βιώσει βέβαια το trackpad του MBP στην καθημερινότητά μου, παρά μόνο κάποιες στιγμές σε μαγαζιά με Η/Υ όπου είχε MBP για Demonstration). Θα προτιμούσα να έχω συμπεριφορά του κέρσορα όπως στά Pen Tablets. Δηλαδή αντί να κουνάμε τον κέρσορα με το δάκτυλο σαν να έχουμε υποκατάστατο ποντικιού, να είναι παρόμοια η κίνηση του cursor όπως στην Wacom tablet που έχω (κάθε σημείο στο Tablet να είναι δηλαδή ένα σημείο στην οθόνη or something like that...).

Για όσους δεν γνωρίζουν τι είναι τα Pen Tablets δείτε μία εικόνα από ένα στην τύχη που διάλεξα από την Wacom.

311.jpg

Όσοι έχουν Pen Tablet ή έχει τύχει να χειριστούν ένα, θα καταλάβουν αμέσως το "ποιό είναι το feeling που θέλω και γενικότερα το τι εννοώ".

Φυσικά το video που είδαμε στο Post του tr3quart1sta παρουσιάζει μία ακόμη πιο εξελιγμένη χρήση του "Touch" της υποθέσεως...!!! :-)

Ωραία πράγματα πάντως...!!! Οραματίζομαι μία εξαίσια εξέλιξη της τεχνολογίας σε σχέση με την κατηγορία "touch"...και η apple υποψιάζομαι ότι και πάλι θα χαράξει τον δρόμο για το μέλλον...:-)

Το μυαλό μου όμως εμένα γιατί πηγαίνει στο νέο Apple TV (πού ίσως βγάλει η apple) και θα χρειάζεται κάτι πιο εξελιγμένο από ένα απλό τηλεχειριστήριο (= Magic Trackpad) (οκ, θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και στους Mac, δεν αντιλέγω...χιχιχ)??? :P

Α,ρε apple τι μας κάνεις...χιχιχι

Όλο σε "πειρασμούς" μας βάζεις (δαγκωμένο μήλο) με τα ωραία τα προϊόντα σου....!!!

Λεφτά να έχουμε να αγοράζουμε συνέχεια...!!! Τελειωμό δεν έχουν...χιχιιχ

Δημοσ.

Θα μου το φέρει ένα φιλαράκι που παέι Νέα Υόρκη τέλη Αυγούστου... θα μπει στο hackintosh του γραφείου......

Είναι πολλές οι μέρες... ρε μαμώτο ..

Δημοσ.

Το πήρα απο ΝYC (Apple store στην Fifth Ave.).Είναι τέλειο και ο αντικαταστάτης του magic mouse μετά απο κάτι πόνους στον καρπό μου.

Δημοσ.

το ειδα απο κοντα σημερα πολυ βολικο εκτος απο το δεξι κλικ ... πρεπει να μετακινησεις το χερι σου για να το πατησεις με καποιο δακτυλο η να το πατησεις με αυτο το σημειο του χεριου το οποιο αν και περιεργο ειναι βολικο...

θα προτιμουσα να ηταν δεξι κλικ ολη η δεξια πλευρα οπου θα ηταν πιο ανετο. φανταζομαι οτι θα βγει προγραμματακι αντιστοιχο του MagicPrefs η του BetterTouchTool οπου θα μπορουν να γινουν αυτες και αλλες ρυθμισεις...

Δημοσ.
το ειδα απο κοντα σημερα πολυ βολικο εκτος απο το δεξι κλικ ... πρεπει να μετακινησεις το χερι σου για να το πατησεις με καποιο δακτυλο η να το πατησεις με αυτο το σημειο του χεριου το οποιο αν και περιεργο ειναι βολικο...

θα προτιμουσα να ηταν δεξι κλικ ολη η δεξια πλευρα οπου θα ηταν πιο ανετο. φανταζομαι οτι θα βγει προγραμματακι αντιστοιχο του MagicPrefs η του BetterTouchTool οπου θα μπορουν να γινουν αυτες και αλλες ρυθμισεις...

Ma ούτως ή άλλως το δεξί κλικ βολεύει περισσότερο κάνοντας tap Με δύο δάχτυλα ή κάνοντας tap με control πατημένο.

Δημοσ.

Που το ειδες; Ειναι πουθενά διαθεσιμο στην Ελλάδα;

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...