Darth_Fanis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Καλα αστο, νομιζω πως καταλαβαν ολοι ποιος λεει αληθεια και ποιος εχει οπτασιες θερινης νυκτος..... Ακου εκει ειναι στον απανω οροφο, αυτο εγραψε πραγματικα.... Ξερεις εχω 50χ5970 και 50χ480 αλλα ειναι στα Netherlands γαμωτο.... Αλήθεια γιατί δε ποστάρεις κανένα bench να δούμε; Τις κάρτες αυτές μπορεί όντως να τις έχεις στη κατοχή σου αλλα με τη προπαγάνδα που κάνεις καταντάς γραφικός, κουραστικός και αναξιόπιστος. ---------- Προσθήκη στις 22:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:10 ---------- Και ελεγα θα πεταχτει ο μικρος η οχι ? Έσυ πόσο είσαι γιατί δε μας λές;
Michaels_V2 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 πο ρε νικ τι εισαι εσυ οπου και να δω θα υποστιριζεις την nvidia και παντα 'μπλεκεις' σε διαμαχη για αυτο το θεμα....ελεος....
Nik.K Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μικρε δεν εχω αναγκη να πω το παραμικρο, σιγουρα αρκετα μεγαλυτερος σου Γιατι ωρε Μιχαλη δεν λες το ιδιο για τον μικρο απο πανω η για τον τιτανομαχο και για αλλους 5-10 που υποστηριζουν την ΑΤΙ αφου το πας ετσι ? Μηπως δικαιολογουνται δλδ και οσοι υποστηριζουν Nvidia οχι ?
Titanomaxos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Αλήθεια γιατί δε ποστάρεις κανένα bench να δούμε; Τις κάρτες αυτές μπορεί όντως να τις έχεις στη κατοχή σου αλλα με τη προπαγάνδα που κάνεις καταντάς γραφικός, κουραστικός και αναξιόπιστος. ---------- Προσθήκη στις 22:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:10 ---------- Έσυ πόσο είσαι γιατί δε μας λές; :lol: Μπααααα γιατι το λες αυτο!
Michaels_V2 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 φιλε εγω δν εχω προβλημα με καμοια απο τις εταιριες ουτε υποστιριζω καμια φετος πηρα πρωτη φορα amd επεξεργαστη και καρτα....οι αλλοι καλα και οι αλλοι ειναι...
Titanomaxos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μικρε δεν εχω αναγκη να πω το παραμικρο, σιγουρα αρκετα μεγαλυτερος σου Γιατι ωρε Μιχαλη δεν λες το ιδιο για τον μικρο απο πανω η για τον τιτανομαχο και για αλλους 5-10 που υποστηριζουν την ΑΤΙ αφου το πας ετσι ? Μηπως δικαιολογουνται δλδ και οσοι υποστηριζουν Nvidia οχι ? ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα..... Οτι και να δωσεις το ξερω, αλλα λεμε τωρα! (για τους υπολοιπους)
Nik.K Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μιλας ακομα για screens ? Δεν μαθαινεις ποτε......Την μια με λες ασχετο και πως δεν εχω τις καρτες, οταν βλεπεις πως τις εχω λες πως εχεις της Παναγιας τα ματια αλλα....Ειναι στον απανω οροφο....Τωρα συνεχιζεις με κατι αλλο.....Μηπως νομιζεις πως δουλειες δεν εχω αλλες απο το να ασχολουμαι με αυτα που ζητας ? Για μια μερα πηρες μια καλη απαντηση, νομιζω πως αρκει, μην ρεζιλευεσαι αλλο με τους οροφους και τις πολυκατοικιες.... Μαλλον εχει καποιο νοητικο προβλημα αλλιως δεν παιζει κατι αλλο -> δωσε screens σε crysis και Αvp! ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα..... Οσο για αυτο μην εξαπτεσαι οταν σε βαζουν στην γωνια....
