Προς το περιεχόμενο

ATI HD6XXX & nvidia GT5XX

Alchemist`

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 221
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ολα στο προγραμμα ειναι ;)

Όλα...

Και οι Buldozer σε 1 χρόνο από τώρα

Και οι AMD και NVIDIA με chips στα 28nm σε 1 χρόνο

Και ο Nik.K με το συγκριτικό όταν θα έχει βγει η καινούρια γενιά

Όλα σύμφωνα με το πρόγραμμα Captain :P

Δημοσ.

Nik κάνε ένα διάλειμμα μια στιγμή.

Τελείωσαν οι μπύρες και τα τσιγάρα.

Πετάγομαι να πάρω και έρχομαι. Μη γράψεις τίποτε άλλο.

Α, η εικόνα με τα χαρτόκουτα, καθαρό Photoshop fail. Έχω κι εγώ μία με τον Μπιλ. Τον gates ή τον Ladden όποιον γουστάρεις αδερφέ, δεν θα τα χαλάσουμε, βάζω και τον Πρόεδρο των ζουλού άμα λάχει.....

Δημοσ.

Παρολο που ειναι εμφανεσταστη η προτιμηση του nik.k. στις nvidia και εχω ερθει σε συγκρουση μαζι του στο παρελθον γιάυτην (κατα τα αλλα επιτρεπτη) υποκειμενικοτητα του , ολα τα τελευταια posts ειναι offtopic. Εδω μιλαμε για τις νεες γενιες καρτων. Εχει γινει report.

Δημοσ.
Παρολο που ειναι εμφανεσταστη η προτιμηση του nik.k. στις nvidia και εχω ερθει σε συγκρουση μαζι του στο παρελθον γιάυτην (κατα τα αλλα επιτρεπτη) υποκειμενικοτητα του , ολα τα τελευταια posts ειναι offtopic. Εδω μιλαμε για τις νεες γενιες καρτων. Εχει γινει report.

απο ολο αυτο που εχει γραφτει αυτο εκανες report?? :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

Οχι

Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.

Δημοσ.
Photoshop ? Ε ρε τι αλλο θα ακουσω....

Οντως καποιος ας τα σβυσει ολα, μερικοι ειναι απλα απεριγραπτοι :)

εγω σου ειπα τραβα ενα βιντεο και ανεβασε το αλλα δεν με ακους ;)

Δημοσ.

Ηδη σπαταλησα πολυ χρονο για αυτες τις ανοησιες, ασε οσους εχουν 100 καρτες αλλα σε αλλα κτηρια και οροφους να πιστευουν οτι τους βολευει, ας μην το τραβηξουμε και αλλο.

Δημοσ.

Πραγματικα αναρωτιεμαι γιατι τοσος ντορος για τι τιποτα.

Εχετε μετοχες στην Ati(Amd) ή την Nvidia?

O καθενας πρεπει να κοιταει μονο την τσεπη του. Και εγω μεχρι προσφάτως προτεινα σε φιλαρακια μου να παρουν την 5850 ή την 5770. Αλλα πλεον προτεινω την 460. Ειναι μια καλη καρτουλα για τα λεφτα της. Δεν ζεσταινεται , κανει πολυ OC , ειναι αθορυβη, υποστηριζει και physx. Γιατι οχι? Και γιατι να μην δω σημερα καμια πετρουλα να πεταγεται παραπανω , αφου μπορω? Τωρα αν δε 3 μηνες βγει καποια καλυτερη βλεπουμε.

Το θεμα ειναι σημερα να αγοραζω αυτο που συμφερει. Τερατα τυπου 5970 και 480 ειναι για τους λιγους. Αυτοι που θα τις παρουν συνηθως ξερουν τι αγοραζουν και γιατι.

Αφηστε τον Nik.K να υποστηριζει οτι θελει. Μια γνωμη ειναι και αυτος. Ετσι και αλλιως η αντικειμενικοτητα του επληγει με το να συγκρινει στο αλλο γνωστο νημα , μια OC nvidia με μια stock ΑΤΙ, σε αναλυσεις που ευννοουν την πολυ μνημη (αρα Nvidia ) και που χρησιμοποιει το 1% των insomniacs (και πολυ λεω εκτιμω).

Κοιταξτε την τσεπη σας (ετσι και αλλιως μας περιμενουν δυσκολοι καιροι)

Back on topic please!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...