Προς το περιεχόμενο

ATI HD6XXX & nvidia GT5XX

Alchemist`

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γιατι μερικοι το γυριζετε στο θεμα χρηματων ? Ισως επειδη συμφερει ?

Οταν το HIGH END μιας εταιρειας ειναι το 4890 και μιας αλλης το GTX280 συγκρινουμε ΑΥΤΑ ανεξαρτητως τιμης. Δλδ οκ εχει καταντησει κουραστικο να παιζουμε την κολοκυθια καθε φορα, μια στο θεμα επιδοσεων και μια στο θεμα τιμης.

Το θεμα παραμενει η GTX2xx σειρα ηταν καλυτερη απο την HD4xxx, το δεχομαστε ναι η οχι ?

Και σιγουρα δεν λες πως μια σειρα ηταν πιο επιτυχημενη σε πωλησεις επειδη ηταν πιο φτηνη, εκτος αν εχεις μια κρυσταλλινη μπαλα που σου κατηγοριοποιει τις πωλησεις.

Ειναι εγκεφαλικα χαζο να δωσεις 550 ευρω στο 280 gtx οταν τοτε με 480 αγοραζες το 4870x2!

Μαλλον εσυ παιζεις την κολοκυθια!

Με ενδιαφερει ΑΠΟΔΟΣΗ-ΧΡΗΜΑΤΑ !

Κοτσο δεν γουσταρω να με πιανει κανεις!

Θα σου πω το εξης εγω τοτε ειχα 9800gx2-280gtx(απο rma 9800gx2)-295gtx και απλα περασανε απο τα χερια μου 4870cf και 4870x2 και τις δοκιμασα σε πολλα games μια χαρα καρτουλες (σε χ48+QX+4gb 1250mhz)

• Απαντ. 221
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι ανεξαρτήτως τιμής βρε Nik.K;

Τότε αγοράζεις 2-3 Cray να σου rendάρουν τα παιχνίδια και είσαι μια χαρά. Τα ΠΑΝΤΑ είναι συνάρτηση του κόστους :-)

Δημοσ.

Τωρα που η 5870 εχει ξεπερασει και την 470 σε τιμη μιλατε ολοι για ΑΠΟΔΟΣΗ.

Τοτε που η GTX295 ηταν η καλυτερη μιλουσατε για ΧΡΗΜΑΤΑ.

Εγω προσωπικα κοιταω τις καρτες απο πλευρα τεχνολογιας και επιδοσεων, απο εκει και περα το να λεμε ασυναρτησιες (μερικοι) του τυπου η HD4000 ηταν καλυτερες και σαρωσαν την αγορα οταν αυτο δεν ισχυει σε καμια περιπτωση ειναι τραγικο.

Δημοσ.
Τωρα που η 5870 εχει ξεπερασει και την 470 σε τιμη μιλατε ολοι για ΑΠΟΔΟΣΗ.

Τοτε που η GTX295 ηταν η καλυτερη μιλουσατε για ΧΡΗΜΑΤΑ.

Εγω προσωπικα κοιταω τις καρτες απο πλευρα τεχνολογιας και επιδοσεων, απο εκει και περα το να λεμε ασυναρτησιες (μερικοι) του τυπου η HD4000 ηταν καλυτερες και σαρωσαν την αγορα οταν αυτο δεν ισχυει σε καμια περιπτωση ειναι τραγικο.

Nik μην το κουραζουμε αλλο, παρε NVIDIA :-D πουλαει Τεχνολογια ενω ο αλλος στραγαλια! Τωρα που θα χειμωνιασει τραβιεται το ΣΤΡΑΓΑΛΙ με ενα ουισκακι :-D

Εγω θα ζεσταινομαι με το ουισκακι και εσυ με τις ΣΟΜΠΕΣ της NVIDIA :-D

Δημοσ.

Φιλε μου δεν παιρνω, τις εχω ολες οποτε το τελευταιο που κοιταω ειναι μαρκες.

Απο την αλλη με κουραζει να αλλαζουμε συνεχεια τον λογο που μερικοι βγαζουν τις ΑΤΙ πανω απο τις NVIDIA.

