laktzag Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2003 Έχω Nero 5510.Θέλω να γράψω κάπου 120 mp3 σε ένα CD. Γίνεται fade in/fade out ? Ή να ορίσω το κενό ανάμεσα στα τραγούδια ? Αν όχι με το Nero-υπάρχει άλλο πρόγραμμα που να κάνει αυτή τη δουλειά ? Το NeroMix τι είναι ?
mentor Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2003 Μπορείς άνετα να κάνεις μια δοκιμή για να δεις αν σε ικανοποιεί το αποτέλεσμα: Αφού τσιμπήσεις τα μπ3 και τα ρίξεις στο αριστερό παράθυρο του Νέρωνα, κάνε δεξί κλικ σε καθένα από αυτά και επιλέγεις "properties". Στη συνέχεια απο την καρτέλα που θα εμφανιστεί επιλέγεις "Filters". Εκεί υπάρχουν μεταξύ άλλων και τα "Fade in" και "Fade out". Τσεκάρεις όποιο θέλεις από αυτά και αν θέλεις για δοκιμή υπάρχει κάτω στην καρτέλα το κουμπί: "Test selected filters" για να δεις αν σε ικανοποιεί το αποτέλεσμα. Για δες το.
laktzag Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2003 Ναι φίλε mentor αυτό γίνεται αλλά σ' αυτή τη φάση ο Νέρωνας δέχεται μόνο 15-18 τραγούδια (ανάλογα με τη διάρκεια των τραγουδιών). Αν δηλαδή τσιμπήσω 120 mp3, η γραμμή που δείχνει τον χώρο που πιάνουν στο υπό εγγραφή δισκάκι,φτάνει έξω απ'το σπίτι μου.ʼσε που λέει (τώρα το είδα) ότι δέχεται μόνο 99 mp3.Τέλος πάντων αν έχεις κάποια ιδέα πες μου. Ευχαριστώ!!!
DJNAKIS Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2003 re pedes prepei na jedialinoyme kati o mentor enoei audio cd kai logiko einai na dexete 99 tracks eno esei enoeis cd data me mp3 auto den nomizw na mporeis na to petixeis!!!
laktzag Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2003 Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον φίλε μου και το εννοώ. Λοιπόν, το Nero Express έχει ανάλογη επιλογή και δέχεται κανονικά τα mp3 όπως τα θέλω και όσα θέλω,με τη διαφορά ότι στις ιδιότητες δεν έχει τίποτε απολύτως. Το Nero (με τον explorer) δεν ξέρω αν τα mp3 τα βλέπει όπως είναι ή βλέπει μόνο τη διάρκειά τους.
DJNAKIS Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2003 enooysa to fade in twn mp3 to express me to nero to aplo exoyn tis idies dinatotite mono poy to express einai pio ekolo stin xrisi fia na kaneis fade in sta mp3 xrisimopihse to mp3 trim 8a to breis stin selida moy!
laktzag Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2003 Θα το προσπαθήσω φίλε μου και θα δούμε-Το mp3 trim κάνει ομαδικά fade in ή το καθένα ξεχωριστά? (μήπως την είπα μόλις τώρα ????? )
Kontos_Harry Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2003 Re agapes mh trela8oume entelws...ta mp3 einai DATA kai to crossfade mix to kanei o PLAYER...epom;enws ti NERO kai istories...mono gia TRACK einai auto...an o player like winamp to kanei tote wraia an oxi thn eklases...px oi forhtoi players DEN to kanoun...ektos kai an kykloforhse kai kati tetoio
Kserolas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2003 Gia rikse mia matia edo: http://club.cdfreaks.com/showthread.php?s=&threadid=48411
@_zerocool Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2003 Γιατί δεν τα γράφετε κανονικά σαν data και τα βάζετε στο winamp με ένα plug in το οποίο κάνει Fade in και Fade out μόνο του όταν τελειώνει το κάθε τραγούδι.
laktzag Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2003 Λοιπόν παιδιά,άνοιξα αυτό το θέμα γιατί ήθελα τη βοήθειά σας και πραγματικά είδα ανταπόκριση. Συγκεκριμμένα έχω αγοράσει ένα CDplayer αυτοκινήτου και θέλω να κάνω ένα CD με mp3 (150 τραγούδια).Τα mp3 που έχω είναι όλα από download και πολλά απ' αυτά δεν έχουν καλή αρχή ή καλό τελείωμα ή και τα δύο.Ήλπιζα ότι κάτι τέτοιο θα ήταν εφικτό. Ευχαριστώ πάντως.
BASSstarlet Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2003 Για να "κοψεις" και να "ραψεις" ετσι τα mp3, μπορεις να χρησιμοποιησεις το CoolEdit pro.Δεν γραφει cd βεβαια,αλλα σωζεις τα mp3 που θες,και μετα τα αντιγραφεις με το Nero.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.