Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκολλήστε.. Με το JB, superuser account αποκτάς.. όχι τη συντέλεια του κινητού..

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Καλα αλλο το να πειραξεις μηχανικα/hardware και αλλο software... μη λεμε και οτι μας κατεβει... Και εγω εχω περασει σπασμενους χαρτες στο εργοστασιακο navi του αυτοκινητου μου, και μαλιστα το ειχα αφησει μεσα για ενα θεμα εγγυησης και ουτε που εγινε παρατηρηση... υπαρχει και ενα οριο στο τι "πειραζει" τους ορους...

Να στο πω αλλιως τοτε , αμα περασεις νεο προγραμμα στον εγκεφαλο του αυτοκινητου σου , για να κερδισεις 20 αλογα , στον Τασο τον μαστορα απο το Περιστερι , τοτε χανεις την εγγυηση απο την επισημη αντιπροσωπεια.

Μετατροπη σε software που εκμεταλλευεται hardware ειναι το ιδιο με μετατροπη σε hardware.

Στο ΝΑVI δεν νομιζω να αλλαξες το λογισμικο του , εβαλες επισημους χαρτες με σπασιμο να μην σου ζητα κωδικο. Ουτε περασες καποιο προγραμμα που εκμεταλλευεται hardware λειτουργιες του. Παρολα αυτα το οτι δεν σου δημιουργησε προβλημα ο υπαλληλος με την εγγυηση οφειλεται στην "καλη του καρδια" ή στην απροσεξια του.

Δημοσ.
Να στο πω αλλιως τοτε , αμα περασεις νεο προγραμμα στον εγκεφαλο του αυτοκινητου σου , για να κερδισεις 20 αλογα , στον Τασο τον μαστορα απο το Περιστερι , τοτε χανεις την εγγυηση απο την επισημη αντιπροσωπεια.

Δεν έχει καμία σχέση το jb με αυτό που αναφέρεις παραπάνω , στον εγκέφαλο αλλάζεις την χαρτογράφηση με μια άλλη , πολύ χοντρικά αλλάζεις λογισμικό ή το παραμετροποιείς σε μεγάλο βαθμό (+ ότι μπορείς να πας στην επίσημη αντιπρ να στον κάνουν),

αν πας το iphone με android ε τότε οκ δεν θα στο αλλάξουν/φτιαξουν

Δημοσ.

Να σου πω κατι. Τι προβλημα εχεις με τον Τασο το μαστορα απο το Περιστερι; Γιατι τον δυσφημεις;

Μηπως δουλευεις στο μαγαζι απεναντι; :) :)

Το παραδειγμα που δινεις ειναι το αναλογο να ανοιξει καποιος το τηλεφωνο και να κολησει πανω στην πλακετα του ενα επιπλεον κυκλωμα. Το Software ειναι λιγακι διαφορετικο. Εαν υπαρξει προβλημα θα το πας παλι στον Τασο να σου περασει το μαμα προγραμμα. Πως θα χαλασει το συστημα πεδησης η θα σκουριασει το αμαξωμα επειδη εβαλες αλλο προγραμμα στον εγκεφαλο;

Δημοσ.
Δεν έχει καμία σχέση το jb με αυτό που αναφέρεις παραπάνω , στον εγκέφαλο αλλάζεις την χαρτογράφηση με μια άλλη , πολύ χοντρικά αλλάζεις λογισμικό ή το παραμετροποιείς σε μεγάλο βαθμό (+ ότι μπορείς να πας στην επίσημη αντιπρ να στον κάνουν),

αν πας το iphone με android ε τότε οκ δεν θα στο αλλάξουν/φτιαξουν

Το εχουμε λυσει το θεμα σε ποστ παραπανω , ειπαμε το jb μαλλον δεν επηρεαζει το iphone , δημιουργει ομως ενα επικινδυνο περιβαλλον γιατι επιτρεπει την εγκατασταση μη ελεγμενων και εγκεκριμενων εφαρμογων , που θεωρητικα μπορουν να κανουν το οτιδηποτε στο κινητο. Πανω σε αυτο παταει η apple.

Το παραδειγμα με τον εγκεφαλο αυτοκινητου ειναι οτι πιο κοντινο στην περιπτωση.

Δεν αλλαζεις λογισμικο , αλλαζεις τον τροπο που λειτουργει το hardware του αυτοκινητου , οτι μπορει να κανει και μια εφαρμογη στο iphone.

Δημοσ.

Το παραδειγμα που δινεις ειναι το αναλογο να ανοιξει καποιος το τηλεφωνο και να κολησει πανω στην πλακετα του ενα επιπλεον κυκλωμα. Το Software ειναι λιγακι διαφορετικο. Εαν υπαρξει προβλημα θα το πας παλι στον Τασο να σου περασει το μαμα προγραμμα. Πως θα χαλασει το συστημα πεδησης η θα σκουριασει το αμαξωμα επειδη εβαλες αλλο προγραμμα στον εγκεφαλο;

Μπορει να χαλασει το τουρμπο , το συστημα ψυξης , τα φρενα να φθαρουν γρηγοροτερα κλπ

Γενικα ενα αμαξι που απο την μαμα του ειναι σχεδιασμενο να αντεχει 100 αλογα , αν εσυ το πας 200 ειναι αυτονοητο με ποσους διαφορετικους τροπους μπορει να χαλασει.

