Προς το περιεχόμενο

Magic Trackpad

gsmeros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Αpplestore ειχε πεσει για αρκετη ωρα

Ανοιξε πριν λιγο και απ'οτι βλεπω εχουμε καινουργια imac , και το magic trackpad.

The new Magic Trackpad is the first Multi-Touch trackpad designed to work with your Mac desktop computer. It uses the same Multi-Touch technology you love on the MacBook Pro. And it supports a full set of gestures, giving you a whole new way to control and interact with what’s on your screen. Swiping through pages online feels just like flipping through pages in a book or magazine. And inertial scrolling makes moving up and down a page more natural than ever. Magic Trackpad connects to your Mac via Bluetooth wireless technology. Use it in place of a mouse or in conjunction with one.

http://store.apple.com/us/product/MC380?mco=MTg1ODA3Njk

Εμενα προσωπικα δε με ενθουσιαζει καθολου.

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ πάλι από παλιά έλεγα ότι ένα ανάλογο trackpad όπως του macbook pro για desktop θα ήταν όνειρο και βλέπω ότι αυτό έγινε

• Super Moderators
Δημοσ.
Το Αpplestore ειχε πεσει για αρκετη ωρα

Ανοιξε πριν λιγο και απ'οτι βλεπω εχουμε καινουργια imac , και το magic trackpad.

The new Magic Trackpad is the first Multi-Touch trackpad designed to work with your Mac desktop computer. It uses the same Multi-Touch technology you love on the MacBook Pro. And it supports a full set of gestures, giving you a whole new way to control and interact with what’s on your screen. Swiping through pages online feels just like flipping through pages in a book or magazine. And inertial scrolling makes moving up and down a page more natural than ever. Magic Trackpad connects to your Mac via Bluetooth wireless technology. Use it in place of a mouse or in conjunction with one.

http://store.apple.com/us/product/MC380?mco=MTg1ODA3Njk

Εμενα προσωπικα δε με ενθουσιαζει καθολου.

Δεν μου φαίνεται κακό! Ίσως αντικαταστησει και το ποντίκι μου (θεωρητικά)!

B)

Δημοσ.
Δεν μου φαίνεται κακό! Ίσως αντικαταστησει και το ποντίκι μου (θεωρητικά)!

B)

Ε, μόνιμα δεν νομίζω ότι μπορεί να το αντικαταστήσει... στην μέση το πληκτρολόγιο, δεξιά το ποντίκι και αριστερά το καινούριο trackpad

• Super Moderators
Δημοσ.
Ε, μόνιμα δεν νομίζω ότι μπορεί να το αντικαταστήσει... στην μέση το πληκτρολόγιο, δεξιά το ποντίκι και αριστερά το καινούριο trackpad

Το λέω αυτό δεδομένου πως με το mouse της Apple άρχισα να έχω προβλήματα με τον καρπό μου και ίσως αν έχω μια σταθερή επιφάνεια και να κοθνάω πάνω τα δάχτυλά μου, να είναι καλύτερο! Σαφώς όμως και δεν θα μπορέσει να αντικαταστήσει όλες μου τις εργασίες που έκανα με το mouse!

B)

Δημοσ.

Και τώρα που έβγαλε η apple το trackpad, τί θα γίνει με το μαγικό και επαναστατικό magic mouse; :P

Μάλλον και οι ίδιοι κατάλαβαν ότι το ποντίκι δεν τραβάει...

• Super Moderators
Δημοσ.
Και τώρα που έβγαλε η apple το trackpad, τί θα γίνει με το μαγικό και επαναστατικό magic mouse; :P

Μάλλον και οι ίδιοι κατάλαβαν ότι το ποντίκι δεν τραβάει...

Νωρίς νωρίς αρχίσαμε αυτή τη φορά! Άντε καλή μας διασκέδαση!

B)

Δημοσ.
Νωρίς νωρίς αρχίσαμε αυτή τη φορά! Άντε καλή μας διασκέδαση!

B)

τσ τσ τσ εισαι λιγο προκατειλημμένος μου φαίνεται :P

Δημοσ.

Εμείς παίρνουμε ποντίκια για το mb που έχει ήδη το trackpad και αυτοί βγάζουν το trackpad για συσκευές που έχουν ήδη ποντίκια...

Μάλιστα... Το trackpad είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ... για LAPTOP. Το να το χρησιμοποιείς σε σταθερό είναι μαζωχισμός.

• Super Moderators
Δημοσ.
Εμείς παίρνουμε ποντίκια για το mb που έχει ήδη το trackpad και αυτοί βγάζουν το trackpad για συσκευές που έχουν ήδη ποντίκια...

Μάλιστα... Το trackpad είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ... για LAPTOP. Το να το χρησιμοποιείς σε σταθερό είναι μαζωχισμός.

Δεν είμαι σίγουρος ακόμη πως στο desktop δεν θα είναι άνετο! Ειδικά για απλή πλοήγηση σε folders, browsing κλπ! Και νομίζω πως θα είναι και πιο άνετο για το χέρι!

Είδωμεν!

Δημοσ.

Αν και δεν έχω iMac αν είχα θα το έπαιρνα 100% γιατί έχω καλομάθει με το trackpad του MacBook.Μου φαίνεται πολύ πρωτόγονο(από την άποψη ότι το trackpad είναι πολύ βολικό) να χρησιμοποιείς mouse σε Mac.Ένα χρόνο που έχω το MacBook δεν έχω πάρει και ούτε πρόκειται ποντίκι:P

Πριν κανά 3μηνο έλεγα σε ένα φίλο μου ότι θα ήταν ωραία αν υπήρχε ένα trackpad σε μέγεθος mousepad.Λες να ήταν από μια μεριά κανάς υπάλληλος της Apple και να με άκουσε;

Δημοσ.
Το λέω αυτό δεδομένου πως με το mouse της Apple άρχισα να έχω προβλήματα με τον καρπό μου και ίσως αν έχω μια σταθερή επιφάνεια και να κοθνάω πάνω τα δάχτυλά μου, να είναι καλύτερο! Σαφώς όμως και δεν θα μπορέσει να αντικαταστήσει όλες μου τις εργασίες που έκανα με το mouse!

B)

Σε μενα ειναι το ΜΟΝΟ ποντικι που ΔΕΝ πιανεται ο καρπος μου :-D:P

Δημοσ.

Και μένα μου φαίνεται φυσιολογικό επακόλουθο.

Στο MBP δεν μπορώ ποντίκι. (και δεν έχω εδώ που τα λέμε)

Αυτό το δεξιά/αριστερά το χεράκι για να μετακινήσω το pointer και ξανά πίσω στο πληκτρολόγιο με κουράζει.

Για αυτό και η μόνη μου ένσταση είναι ότι δε το κάνανε ένα device μαζί με το πληκτρολόγιο. Αν και i c their point.

Απλά δε βλέπω να το δίνουν αντί για mouse. Μόνο σε συνδιασμό, wtf :/

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι το trackpad έχει την ακρίβεια ενός ποντικιού, όσο μαγικό και αν είναι. Αν το θες μόνο για internet browsing και finder το trackpad είναι πιο βολικό με τα gestures αλλά μέχρι εκεί νομίζω.

Δημοσ.

Ναι μιλάμε για desktop χρήση ουσιαστικά. (αν και ως developer δεν έχω κάποιο θέμα)

Torchlight βέβαια με το trackpad παίζω :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...