Προς το περιεχόμενο

Δε δειχνει τιποτα η οθονη μετα απο unistall τους 10.6

ikskarda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλημερα . ειχα τους drivers 10.6 της Ati και πριν 2 βδομαδες πηραν την Dell U2311H και την εχω βαλει με dvi καλωδιο και ολα καλα.

Τωρα πηγα και εκανα απεγκατασταση τους 10.6 για να βαλω τους 10.7 που βγηκαν και μαυρισε τελειως η οθονη και μου πεταει μηνυμα να αλλαξω την αναλυση (δειτε φωτο κατω) και κατι αλλα γιατι δεν υποστηριζεται .

πατησα restart εδειχνε κανονικα την αρχικη μαυρη οθονη του boot αλλα στο σημειο που παει στο welcome και μπαινει στα windows δε δειχνει τιποτα , πεταει το ιδιο μηνυμα . σκετη μαυριλα . απο τα κουμπια της οθονης που παταω εχει απενεργοποιημενες τις ρυθμισεις της . εχει μονο να διαλεξω dvi , vga και display port

μπηκα με safe mode αλλα δε μπορω να κανω install τους drivers ? τι εγινε ρε παιδια ? πως θα το διορθωσω τωρα ? σας μιλαω απο το laptop

HELP ME :shock:

2vtb190.jpg

Δημοσ.

σε safe mode ο device manager τι λεει για την καρτα γραφικων?Αν ειναι κανε απο κει,κανε revert στον stock driver των 7 και ξαναδοκιμασε επανεκκινηση

Δημοσ.
Κάνε uninstall όλους τους drivers και δοκίμασε να μπείς κανονικά στα windows.

ανεφερα οτι μετα απο unistall των catalyst εγινε ετσι !!!

ευτυχως βρηκα την λυση .

εβγαλα το DVI και εβαλα καλωδιο VGA.επελεξα μετα απο τα κουμπια της οθονης την επιλογη VGA και μου εδειξε τα windows.μετα εγκατεστησα τους νεους drivers 10.7 (αν και εβλεπα σε μικρο κουτι τα windows) και οταν τελειωσε εβγαλα το VGA , ξανασυνδεσα την οθονη με DVI επελεξα απο τα κουμπακια της οθονης DVI συνδεση και ολα ΟΚ τωρα .

δε ξερω αν ειναι φυσιολογικο να γινεται κατι τετοιο . δηλαδη αν επαιρνα νεο υπολογιστη η εκανα format πως θα εβγαζα ακρη ? θα τα εβλεπα ολα μαυρα . θα επρεπε να ξαναβαλω την 17αρα που ειχα.

PS:την ολη λυση την εδωσε 9gc8cy.jpg γιατι η GPU μου εχει 2 DVI εισοδους . ευτυχως που ειχα εναν τετοιο και εκανα την συνδεση vga-dvi

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...