Δημοσ.
Φιλε μου δεν παιρνω, τις εχω ολες οποτε το τελευταιο που κοιταω ειναι μαρκες.

Απο την αλλη με κουραζει να αλλαζουμε συνεχεια τον λογο που μερικοι βγαζουν τις ΑΤΙ πανω απο τις NVIDIA.

Mα τι λες απο Ιουλιο-αυγουστο 2008 (4870χ2) μεχρι αρχες 2009 (295 gtx) .

Η ΑΤΙ ειχε της TOP επιδοσεις και σε καλη τιμη!

Δηλαδη να πουμε ΖΗΤΩ η NVIDIA :-D με το ζορι!

Δημοσ.

Η 4870χ2 ανακοινωθηκε 12 Αυγουστου 2008 και η GTX295 8 Ιανουαριου 2009....Μιλαμε για 4 μηνες διαφορα και μαλιστα σε σχετικα νεκρη σεζον. Οπως και να εχει ακομα και η GTX280 που ηταν μονοπυρηνη κοντραρε καλα την 4870χ2. Δεν ειναι ομως ποτε λογικο να συγκρινουμε διπλες με μονες καρτες επειδη απλα συμφερει.

Δημοσ.

Bασικα δεν βγαζει πουθενα, επιστρεφουμε στα ΦΡΕΣΚΑ προιοντα της ΑΤΙ και της Nvidia...

Τα παλια περασανε, πουλησανε, τελειωσανε...

-Εμενα με ενδιαφερει το EYEFINITY να ξερεις οτι η NVIDIA τα θαλασσωσε και δεν βγαινει να πει κουβεντα (stuttering με Bulldozes). Επαιξα και με 2χ480 σε 3 Monitor και με 3χ480 (εδω γελαμε, η αποδοση ειναι ΚΟΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΗ) σε τρια Monitor και ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! Κανει την ΠΑΠΙΑ! Γιατι αραγε ?

-Aπο την αλλη η ΑΤΙ εχει και αυτη stuttering σε cf+ef (αν και αρκετα πιο λιγο σε λυσεις cf+ef) αλλα τουλαχιστον παιζεις eyefinity με μια καρτα και εισαι κομπλε (ΜΗΔΕΝ stuttering).

Δεν μιλαω για micro stuttering αλλα για stuttering...

παρε μια ιδεα -> [ame]http://www.youtube.com/watch?v=4g1vVJTGdtU[/ame]

Που να το δεις και live, μιλαμε για ΧΑΛΙΑ αλλο πραγμα!

Δημοσ.

Ειπαμε, δεν μπορεις να εισαι πρωτος παντα. Ηταν οπως τοτε με την σειρα FX και τις 9700/9800, λιγακι λιγοτερο ομως αφου εχει αδιαμφισβητητα τον ταχυτερο πυρηνα αυτη την στιγμη. Απο εκει και περα ας περιμενουμε να δουμε τι θα κανει για να παρει παλι την πρωτια, αν την παρει.

Δημοσ.
Ειπαμε, δεν μπορεις να εισαι πρωτος παντα. Ηταν οπως τοτε με την σειρα FX και τις 9700/9800, λιγακι λιγοτερο ομως αφου εχει αδιαμφισβητητα τον ταχυτερο πυρηνα αυτη την στιγμη. Απο εκει και περα ας περιμενουμε να δουμε τι θα κανει για να παρει παλι την πρωτια, αν την παρει.

Ελπίζω να τη πάρει τη πρωτιά η nVidia, γιατί αν δε τη πάρει, βλέπω να πέφτεις σε κατάθλιψη...:lol:

---------- Προσθήκη στις 22:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:23 ----------

Mα τι λες απο Ιουλιο-αυγουστο 2008 (4870χ2) μεχρι αρχες 2009 (295 gtx) .

Η ΑΤΙ ειχε της TOP επιδοσεις και σε καλη τιμη!

Δηλαδη να πουμε ΖΗΤΩ η NVIDIA :-D με το ζορι!

Nik.k mode on

Ναι να το πείς με το ζόρι!!!:mad: nVidia και ξερό ψωμί !!!:shifty:

Nik.k mode off

Δημοσ.