Τεσπα το παραδειγμα με τον Τασο και το αμαξι δεν το εδωσα για να δειξω τι μπορει να παθει ενα iphone αντιστοιχα (αυτο αν θελει καποιος το καταλαβαινει αν δεν θελει οτι και να λεω θα υπαρχει ανταπαντηση) το εδωσα για να δειξω οτι και σε αλλα προιοντα χανεται η εγγυηση οταν παρεμβαινεις σε αυτα με μη επισημο τροπο.

Σε νοκια δηλαδη παλια αν εκανε την βλακεια καμια γκομενιτσα και ελεγε στο σερβις "με το που μου περασε ο Μπαμπης το αγορι μου αυτη την εφαρμογη για να παρακολουθω τον κυκλο μου , το κινητο μου ολο σβηνει" πιστευεις η ολο κατανοηση υπαλληλος στην υποδοχη θα της ελεγε "ναι κουκλα μου δικαιουσαι εγγυηση" ?? Ελεγες απλα "ολο μου σβηνει ,δεν πειραξα τπτ" και αναλογα την καλη καρδια του διαγνωστη-τεχνικου στο περναγανε εγγυηση ή οχι.

Δημοσ.

Τα όσα λέει η Apple πάντως σχτεικά με το jailbreak ισχύουν.

Εδώ bugs βγάζει το επίσημο firmware, δε θα προκαλέσει αστάθεια το «πειραγμένο»; Εφόσον δεν έχεις τον κώδικα του λειτουργικού δε μπορείς να το τροποποιήσεις το ίδιο εύκολα με την κατασκευάστρια εταιρεία.

Θεωρώ πως όσοι υποστηρίζουν ότι τα jailbroken iPhones είναι το ίδιο αξιόπιστα με τα κανονικά δεν έχουν χρησιμοποιήσει μη-σπασμένη συσκευή για κάποιο αξιόλογο διάστημα -- παρά κάναν κατευθείαν jailbreak.

Sent from my iPhone using Insomnia.app

• Moderators
Δημοσ.
Τα όσα λέει η Apple πάντως σχτεικά με το jailbreak ισχύουν.

Και αυτο το βασιζεις που?

Θεωρώ πως όσοι υποστηρίζουν ότι τα jailbroken iPhones είναι το ίδιο αξιόπιστα με τα κανονικά δεν έχουν χρησιμοποιήσει μη-σπασμένη συσκευή για κάποιο αξιόλογο διάστημα -- παρά κάναν κατευθείαν jailbreak.

Θεωρεις.

Δημοσ.

Σε προσωπικές εμπειρίες. Ύστερα από δύο συσκευές, jailbroken και μη (για αρκετούς μήνες σε κάθε state) κάτι έχω παρατηρήσει κι εγώ.

Sent from my iPhone using Insomnia.app

• Moderators
Δημοσ.
Σε προσωπικές εμπειρίες. Ύστερα από δύο συσκευές, jailbroken και μη (για αρκετούς μήνες σε κάθε state) κάτι έχω παρατηρήσει κι εγώ.

Μπορω και εγω να επικαλεστω τις δικες μου προσωπικες εμπειριες σε διψηφιο αριθμο iPhones εδω και 3 χρονια,που λενε ακριβως το αντιθετο,το οποιο ομως δεν αποδεικνυει απτα τι οντως ισχυει.

Κατι πιο συγκεκριμενο?

Δημοσ.
Μπορω και εγω να επικαλεστω τις δικες μου προσωπικες εμπειριες σε διψηφιο αριθμο iPhones εδω και 3 χρονια,που λενε ακριβως το αντιθετο,το οποιο ομως δεν αποδεικνυει απτα τι οντως ισχυει.

Κατι πιο συγκεκριμενο?

"Το itunes είναι μια χαρά εφαρμογή, το jailbreak όμως το εκνευρίζει" there you are.!

• Moderators
Δημοσ.
"Το itunes είναι μια χαρά εφαρμογή, το jailbreak όμως το εκνευρίζει" there you are.!

Οσον αφορα το iphone μιλαμε φιλτατε,οχι τις παραπλευρες απωλειες;)..αν και ποτε δεν αντιμετωπισα προβλημα οσον αφορα τον συνδιασμο itunes-jailbreak.

..τι προβλημα εχεις με το itunes ρα?Οτι καλυτερο εχουν δει τα ματια σου σε software ειναι!:lol:

Δημοσ.
Οσον αφορα το iphone μιλαμε φιλτατε,οχι τις παραπλευρες απωλειες;)..αν και ποτε δεν αντιμετωπισα προβλημα οσον αφορα τον συνδιασμο itunes-jailbreak.

..τι προβλημα εχεις με το itunes ρα?Οτι καλυτερο εχουν δει τα ματια σου σε software ειναι!:lol:

Το ίδιο valid με το "Το jailbreak φταίει και δεν δουλεύει καλά το iphone" υπέρτεράστιε!.

Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με το άϊ τιούνς (βοήθεια μας) αυτό δε με χωνεύει.

• Moderators
Δημοσ.
Το ίδιο valid με το "Το jailbreak φταίει και δεν δουλεύει καλά το iphone" υπέρτεράστιε!.

Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με το άϊ τιούνς (βοήθεια μας) αυτό δε με χωνεύει.

i rest my baseband:lol:

απαγορεύεται η χρήση greeklish

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι πρόσφατα ετιαρεία των ΗΠΑ σε θεματα ασφαλειας θεωρει τα προιοντα του Μηλου πιο επυαθη απο εκεινα αλλων ετιαρειων καθως εχιε στην 3η θεση την microsoft, τυχαιο άραγε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...