Προς το περιεχόμενο

ATI HD6XXX & nvidia GT5XX

Alchemist`

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
βλεπω οτι ακομη δεν προλαβες να χαρεις τις 5870χ2 και βιαζεσαι να βαλεις στην υπογραφη σου,

"πωλουντε radeon HD 5870x2 mobility":-D

χαχαχα, αν βγουν το πιθανότερο είναι να δεις στην υπογραφή μου "πωλείται ως έχει" :-D με δώρο έναν i7 820QM

• Απαντ. 221
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
χαχαχα, αν βγουν το πιθανότερο είναι να δεις στην υπογραφή μου "πωλείται ως έχει" :-D με δώρο έναν i7 820QM

Eισαι Αρρωστος!!!:shock:

:lol::lol::lol:

Δημοσ.

4614c7a86147ab77.jpg

Uploaded with ImageShack.us

4614c7a8614a2425.jpg

4614c7a8614369cb.jpg

4614c7a8614588a6.jpg

Δυνατο come back!!!! Go ATI!!! Για να δουμε temps και καταναλωσεις!!!

Ποσα shader να ειναι η Ρουφιανα, καπου στα 2000-2100 την υπολογιζω (στα πηγαδακια λενε για 1920) θα δουμε!

Πολυ μεγαλο memory band, τσακιζει 480!

Eπισης να πω οτι θα μοιραζει ΠΑΣΤΕΛΙΑ στην 480 στο tesselation....περιμενουμε με αγωνια!

Δημοσ.

Ελπίζω να το μελέτησαν διεξοδικά πριν πετάξουν αυτό το όνομα, μη τους γυρίσει εναντίον τους.

Εμένα δε θα μου λείψει πάντως. Ακόμα και τώρα μετά από 2 χρόνια με ATI, σαν προδότης προς τη NVIDIA αισθάνομαι...

Δημοσ.
Ελπίζω να το μελέτησαν διεξοδικά πριν πετάξουν αυτό το όνομα, μη τους γυρίσει εναντίον τους.

Εμένα δε θα μου λείψει πάντως. Ακόμα και τώρα μετά από 2 χρόνια με ATI, σαν προδότης προς τη NVIDIA αισθάνομαι...

Προδοτης??? αψυχα αντικειμενα φτιαγμενα απο εταιρειες που δεν ειναι φιλανθρωπικα ιδρυματα.. Οποια κανει την δουλεια της μια χαρα ειναι, μην φτανεις στα ακρα

Δημοσ.

Κι εγώ μια ζωή με nVidia ήμουν, και δεν με χαλάσει καθόλου η AMD στις κάρτες γραφικών.

Αυτό το "ΑΤΙ" μου καθόταν στο στομάχι από την "μαύρη" εποχή της εταιρείας. Κουβαλάει άσχημο όνομα (θυμάστε την εποχή της Geforce 4 Ti 4600, 4400, 4200 και τι αντιπροτάσεις είχε η ΑΤΙ τότε; Σαν να μην υπήρχε!!!!!! )

Πάντως η 9800 έσπερνε αν και δεν ήταν αρκετή για να γυρίσει στρατόπεδο σε αρκετούς nVidia-κηδες!!!

Δημοσ.

Άψυχα αντικείμενα, μπορεί. Περιγράφουν όμως τους ανθρώπους που τα οραματίσθηκαν και τα κατασκεύασαν, καλύτερα από κάθε λέξη.

Ότι και να μου πει κάποιος για τον Jen-Hsun Huang θα το ξεχάσω το επόμενο λεπτό, αλλά φτάνει να μου πει ότι αυτός και η ομάδα του έφτιαξαν την TI4200 και θα τον θυμάμαι για πάντα. O Dirk Meyer τι είναι; Διευθυντης της AMD; Λίγο με ενδιαφέρει. Διεύθυνε όμως την ομάδα που έφτιαξε τον Athlon κι έτσι κάτι σημαίνει για μένα.

Τι θα πιστέψουμε, τα ωραία λόγια που είναι φθηνά συνήθως, ή τα δημιουργήματα που περιγράφουν τον άνθρωπο, χωρίς να χρειαστούν λέξεις;

Δημοσ.

καλα βρε καθε χρονο θα θελουμε καινιουργιες καρτες γραφικων ? εγω πηρα περισυ μια 5770

τωρα δλδ τι τθα γινει θα πρεπει να παρω καινιουρια γιατι με την προοδο της ατι θα προχωρησουν απιστευτα μπροστα και τα παιχνιδια και οι ελαχιστες απαιτησεις τους δεν θα καλυπτονται απο μια 5770 ?

σε τι τιμες θα κυμαινονται οι νεες καρτες ? θα σταματησει η παραγωγη των παλαιοτερων ?

Δημοσ.

Μην κανεις το λαθος να πιστεψεις πως ειτε η ΑΤΙ ειτε η NVIDIA νοιαζονται για το αν θα παιζουν τα νεα παιχνιδια οι προηγουμενες low-end καρτες τους.

Περα απο αυτο καλα τα νουμερα της σειρας 6000, δεν τα λες εντυπωσιακα ομως, ειδικα αφου τοσο η αναλυση οσο και τα φιλτρα ειναι σχετικα νορμαλ, περα απο το οτι στο CC μπορουν να εχουν μπει ολα στο low για να βγαινουν τετοια νουμερα, κατι που δεν βλεπουμε.

Με λιγα λογια παλι θα πω να περιμενουμε το τελικο προιον να φτασει στα χερια μας και απο τις 2 εταιρειες για να βγαλουμε πορισμα.

Δημοσ.

Αυτό το "ΑΤΙ" μου καθόταν στο στομάχι από την "μαύρη" εποχή της εταιρείας. Κουβαλάει άσχημο όνομα (θυμάστε την εποχή της Geforce 4 Ti 4600, 4400, 4200 και τι αντιπροτάσεις είχε η ΑΤΙ τότε; Σαν να μην υπήρχε!!!!!! )

Γιατί το R300 πότε βγήκε ;

βασικά η σωστή ερώτηση είναι, τι είχε να αντιπροτείνει η επικρατούσα Nv, όταν η ταπεινή ati πέταξε από το πουθενά το 9700pro

Anyway...

Δημοσ.
Κι εγώ μια ζωή με nVidia ήμουν, και δεν με χαλάσει καθόλου η AMD στις κάρτες γραφικών.

Πάντως η 9800 έσπερνε αν και δεν ήταν αρκετή για να γυρίσει στρατόπεδο σε αρκετούς nVidia-κηδες!!!

Οταν ειχε TI4200 η Nvidia, η ΑΤΙ με το 9700pro μοιραζε παστελια :-D

Η καρτα της ΑΤΙ τσακιζε!

Τοτε εγω ειχα TI4200...και ηθελα να ειχα παρει ΑΤΙ!

Δημοσ.

Εισαστε και οι 2 λαθος....Τα Ti4200-4600 βγηκαν Μηνες πριν την 9700pro......Ναι η 9700-9800 ηταν καλυτερες απο οτι ειχε να αντιπροτεινει η NV για 1 χρονο αλλα με την σειρα 6χχχ η ATI εμεινε παλι πισω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...