Darth_Fanis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μιλας ακομα για screens ? Δεν μαθαινεις ποτε......Την μια με λες ασχετο και πως δεν εχω τις καρτες, οταν βλεπεις πως τις εχω λες πως εχεις της Παναγιας τα ματια αλλα....Ειναι στον απανω οροφο....Τωρα συνεχιζεις με κατι αλλο.....Μηπως νομιζεις πως δουλειες δεν εχω αλλες απο το να ασχολουμαι με αυτα που ζητας ? Για μια μερα πηρες μια καλη απαντηση, νομιζω πως αρκει, μην ρεζιλευεσαι αλλο με τους οροφους και τις πολυκατοικιες.... Οσο για αυτο μην εξαπτεσαι οταν σε βαζουν στην γωνια.... Το ποιός ρεζιλεύεται άστο καλύτερα. Όσο για αυτο που είπε ο titanomaxos είναι η πιο πιθανή εξήγηση σχετικά με τη περίπτωση σου, κακά τα ψέμματα...:lol:
Titanomaxos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μιλας ακομα για screens ? Δεν μαθαινεις ποτε......Την μια με λες ασχετο και πως δεν εχω τις καρτες, οταν βλεπεις πως τις εχω λες πως εχεις της Παναγιας τα ματια αλλα....Ειναι στον απανω οροφο....Τωρα συνεχιζεις με κατι αλλο.....Μηπως νομιζεις πως δουλειες δεν εχω αλλες απο το να ασχολουμαι με αυτα που ζητας ? Για μια μερα πηρες μια καλη απαντηση, νομιζω πως αρκει, μην ρεζιλευεσαι αλλο με τους οροφους και τις πολυκατοικιες.... Οσο για αυτο μην εξαπτεσαι οταν σε βαζουν στην γωνια.... αστεια πραγματα.... Ελα ολο το insomnia -> ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕΣ!!!!
Nik.K Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν ασχολουμαι με σας αλλο, οπως βλεπετε δεν ασχολειται και κανενας αλλος.
Titanomaxos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Νik στη Μοσχα θα τα πουμε! ...καταλαβες τι εννοω, ειμαι σιγουρος!
ahristos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν ασχολουμαι με σας αλλο, οπως βλεπετε δεν ασχολειται και κανενας αλλος. Έχουμε γίνει πιο σοφοί τον τελευταίο καιρό... Δεν ασχολούμαστε εμείς οι "άλλοι" με οτιδήποτε λες... Κρίμα, φαίνεται να έχεις πόρους και γνώσεις, αλλά από τη στιγμή που διδάσκεις την "αλήθεια", μας έχασες.
Nik.K Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 ahriste πιστεψε με πως δεν περιμενω οπαδους απο εδω μεσα αν και εχω αρκετους που με ξερουν και σεβονται αυτο που κανω. Βεβαια τους καταλαβαινω που δεν μιλανε γιατι οποιος και να πει κατι θα πεσουν να τον φανε αλλοι οποτε καλα κανουν και γλυτωνουν τον πονοκεφαλο
sozz Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 οσοι τα χωνεται στο νικ για το οτι υποστηριζει nvidia μια ματια στις υπογραφες σας(πιστευω να πιασετε αυτο που θελω να πω) και 4-5 σελιδες ειναι μονο η κοντρα που κανετε μεταξυ σας πηγαινετε στα πμ να τα πειτε ΥΓοσοι εχετε καρτες για review ανοιχτε αλλο θεμα με το review σας νικ τελικα ποτε θα το κανεις αυτο το αναθεματισμενο review ?ολο χρονο δεν εχεις αλλα χρονο για ινσομνια εχεις ΥΓ2 μεχρι να το κανεις θα εχουν βγει οι καινουργιες τις ατι οποτε και αλλα τεστ μετα θα βγουν τις nvidia και αλλα τεστ και θα σου παρει 50 χρονια μεχρι να το κανεις
Nik.K Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 470 vs 5870 θα το εχω τελος της αλλης εβδομαδας 5970 vs 480 σε κανα μηνα max 5970 4GB vs ολες τις παραπανω κανα 10ημερο μετα απο το προηγουμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.