Προς το περιεχόμενο

Magic Trackpad

gsmeros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι iMac αποκτούν multitouch input συσκευή.

Τα laptop έχουν ήδη.

Το iphone / ipod touch βασίζονται εκεί.

Πληροφορίες λένε ότι η apple έχει παραγγείλει μικρές multi-touch οθόνες για τα ipod.

Κάθε συσκευή της apple θα έχει multitouch input σύντομα.

Τυχαίο; Δε νομίζω.

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ναι μιλάμε για desktop χρήση ουσιαστικά. (αν και ως developer δεν έχω κάποιο θέμα)

Torchlight βέβαια με το trackpad παίζω :P

Ακριβώς μόνο για (ρημαδο)desktop χρήση.

Το λατρεύω το trackpad αλλα πραγματικά κάτι άλλο απο browsing και κάνα IM ΔΕΝ μπορεί να υποστηρίξει. Καλά για κάποιον που το θέλει έστω και για ψύγματα editing και gaming ούτε για αστείο...

Τη δουλειά του εκει που πρέπει την κάνει όπως πρέπει.. αλλα μέχρι εκεί.

Δημοσ.
Εμείς παίρνουμε ποντίκια για το mb που έχει ήδη το trackpad και αυτοί βγάζουν το trackpad για συσκευές που έχουν ήδη ποντίκια...

Μάλιστα... Το trackpad είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ... για LAPTOP. Το να το χρησιμοποιείς σε σταθερό είναι μαζωχισμός.

εγω πριν παρω το δικο μου δεν πιστευα οτι γινοταν να εχεις λαπτοπ χωρις ποντικι. Τωρα πραγματικα μου φαινεται περιεργο το ποντικι , εχω καιρο να χρησιμοποιησω χαχα

παντως οπως ειπες ειναι ιδανικο μονο για λαπτοπ.

Δημοσ.

Αν είχα iMac θα το αγόραζα σίγουρα!!!!!!!!!!!! Προσωπικά δεν βρίσκω κάτι καλύτερο από το touchpad του MBP οποιοδήποτε πρόγραμμα κι αν χρησιμοποιώ!!!!!!

[ame]

[/ame]
Δημοσ.
Αξίζει όμως να ρίξετε μια ματιά σε αυτό το άρθρο, που αναφέρει ότι το magic trackpad είναι κάτι περισσότερο απ' ότι νομίζουμε. Συγκεκριμένα υποστηρίζει ότι μέσω της τεχνολογίας αφής, στην οποία δίνει πολύ βάση, η Apple θέλει να εξοικειώσει σιγά σιγά τους χρήστες της, ώστε αργότερα στο μέλλον να κάνει την μετάβαση σε ένα εντελώς διαφορετικό UI λειτουργικού συστήματος. Με άλλα λόγια υποστηρίζει ότι το magic trackpad σκιαγραφεί το μέλλον που οραματίζεται η Apple για την αλληλεπίδραση ενός 3D λειτουργικού συστήματος με τον χρήστη...

ςλδσφκξασδλ΄κφξασδ΄λφ

Δημοσ.

Αυτό το trackpad σε PC δουλεύει; Και αν ναι, πόσες λειτουργίες του χάνονται σε σχέση με το να το χρησιμοποιήσεις σε έναν MAC;

Δημοσ.
Αξίζει όμως να ρίξετε μια ματιά σε αυτό το άρθρο, που αναφέρει ότι το magic trackpad είναι κάτι περισσότερο απ' ότι νομίζουμε. Συγκεκριμένα υποστηρίζει ότι μέσω της τεχνολογίας αφής, στην οποία δίνει πολύ βάση, η Apple θέλει να εξοικειώσει σιγά σιγά τους χρήστες της, ώστε αργότερα στο μέλλον να κάνει την μετάβαση σε ένα εντελώς διαφορετικό UI λειτουργικού συστήματος. Με άλλα λόγια υποστηρίζει ότι το magic trackpad σκιαγραφεί το μέλλον που οραματίζεται η Apple για την αλληλεπίδραση ενός 3D λειτουργικού συστήματος με τον χρήστη...

Πριν μερικούς μήνες είχαν κυκλοφορήσει φήμες για ένα νέο AppleTV με iOS. Ο προβληματισμός μου τότε, ήταν ο τρόπος χειρισμού του, αφού iOS σημαίνει touch input. Τώρα όμως με το Magic Touchpad, μήπως πρέπει να το ξανασκεφτούμε;

Δημοσ.
Να ρωτήσω τι είναι αυτές οι μλκιες ή πάω γυρεύοντας???

B)

Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι πολύ μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.

Πριν μερικούς μήνες είχαν κυκλοφορήσει φήμες για ένα νέο AppleTV με iOS. Ο προβληματισμός μου τότε, ήταν ο τρόπος χειρισμού του, αφού iOS σημαίνει touch input. Τώρα όμως με το Magic Touchpad, μήπως πρέπει να το ξανασκεφτούμε;

Αν εννοουμε το ιδιο το υποτιθεμενο επομενο AppleTV ηταν εμφανισιακα αρκετα κοντα σε ενα iPhone οπου ειχε μια οθονη αφης και ενα video out 1080p

Δημοσ.
Σε μενα ειναι το ΜΟΝΟ ποντικι που ΔΕΝ πιανεται ο καρπος μου :-D:P

Συμφωνώ και εγώ.. Είναι το καλύτερο ποντίκι που είχα ποτέ!!!! Αλλά και το magic touchpad το βλέπω με καλό μάτι... Αυτό που μου άρεσε και από το βίντεο που υπάρχει στο topic είναι ότι κάνει ακριβώς ότι κάνει και το trackpad στα macbook!!!!!

Το αστείο είναι ότι έχει περίπου όσο και το magic mouse, δηλαδή, για κάποιον που δεν πήρε το magic mouse μαζί με κάποιον imac, είναι το ίδιο πράγμα (από άποψη τιμής)...

• Super Moderators
Δημοσ.
Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι πολύ μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.

Ποιό μήνυμα ήταν μικρό? Το τίποτα???

B)

• Super Moderators
Δημοσ.
δεν μπορω να βαλω σκετο quote :rolleyes:

lol αμάν βρε και σύ! Γιατί να κάνεις quote αν δεν θέλεις να γράψεις κάτι??? :rolleyes:

B)

Δημοσ.
lol αμάν βρε και σύ! Γιατί να κάνεις quote αν δεν θέλεις να γράψεις κάτι??? :rolleyes:

B)

το συγκεκριμενο ηταν quote απο σελιδα εκτος insomnia B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...