Nightstrike Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μετά από αρκετό ψάξιμο βρήκα αυτό το post xda Είναι ένας τρόπος να ενεργοποιείς το Navigator της Google. To έχω κάνει install και λειτουργεί (htc Desire). ΑΛΛΑ δεν ξέρω κατά πόσον λειτουργούν όλα τα features του. --- -Δεν ξέρω εάν λειτουργεί ο Φωνητικός έλεγχος/Φωνητική Καθοδήγηση. -Δεν διαβάζει τα maps που είχα εγκατεστημένα αλλά λέει ότι κάθε νέο map που κατεβάζει το κάνει store στο SD (για offline). +++ -Πάντως κάνει κανονικά καθοδήγηση με τα "βήματα" στις στροφές + όλα στα ελληνικά! -Επίσης κάνει λίγο "προοπτικό" τον χάρτη για να σε βοηθάει κατά την οδήγηση. θα το testarο πιο μετά και θα κάνω update. ---------- Προσθήκη στις 18:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:31 ---------- Λειτουργεί και η φωνητική καθοδήγηση! Δεν ξέρω τι αλλά να restart. Όλα φαίνονται οκ πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelina_x Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Λειτουργεί μόνο όταν είσαι online?? Sent from my X10i using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leukonas Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Το έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα.Δουλέυει όντως και επίσης έχει και λειτουργεία cache των χαρτών έτσι ώστε να μην χρειάζεται να είσαι online(Αυτό βέβαια δεν το έχω δοκιμάσει μιας και έχω δωρεάν 3g).Κάποιες φορές όμως κάνει κάποια κολήματα και δεν δουλέυει σωστά,αλλά ενταξει για δωρεάν καλό είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.