Για την ιστορια η σειρα FX ηταν τραγικη, περα απο την 5800 που ηταν για κλαματα και οι υπολοιπες (5900 - 5950) ειχαν πολλα προβληματα σε αρκετα games

Δημοσ.

Δεν εχω αμφιβολιες πως θα την παρει, απλα δεν μπορω να ειμαι και απολυτος ως το ποτε θα την παρει.

Οσο για το αλλο ειναι καπως το πως μερικοι μετρατε τους μηνες που η ΑΤΙ ηταν μπροστα απο την NVIDIA σε ολα αυτα τα χρονια ενω η δευτερη μετραει πανω απο μια δεκαετια.

Δημοσ.

Παιδιά βλέπω ΠΑΡΑ πολλους σε ΟΛΟ το ίντερνετ που λένε για το eyefinity της ΑΤΙ και για την nvidia που δεν έχει παρόμοια τεχνολογία λες και όόόλοι αυτοί έχουν 3 οθόνες και αν δεν τις έχουν συνδεδεμένες και τις 3 δεν μπορουν να απολαύσουν την ενασχώληση με τον υπολογιστή (βεβαια αν έχουν κάλα κάνουνε και θέλουνε να τις συνδέουν αλλά οχι να το λένε αυτο και άτομα που έχουν μια οθόνη και θέλουν απλά να πούνε κάτι).Πιστεύω πως έχουνε βρει όλοι μια καραμέλα και την πετάνε συνεχώς (δεν απευθύνομαι προσωπικά σε κανέναν πάντως).

Δημοσ.
Παιδιά βλέπω ΠΑΡΑ πολλους σε ΟΛΟ το ίντερνετ που λένε για το eyefinity της ΑΤΙ και για την nvidia που δεν έχει παρόμοια τεχνολογία λες και όόόλοι αυτοί έχουν 3 οθόνες και αν δεν τις έχουν συνδεδεμένες και τις 3 δεν μπορουν να απολαύσουν την ενασχώληση με τον υπολογιστή (βεβαια αν έχουν κάλα κάνουνε και θέλουνε να τις συνδέουν αλλά οχι να το λένε αυτο και άτομα που έχουν μια οθόνη και θέλουν απλά να πούνε κάτι).Πιστεύω πως έχουνε βρει όλοι μια καραμέλα και την πετάνε συνεχώς (δεν απευθύνομαι προσωπικά σε κανέναν πάντως).

Σαν βγεις στο παγαιμο για την Ιθακη

το κινητο σου μην ξεχασεις

την μπαταρια ναχεις φορτισμενη

και σημα δυνατο (πεντε στα πεντε) ναχεις

Οταν στης Κιρκης το κρεβατι θα ξαπλωσεις,

σαν ετοιμος απο καιρο,σαν θαρραλεος,

να μου τηλεφωνησεις

και σ΄ανοιχτη ακροαση ν΄ακουσω θελω

της μαγισσας τους βογκους

Το μουγκρισμα των ιερων αγελαδων

βαλε για ρίνγκ τόν

και παντα να θυμασαι του Δια την προσταγη,

για μια μπριζολα

πως δεν σου πρεπει αλλο να περιπλανιεσαι!

Κι οταν οι σειρηνες σου τηλεφωνουν

κατηλειμμενος νασαι

και μονο με sms να σου μηνούν

αυτα που θελουν να σε ειπουνε!

Τους Λαιστρυγονες να μην τους φοβασαι,

αν σε ζορισουν,

χωστους το κινητο στον κωλο

κι ετσι οπως ειναι-μεσα στις ακαθαρσιες-

σπρωχτο στου κυκλωπα το ματι!

Κι αφου περασεις ολες ταις δοκιμασιες

-που σου ορισε ο ουρανοσειστης Διας-

εις τους μνηστηρες μην τηλεφωνησεις

την εκπληξη μην τους στερησεις

κι ουτε στην Πηνελοπη να τηλεφωνησεις,

μονο, καθως θα μπαινεις στο παλατι,

να μην ξεχασεις,

το κινητο να κλεισεις

γιατι μπορει αυτό να σε προδωσει!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...